icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

ahojkyy
10. kvě 2010

ahojte baby. Tak hlásim - urobila som tehotenský test, zopakovala ho po troch dňoch. Je pozitívny, v oboch prípadoch, čiarka silnie. Asi je skoro sa radovať, viem. Myslíte, že by to mohlo vydržať? V piatok idem na krv.
ahojkyy

darkwitch
10. kvě 2010

ivarei me ano, cekanim na ms zacli moje nervy s otehotnenim 😀 a to jsem nejdriv ani tehu neplanovala (teda ja planovala, manzel jeste ne 🙂 )
petap je tak uvidis miminko na moje narozeniny 😀 to uz je za chvili a jeste te necha at ho vidis vickrat, to je hodna pani doktroka 🙂

darkwitch
10. kvě 2010

ahojkky to zni moc dobre 😀

ivarei
10. kvě 2010

ahojkyy, GRATULUJU 🙂, jupíííííííííííííííííííííííí

ahojkyy
10. kvě 2010

no, len pomaličky, ja sa nejak obávam. Stále kukám na tie čiarky a nechápem 🙂 zdá sa mi to hlavne skoro.. hlavne, aby sa to pekne vyvíjalo ďalej.. ak to tam teda je 😀

ivarei
10. kvě 2010

petap: U Apolináře byla na UTZ ségra a byla nadšená z prima přístupu (a to je u ní co říct).

pet.s: Mně by ta rizikovka přišla málo, po 6ti týdnech budeš mít hrozný nervy před každou kontrolou.

betox
10. kvě 2010

ahojkyy: jéé, to je hodně nadějný. Kolikátý jsi den po ET?

inza
10. kvě 2010

petap: tak to mas super ze mimi pak uvidis vicekrat. Je ja jdu toho 24 do gennetu

ahojkyy: gratuluju 😀

ahojkyy
10. kvě 2010

ET bolo len 1.5. ... veď práve.

kive76
10. kvě 2010

ahojkyy taky gratuluji 🙂 🙂 🙂

petap1
10. kvě 2010

Ahojky : tichounká gratulaceeee 🙂 🙂

ivarei: tak to jsi mě uklidnila...pozitivní zkušennost je povzbuzující 🙂

Darkwitch: tak super..MS je tady a manža přijede až po ní 🙂 Na tvoje narozky, ju..tak to doufám budou super zprávy 🙂

Inza: Tak to obě dostaneme jen ty nejlepší zprávy, viď 🙂

Já tam teď volala a UZ před mi neudělají...nemají na to čas ☹ No takže jsem volala Dr. a ona, že to jen zkusila, že to chápe. Takže mi udělá UZ 24.5. pro můj klid 🙂 Ale dokud mě prý bolí prsa, je to dobré 🙂 🙂 Objednaná jsem tedy na krev v týdnu od 7.6. a na UZ 21.6. 🙂

nannynka
10. kvě 2010

petap1: U Apolinare - ted jsem tam mela 1.UTZ byly fakt v pohode, fajn a mili. Sice jsem tam cekala (ale sla jsem mimo poradi, protoze porodnik chtel UTZ narychlo), ale fakt byli mili.

ahojkyy: tise gratuluji a moc drzim pesticky. Urcite davej vedet a ty carky nebudes chapat jeste dlouho 😉 . Ja jak ted porad suruju a uklizim jsem nasla genneti pozitivni test a vzpominala jsem jak jsem tady sedela na gauci neschopna slova a plakala....

ivarei: ty jo, pas na pojistovnu...to je vec 😉 tos udelala moooc dobre.

evak99
10. kvě 2010

ivarei: díky za rady, tak se poohlídnu. jen nevím, jestli už pro mě teda není trochu pozdě ☹ jsem fakt blbka. mohlo mi to ulevit 😠 jinak migrénu nezávidím, to je děs, zvlášť když si nemůžeš nic vzít. já na ní trpěla první tři měsíce a byl to fakt záhul!

dark: to máš pravdu, že v našem případě je to "ven" snazší 🙂

ahojky: potichoučku gratuluju. uvidíš v pátek po krvi 🙂

petap: to zní dobře s tím utz. však neplaš. srdíčko i všechno ostatní bude 🙂

betox
10. kvě 2010

petap: teda ty Tě napínají. Abys měla nervy jako špagáty. Věřím, že všechno bude OK.

ahojkyy: vzhledem k tomu, že to je 10 dní po ET, tak to je tutovka, ne?

ivarei
10. kvě 2010

petap: Jestli ti roste hcg jak má, tak bude určitě všechno v pořádku a srdíčko bude krásně bít. Stejně je úžasný, že se ti to povedlo, v podstatě díky Daňkovi 🙂, ke kterýmu jsi šla náhodou.
nannynka: S tím testem máš pravdu, taky jsem na něj nedávno koukala a říkala jsem si, jak je neuvěřitelný, že jsme už tak daleko. U tebe už určitě vrcholí přípravy na Vojtíška... bude s tebou někdo první dny doma? Já poprosila manžela (nebo to vlastně navrhnul sám), že by si vzal týden dovolenou a pak bude pomáhat mamča, protože je učitelka a bude mít prázdniny. Pás je fakt fajn věc, dalo sice práci vytáhnout z pojišťovny, zda ho vůbec hradí a co pro to mám udělat, dokonce mi nejdřív napsali, že si ho mám koupit sama, ale pak jsem napsala na jinou pobočku, kde měl pán info a napsal mi, že se to řídí sazebníkem ministerstva zdravotnictví a všechny pojišťovny by pásy měly hradit, pokud je předepíše chirurg, neurolog, nejlépe ortoped.

ivarei
10. kvě 2010

evak, není to pozdě, stojí to za to i na pár dní, ta úleva je fakt znatelná 🙂

nannynka
10. kvě 2010

ivarei: ani ne...jsme salamisti - to co nutne potrebuje mame ale jinak asi muz dokoupi co bude treba az budeme lezet v nemocnici. Vubec to tu nevypada ze nas bude brzy vic. Porad me obchazi zle sny, ze se z porodnice vratim sama....tak to nechci mit zatim na ocich....jinak mi asi nikdo nepomuze, protoze mamca se stara o 90ti letou babicku, druha ma rakovinu a u muze propustili vice jak polovinu oddeleni a tedy nedostane volno. Ja to nejak ustojim 😉 .Kdyztak mi slibila kamaradka ze by se tu sem tam stavila pomoci a poradit, ale ona ma 3 deti, takze je to slozite. Ale bude nas vic, nebojme se vlka nic 😉

ahojkyy
10. kvě 2010

baby - veľmi vám všetkým ďakujem. Dúfam, že to fakt vyjde a dobre dopadne, že sa to bude vyvíjať. Mne sa to zdalo len skoro.. dík, dám vedieť v piatok a ďalej. ahojkyy

ivarei
10. kvě 2010

Podobné sny jsem měla si do 25. týdne + se mi zdálo, že mě ještě ke všemu opustil manžel, tak doufám, že se to nevrátí. Neboj, bude vás brzy víc a vše proběhne dobře. Je fajn, že se kdyžtak můžeš obrátit na kamarádku, popravdě řečeno, já na pomoc docela spoléhám, resp. neočekávám, že budou vše dělat za mě a nechci si na pomoc zvyknout, ale jsem ráda, že na to nebudu sama - vnímám to spíš jako psychickou berličku.

petap1
10. kvě 2010

nannynka: Tak to jsem ráda, že tam jsou hodní. Už aby to bylo 🙂 Jinak na tebe moc myslím a držím palce ať se to finále povede dle tvých představ 🙂

evak99 : Však já se dočkám 🙂

betox: Jj napínají, ale já se nedám a dočkám se 🙂

icarei: Od toho odběru HCG jsem na HCG nebyla. Takže nevím jak roste..ale bolí mě prsa a tak nějak bytněj (což je podle Dr. dobré znamení) a nevím děvčata, ale má už i vypoulené břucho..ale to bude asi špek 😀

ahojkyy
10. kvě 2010

petap1 - 😀

vveru
10. kvě 2010

Ahojky Ivuško, to máš pravdu, že je to za chvíli, doufám, že mezitím dorazí i zbylé výsledky(zatím máme DNA a Trombofilní mutace) a že to dobře dopadne.
Ty už seš také ve 32. týdnu, to je hrozný jak to letí. 😉

ahojkyy, také se potichu přidávám, takhle brzo-třeba jsou tam dvě 😉

betox
10. kvě 2010

petap: dobrý přístup 😉 . No já myslím, že bříško může už být prcek. Prý u prvních mimi to jde hodně rychle, zvlášť, když někdo neměl před tím břicho vůbec...

ivarei
10. kvě 2010

petap, já jsem nedočkavec, takže bych určitě letěla do laborky na odběr 🙂
vveru: Snad už výsledky budou a pak už to pofrčí. Cítím v kostech, že ti to dobře dopadne 😀

vveru
10. kvě 2010

Ivarei, moc Ti děkuju, také v to doufám. Nevím co se stalo, ale od pátku, kdy jsem mluvila se sestřičkou, která je přímo od paní dr. Brandejský jsem začala věřit, že to vyjde, musííí!
A co Vy? Myslím na Vás.

ivarei
10. kvě 2010

vveru, tak to ti určitě přinese štěstí, spoléhej na intuici 😉 😉 😉
u nás dneska mimča tak řáděj, že věřím, že se ještě obrátí - jen si nejsem jista, jestli o to ještě stojím - už jsem se docela smířila s císařem

darkwitch
10. kvě 2010

ivi 🙂 tak uvidis jak to dopadne 🙂

vveru
10. kvě 2010

Tak uvidíš, třeba ještě přichystají překvapení. Vždy se říká, že normální porod je lepší.
Ivarei nevíš něco bližšího k MTHFR double heterozygot, našli mi to, ale prý to není nic závažného, obvoďačka mi napsala jen koňské dávky listovky.
Intuice docela funguje, řekla jsem si, že budu zkoušet volat pátky a ve čtvrtek asi před 14 dni jsem si koupila stříbrného kominíčka pro štěstí, vlezla jsem do zlatnictví se slovy. chci něco malého pro štěstí a on mi padl do oka-v pátek už tam byla část těch výsledků 😅

nannynka
10. kvě 2010

ivarei: Ja Ti poreferuju o tom cisari, neboj. A myslim, ze pomoc je u double urody fakt dulezita. Ted to bude asi zpocatku masakr, ale na druhou stranu az budou prtata vetsi tak si spolu budou hrat a Ty budes mit chvili klid 😉 . My si tady dneska s muzem delame srandu, ze teda ten cisar nam sice zhatil plany, ale o to to bude zabavnejsi, az se mi v 38 narodi jako druhe dite dvojcata. To me asi prdne 😉 .

Jinak jsem na sebe hrda. Tak moc jsme resili prebalovak az jsem si dneska dopo uvedomila, ze komoda co je v predsini bude muset pryc kvuli parkingu pro kocarek a ejhle staci za 700 dokoupit ohradku s prebalovaci podlozkou a mame pult jak vysitej 😉 A az nebude treba, tak se komoda vrati spokojene do predsine, kdyz jsem si tak dala praci sladit tu predsin 😀 . Takze v decaku zustane nase stara skrin, komoda z predsine, stara postel a az malej doroste k tomu, ze by fakt potreboval krasny a vlastni detsky pokojicek, tak ho proste udelame poradne a od podlahy. Preci jen mimi a prte maji jine pozadavky a zaliby.

ivarei
10. kvě 2010

vveru, mám taky double heterozygot MTHFR C677T: CT + A1298C: AC, přišli na to až v těhotenství, takže otěhotnění to nijak nebránilo, ale prý je větší riziko potratu, proto ty koňské dávky listovky, měly by tomu zabránit.
K intuici - před OPU jsem si půjčila knížku Terezy Boučkové - Indiánský běh (autorka nemohla mít vlastní děti, adoptovali dva kluky a pak zjistila, že je těhotná, takže se jim narodil syn) a našla jsem tam čtyřlístek - no a vyšlo to a otěhotněla jsem, takže tomu čtyřlístku přikládám docela váhu. Snad kominíček poslouží stejně 😉