Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
inza: velikááááá gratulace...moc hezké jmého 🙂.....a ta váha..fijóóó 😀 😀
Holky diky všem za gratulace 🙂
Uvidíme za týden a kousek 😀 v pondělí jsem byla na KET... hele je normální, že když jsem byla v pondělí na KET tak už tak dva dny špiním? já si to už nějak nepamatuju, teda předtím se mi to nikdy nestalo, ale matně si vybavuju, že o tom někdo něco říkal, ale už si nevybavuju co 😀
@inza Obrovská gratulace 😉 Týjo, malá má teď 4,75 kg, si neumím představit takový kus porodit 😲 .
@darkwitch držím moc palce
@majcam Ahojky, my teď máme takové období pos...navrch. Tchánovi našli po 7 letech metastázy na plicích, takže mu minulý týden operovali jednu plíci a příští týden jde na druhou ☹ Mě zase pro změnu zjistil gyn. na prohlídce, že se mi opět po 3 letech udělal nádor na tom mém zbylém vaječníku 😖 . Nevím co dál, mám tam jít teď koncem měsíce na kontrolu, jak to vypadá a pak event. operace, což si s malou neumím představit. Léčitelka mě od toho zrazuje, že to není zhoubné a otázka, aby mi vaječník nevzali celý, protože pak by to bylo hotovo úplně. Radila, ať v létě začneme pracovat na dalším mimču. Druhé si teda teď neumím představit, na druhou stranu, pokud by to mělo být teď nebo nikdy, tak je to jasné...Ale malá je OK. V noci spí třeba i 8 hodin, takže musím odsávat, což je opruz 😝 Bříško je mnohem lepší. Krásně se chechtá a moc pěkně drží hlavičku. Je to naše štěstí 😉
Co Vy, jak žijete?

@majcam co typuješ? růžová nebo modrá? 😀