icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

gabulle
18. srp 2009

lenco to by ti zachviiku s tech zil nic nezbylo a chudaci sestricky co by te mely odebirat 😀 😀 😀 😀

lenkakubickova
18. srp 2009

já vím,si dělám srandu 😉 😀 😀

anlek
18. srp 2009

Gabulle, to je krasna urodicka. A narkoza v pohode, ne? A vysvetlili ti vse, co jsi chtela vedet? A kdo byl vlastne na sale?

gabulle
18. srp 2009

nabizel nam prodlouzenou kultivaci, tak jme mu to odkejvali,ja teda jeste spala, a Fanda kejval,kdyz to pujde tak proc to nezkusit,udelame vse
ale nevim jestli to ma cenu,protoze normalne bez ni bych sle na ET v patek a s kultivaci pujdu v sobotu,tak nevim jestli ten den neco zmuze

anlek
18. srp 2009

Leni, pokud by te to uklidnilo, tak bych na krev asi jednou koncem tydne skocila. 😉 Dulezita je psychicka pohoda. Delej, co ti dela dobre. 😉

anlek
18. srp 2009

Gabulle, to jsem na tom byla uplne stejne jako ty ... Ale ja si myslim, ze embryolog vi, co dela a doporuci to nejlepsi pro tebe.

gabulle
18. srp 2009

no uplne me to nevysvetlili,upne stejne odkracel od otazky tak jako to delam sama kdyz nevim co poradne na otazku odpovedet 😀 😀 ,pan embryolog,chtela jsem vedet jestli mrazej i samotny vajicka,bez odpovedi

na sale byla primarka,dle predpokladu,ale snad dobry

narkoza dobry jen bych asi porad spala

lenkakubickova
18. srp 2009

Gabčo: já myslím,že každý den navíc je super,aspoň se vytříbí ty nejlepší bobánci 😉 🙂 Hlavně,že jsi to po narkoze zvládla 🙂 jen spi,zasloužíš si to 🙂

gabulle
18. srp 2009

Lenco ja bych asi na krev sla pokud neprestanes krvacet,jinak budes zase napnuta cely vikend jak ksandy 😀

barrca
18. srp 2009

ahoj holciny, mam na dovce v Beskydech pripojení na net 😀 tak jsem vás dočetla... a jsem skoro raději, že to čtu až teď, já bych se Leni nervila za tebe ... doufám, že kačka bude OK ☹ . Moc držím v pondělí palce na utz.

Anlek, supr fotečka ... mně připomíná hrocha 😀 😀

Tak já už se jdu zase dovolenkovat ... 😉 😉 ... jo a za týden počítám se srazem, je mi jedno kde 😉

lenkakubickova
18. srp 2009

Gabčo: pokud budu ve Čt krvácet,tak si zajedu hned ve Čt ráno do Gennetu na HCG,nastíním opět situaci a oni to pochopí a výsledky budu mít odpoledne 🙂

Raduš: užívej si dovču 🙂 tady na té diskuzi musí všechno končit šťastně a krásně,neboj 😉 🙂

dracekmracek
18. srp 2009

ahoj holky,

tak jsem na dnešek spala pět hodin no paráda.K snídani jsem povinně snědla 3 koblihy,přesnídávku,Jirka si nás vykrmuje.Už je mi líp,tak snad to tak zůstane....
co ten příští týden?u mě to prozatím platí,stejně to úterý musím k Vykysalé tak bych pak spala u Lenky...

lenkakubickova
18. srp 2009

SRAZ: tak co holky s tím kafem??? Určo platí datum 25.8. ale kde?????? 😅 😅 😅

dracekmracek
18. srp 2009

jo anlek moc gratuluju taky mi přijde jako králíček to je nádherný tyhle první fotky 😵

dracekmracek
18. srp 2009

tak někde tam u gennetu?jestli mě Lenička vyzvedne tak je mi fuk kde,ale jinak trefím sama jen na vltavskou a zpět 😅

gabulle
18. srp 2009

jestli vanm do toho muzu taky kecat tak by se me to taky libilo nekde u gennetu,tam uz fakt trefim po slepu,ale jinak mam navigaci 😀

lenkakubickova
18. srp 2009

KAFE: návrh byl, buď někde u Gennetu nebo v obchodním centru v Letňanech,tak pište návrhy,ať se dohodneme,je to za chvilku 😕 😀

barrca
18. srp 2009

Leni, já si dovolenkuji, ale také jsem na vás závislá 😀 tak jsem šťastná za net (mi normálně chybíte 😅 )... i když po dnešním výstupu na Lysou horu jsem úplně hotová a za chvíli asi vytuhnu 😉

Tak pokud máme hlasovat, jsem pro sraz někde u gennetu ... ale přizpůsobím se 😝

lenkakubickova
18. srp 2009

Raduš: vypadá to,že se shodneme asi u Gennetu, neboj,my ti dáme vědět do IP,aby jsi to nepřehlédla 😉 🙂 A máte tam taky takové vedro? To bych nikam nevystoupala 😝 😀 😀 😀

anlek
18. srp 2009

Me je srazik jedno, kde ... Jen tu nekdo rikal, ze pojede ze severu k Praze a je jednodussi pro nej ty Letnany ...

anlek
18. srp 2009

Barrco, ty jsi nejoriginalnejsi. Hrosik. 😀

Kacko a brisko uz netvrdne?

barrca
18. srp 2009

bezva Leni, díky 😀

dnes tu bylo celkem příjemně pod mrakem, ale pak odpoledne se už dost oteplilo .... a náš pes je z toho také úplně koženej, jsme mysleli, že už nedojde 😨 ... ale nakonec to zvládla 😎

barrca
18. srp 2009

anlek, nemůžu si pomoct, vidím ho tam 😀 😀 prostě pořádnej macek, paráda!

lenkakubickova
18. srp 2009

jak píše Lenka, já tuším,že Zdepros je z Teplic a vyhovovali by jí Letňany, že to má kousek a snadno se to najde,to se nepřehlédne 😀 ...a mně je to upřímně jendo, na obě místa se dostanu v pohodě 🙂

Zdepros: co ty na to kafčo? Letňany nebo u Gennetu? 🙂

lenkakubickova
18. srp 2009

Raduš: jo tak on s váma výletničí i pejsek??? 🙂 co máte za pejska? 🙂

Juuuu, hrošík 😀 😀 😀 To je roztomilý 😵 😵

barrca
18. srp 2009

máme bernskou salašnickou slečnu, je to naše zlatíčo (42 kilové 😀 ) ... má supr povahu a my jí bereme všude sebou, pokud to jde 🙂

dracekmracek
18. srp 2009

an tvrdlo asi jen 3x za dnešek což je v pohodě,a hlavně to nebolí a trvá jen chvíli🙂

zdepros
18. srp 2009

Ahoj holky tak jsem vás nejdřív musela dočíst

Anlek, krásná fotečka 🙂 , snad už zítra taky dostanu

Gabulle děkuji za rady, z tou vodou už jsem to taky zkusila, ale bez citonu a měla jsem co dělat aby to udejchala, no hrozná chuť to byla ☹

Kafe, mě je to celkem jedno, jsem v centru a pak jedu směr zličín domů, takže Letňany jsou úplně opačně, tak někde u toho Gennetu třeba 🙂

lenkakubickova
18. srp 2009

Raduš: no tak to máte pořádnýho psíčka 😀 😀 ale je super, že ji berete s sebou 🙂

KAFE: tak co holky? Souhlasíte se sejít někde u Gennetu?? Ve Čt půjdu na krev,tak bych tam něco cestou omrkla a dyžtak to raději zamluvila 🙂 Kolik nás bude? Půjdete všechny,které má Anlek v tabulkách? 🙂

lenkakubickova
18. srp 2009

Mandre: pořád jsem si nemohla vzpomenout,kdo to tu byl z Teplic a teď mi došlo,že ty 😀 Nevadil by ti sraz v okolí Gennetu,hned v té ulici Milady Horákové?