Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
tak ja mam doma hafo papiru a rikam si ze bych mela navstivit gynekologa a predat mu je...
Já mám papírů dost, ale jen samý upravovaný stimulační protokoly a doklad o spermiogramu, to asi gyndaře moc zajímat nebude 😀
tak to ja budu topit jen lehce, abych ho neprehrala 😀
no aspon po prvnim IUI mi rikala, ze ta zprava z vykonu je pro gynekologa 🙂 ja mam z kazdeho zakroku nejaky papir... po ET ho nosi doktor na pokoj, po IUI ho davaji hned na sale
holky myslím,že je z CARu informují,vždycky se mě sestřička ptala na jméno mého gynekologa a když jsem teď byla na cytologii,tak mi gyndr řikal,že toho o mě ví spoustu 😀
aha tak po me nechteji gynekologa ale obvodniho, aby mu poslali zpravu o neschopence, ale mozna zalezi na tom jestli vas gynekolog poslal, nebo jste se poslaly samy 😀
ja to hazim do supliku k dulezitym vecem, posledni dobou jsou to jen veci z gennetu 😀
Po OPU mi taky dali zprávu do ruky hned na pokoji.
Já to mám doma všechno v deskách a pak to někam roznesu, až toho bude ještě víc 😀
Mně teď o víkendu v práci známej nabízel, jestli nechci jít dělat do Škodovky k pásu, prej dobrý prachy Ti daj.
Akorát já nejsem teda moc tip na manuální práci a už vůbec ne na pásovou práci 😀
aha tak já mám Indikační skupina -MALE FACTOR : Oligoasthenospermie...
no jo,ale co to je..?
no nic jdem se vencit se psem navzajem nez vyrazim s kamaradkou na burcak 😀 musim vymenit krev za burcak kolik krve tolik burcaku a mas dokonalou ocistu tela...vedecky dokazano

@darkwitch on už se chytil teď se zavrtává 😀