icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

betox
15. čer 2010

denni, nevzdávej to ještě. Zázraky se fakt dějí. Holky by tady mohly vyprávět..... 😉

ter23
15. čer 2010

dark, já myslela, že jsi někde psala, že v létě laparka a na podzim IVF... ale možná se mi to jenom nějak spojilo

já taky váhám, nejvíc v obchodech 😀 ale v IVF jsme měli naštestí hned jasno..

dennisa
15. čer 2010

betox, jsem smířená a pokud to zítra bude jinak, jen mě to velmi krásně překvapí, lepší to brát takhle, než se tam zítra hroutit podruhý, včera stačilo 🙂

betox
15. čer 2010

denni, jasný, to chápu. Ale naděje umírá poslední... 😉 Držím pěsti.

darkwitch
15. čer 2010

ter no uz jsem byla skoro rozhudna, ale porad jeste zvazuju vsechna pro a proti 🙂 protoze se mi do te laparky nechce a kdyz me tam ani langerova nenuti, tak nevim jestli to neni zbytecny rez...
mandre jsem blizenec, ale ascendent mam ve vahach, tak ve me neco z vah je 🙂

ter23
15. čer 2010

dark, nedivím se, že se ti nechce... Mě se na gennetu právě líbí, že tam do ničeho nenutí, tak mě doktorka nikdy do ničeho nenutila... no a zvažuješ teď možnost zkusit IVF hned?

kive76
15. čer 2010

dark já jsem taky blíženec..

mandre
15. čer 2010

denni, dark: já jsem Váha jak poleno 😀 😀 😀 , 10x měřím, jednou řežu, obráceně to pak dopadne většinou blbě 😀 😀 ...tak to radši ani nezkouším...jak se dá zjistit ten ascendent????

darkwitch
15. čer 2010

ter jo zvazuju, se mnou bude do pondelka, jeste sranda, budu menit rozhodnuti kazdych pet minut 🙂
kive tak to budeme mit mnoho spolecnych rysu 🙂

dennisa
15. čer 2010

Mandre, mám to stejně 😀

darkwitch
15. čer 2010

mandre to je podle data a hodiny narozeni, jsou na to nejake tabulky, moje kolegyne dela horoskopy takze mi taky udelala 🙂

mandre
15. čer 2010

denni: a ještě mám taky, že se rozhoduju a zvažuju dlouho (na normálního jedince víc než dlouho), když se pak rozhodnu, tak už není cesta zpět, je to jasný, vymyšlený a trvám si na tom, nekoukám doprava ani doleva, nic už mě nezvyklá 😀 😀 😀 ......to jsem se pěkně popsala 😀 .

mandre
15. čer 2010

dark: a neudělala by mi taky, já totiž na ty znamení věřím 😀 ...nebo aspoň ten ascendent.... 😅

darkwitch
15. čer 2010

mandre ja se poptam... ale ted toho delala hodne, ale myslim, ze vypocitat ascendent by ti mohla... jinak ja nad vsim dlouho vaham, vsechno peclive rozvazuju a pak najednou udelam akci bez rozmysleni 😀

darkwitch
15. čer 2010

mandre hel co jsem nasla http://ascendent.najdise.cz/

dennisa
15. čer 2010

mandre, Tvůj popis mi něco silně připomíná 😀
Jsi v říjnu?

mandre
15. čer 2010

dennis: konec září 😉 , dark: kouknu na to.

dennisa
15. čer 2010

Mandre, já začátek října 😉
Vyšlo mi tam, že jsem ascendent ve znamení Lva.

mandre
15. čer 2010

dark: je možný, že bych měla ascednet ve Vahách??? 😀 když jsem Váha?

darkwitch
15. čer 2010

mandre asi jo, ja nevim nejsem astrolog, ale zeptam se...

hele mame jeste spoustu casu http://www.novinky.cz/koktejl/203283-nejstarsi-... 😀

darkwitch
15. čer 2010

mandre ale pak s tebou bude jako s vahou k nevydrzeni 😀

mandre
15. čer 2010

dark: to joo, to by sedělo...extrémistka 😀 😀

evak99
15. čer 2010

betox: díky, mám se fajn. I když se mi dneska motá hodně hlava. Už si přijdu taková otupělá, každý volá, píše, jak jsme na tom, tak jen odpovídám, že nic a že kdyby se něco dělo, tak jim dám vědět🙂 Malá v břiše řádí o sto šest. Ale co, zítra jdu do porodky na kontrolu, tak se uvidí 🙂

nany: chudáček brouček malinkej, tolik vyšetření. ale aspoň víte, co se děje. snad už vás zítra pustí domů! 😉

dark: laparka "profoukne" ty vejcovody, takže já bych do toho šla. může to jen pomoct! 😉 a když bude endoška, tak ti ji odstraní. ale samozřejmě, je to zase narkoza a tři dny ležení v nemo. tuším, že z gennetu posílají do hloubětína! ale rozhodnutí musíš nakonec udělat sama, váho váhavá 😉 😀

deniso: to je fajn, že jedete dál. budu držet pěsti, ať se zadaří!

veru: jasně, že na ně myslíš, vždyť to jsou tvoji bobísci. Musely mít super kvalitu, když jdete do PK 😉

evak99
15. čer 2010

betox: jo a máme hartana, ale zatím nedokážu říct, jaký je, bo nám stojí v chodbě 😀 ale vybírali jsme taky na doporučení dvou mých kamarádek, které jej měly a byly s ním moc spokojeny. doufám, že německá kvalita se potvrdí, i když teda drahý byl dost ☹

mandre
15. čer 2010

evak: mi zítra večer letíme---přílet v pondělí...tak já se těším, že už budete dvě holky 😀 😀 , až kouknu v úterý na diskuzi.

darkwitch
15. čer 2010

evi tak se drz a ja uz se te ptat nebudu, je mi jasne, ze te to otravuje... jak se vsichni porad ptaji a ja i kdyz to vim, tak stejna jako ostatni a taky se porad ptam 😅
ja vim, ze laparka muze pomoct, ale zase je to zasah a co kdyby to ivf krasne vyslo i bez toho... no, jeste, ze mam cas si to rozmyslet, je mi uplne jasne, ze v pondeli rano budu nejak rozhodnuta a pak langerove reknu neco uplne jineho 😀 to aby se mohla projevit i zbrkla blizenci povaha 😉

evak99
15. čer 2010

no tak snad jo mandre 🙂 taky v to doufám. ale dr. říkal, že mě dlouho přenášet nenechá, tak mu věřím 😀 😀 hele, vy si to moc užijte!! zasloužíte si to!!! bude to nádhera. koupáníčko, rybišky, dobrý vínko, romantika 😵

darkwitch
15. čer 2010

mandre kam letis? ja jedu ve ctvrtek v noci do Svycarska a vracim se v pondeli

evak99
15. čer 2010

dark: mně to nevadí, že se mě ptáte 🙂 blíženci jsou zbrklí? tak to bude naše Barunečka taky??? 🙂
hele, uvidíš, nakonec ani jedno rozhodnutí nebude špatné. 😉 a manža je v pořádku?

mandre
15. čer 2010

dark: do puly
evak: já se těším, že vypnu...jsem uplně napružená ze všeho, už poslední doubou, fakt 😝 ..děkuju...budu na tebe myslet 😵