Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
a jinak jsem se dneska objednavala na imunologii a rikam, ze chci objednat k primarce brandejske 😀 jinak me teda stvalo jak chtela do telefonu slyset vsechny data a jeste strasne pomalu psala, si myslim, ze ten telefon je zadarmo nebo co...
dark: neboj ona prijde. Ja ted naposled spinila skoro tyden a uz jsem myslel aze se poradne nerozjede a nokonec se rozjela i kdyz pak jeno na necele 4 dny
dark: jo jim to trosku trva, ale kdyz tam pak prijdes tak jsou naprosto v poho. jo a na kdy te objednali. ja mozna pujdu na imuno znova tak jake jsou cca objednaci lhuty?
inza zitra mam prijit na krev a za mesic na konzultaci az budou vysledky, takze docela fofr...
a to me jeste boli v krku...
majcam ja mam jit zitra na krev a za mesic na konzultaci na tu imunologii a mam tam jit sama, doktorka rikala, ze kdyz ma manza dobre spermio, ze je zbytecne aby tam chodil
to zas bude hruza az mi zitra budou brat krev a jeste maji na strankach, ze nemas jist 12 hodin pred a naposled jen lehke jidlo... no jdu tam na sedmou a jeste v osm jsem mlsala medovou-cokoladovou pochoutku... boli me v krku, med je na to dobry 😉 a ted jsem si jeste vzala septolete...
ahojky zdravím po ránu...holky mám takovou prosbičku ....mám takovej problémek...nebo spíš...menzes jsem dostala minulou středu, skončila mi v sobotu, ale včera jsem zas trošku krvácela...stalo se mi to už i minule, že jsem to dostala znova asi po 3 dnech...nikdy dřív jsem to neměla...nevíte , co je to za problém? . a mám volat své gynekoložce, anebo do toho Gennetu...kam jsem ted do července chodila...?
Dobré ranko,
tak máme srdíčko..poslechli jsme si ho a měříme 6mm 😀 😀 Dostala jsem nějaké podpůrné léky a za 14 dní další UZ 🙂 Zatím jsme tak jak máme být, tak jsem optimista 😉
Dark: moc držím palečky 🙂
kive: asi bych zavolala do Gennetu..mám zkušenost, že tam vždy ví co mají dělat 🙂
petap1: tak v gennetu mi bylo vysvětleno, že si musím volat své gynekoložce, že jich se tohle netýká, že to je gynekologického rázu...
petap1 no gratulace a veliká.budu ti držet palečky..
betox co máte v plánu v gennetu? zákrok nebo jen návštěva? každopádně plivu těhubacily s medem(snídám 😀 )

@inza vsak me na to langerova upozornovala 🙂 ja si nemyslim, ze bych mela mit nejake priznaky... jsem zvedava kdy se rozjede ta ms... trosku spinim uz druhy den, ale porad nic...