Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Tak v pondělí jdeme na to. Jo jeden dotaz nějak jsem zapomněla kam se píchá pregnyl 😀
Tak v pondělí bylo opu. Celkem po minimalce 9 Valuch z toho 5zralych a ty stále drzi 😀 😎
@mandre, @darkwitch:je ještě je týden čas. Jinak v pohodě. Bylo jich pět a pět zůstalo. Dali jsme jedno teda až po delší diskuzi s dr. Byla to expandovana blastocysta ohodnocena 1 s hvězdičkou. Zbytek nechali a nakonec pak ještě 2 dali k ledu(blastocysty). Jo a sestřičky tam "obstastnoval" nás mladej... vysomroval koláčky atd... Já teď zatím nic nepozoruji tak uvidíme. Jinak malému je dneska 1, roku. Strašně to letí.
@inza_ivd My zůstáváme u jedináčka, i když s otěhotněním, po urovnání prolaktinu, by jsme neměli žádný problém. Pořád jsme se rozhodovali...a nakonec jsme se rozhodli, že nebudeme riskovat mé a miminka zdraví a zůstaneme u krásné a zdravé Evičky 😀 Asi tady moc souhlasit nebudete....jdete všichni do sourozenců bez větších rozpaků a já vám tleskám 😀 , ale naše rozhodnutí je toto 😉
@inza_ivd 4:54 😀 co to je za čas? To jsem zrovna kojila, ale že bych si u toho zapla PC, to nééé 😀 jsem KO i tak. Taky jsem Adrianka neřešila, buď to bude anebo neee 😉
@petap1 no jo, to se nedá nic dělat, aspoň 1, taky dobrý, i když já teda byla rozhodnutá pro 2 už dávno, asi bysme dali i to 3., kdybych nebyla už babka 🙂, ale přece jenom, až půjde Adrianek do 1. třídy, tak tam budu asi nejstarší matka, no jo no, co se dá dělat 😨 Kamarádka stejně stará teď čeká 2., tak bude ještě o rok starší při narození holčičky, taky jsme to tak neplánovali, ale zaplať pán bůh, že je máme 😝 .
Zdravím dámy - zase po roce....Některé z vás si ještě pamatuju 😉 . Čeká mě další IVF a Vykysalá, která se mnou trávila jako ošetřující lékařka posledních x-let tam prý není. Mám jít k Hrochové. Nějaká zkušenost ?
Mějte krásný víkend.

@inza_ivd tak moc držím palce at to vyjde 🙂