Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Ahoj je tu někdo koho čeká v nejbližších dnech v Gennetu ET?
Holky, tak já začala špinit . . . už tomu fakt nevěřím . . . ☹
Ahoj holky tak hlasim ze mame srdicko a byli jsme predani k obvodnimu gynekologovi 🙂
@monnn: to byl nejaky sotek 😀
@majcam,@betox: porad se nam nechtel zahojit pupik tak nas dr poslala na konzultaci do Motola. Sli jsme tam v pondělí a uz si nas tam nechali a v utery sel prcek na "opravu" a ve stredu domu. Vzali to hopem az nas to prekvapilo. Nepocitali jsme s tim ze to nabere takto rychlej spad. Takze pak manza jel domu me pro věci a prckovi taky pro něco...
Majcam: Vita vyzadoval něco k snedku tak jsem při tom brouzdala po netu...proto tak brzka hodina. Jak nemoh v den operace moc jist tak ted je strasne nedozranej.. 😀 😀
@vveru To je mi líto.
@darkwitch Gratuluju ještě jednou ! Takže domácí výroba vlastně v šestinedělí? 😀 No bylo dobře pohnojeno. Držím palce, ať je vše v pořádku.
@inza
@betox Koukám, že také válčíte. U nás se doma asi vede soutěž, s kým bude mamka lítat po vyšetřeních víc. Astma a malý růst versus expresivní vývojová dysfázie. Doufám, že většina z toho se brzo vyvrátí a bude pokoj.

@darkwitch
@majcam Holky já jsem si to na jednu stranu také říkala, mám spatnou imunologii-moje tělo každou "cizí" buňku ničí, ale jsem z toho nějaká už na mrtvici, z nosu mi teče jak z okapu, nic si vzít nemůžu, takže každé ráno zázvorový čajík s citrónem a medem a to je vše, je to sice už trošku lepší, ale nic moc. Včera jsem si dělala srandu, že jsem chlap-umírám na rýmičku 😀