Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@zvalentova kafčo taky miluju,jsem přešla aspoň na bezkofeinové..víno taky,ale teď už jsem tak dlouho nepila...
Ahojda,
moc díky všem za podporu a hlásím dobrou zprávu - cysta splaskla, je tam už jen takové cosi 😉 Takže čekám na mrchu a začnu se stimalucí, jupíííí 🙂 Ona se ta mrcha může tou stimulkou zase přiživit, ale může se objevit i bez stimulky...tak to nebudeme řešit. Brandejská byla výborná, při objednání na UTZ mám trvat na tom, že jdu k ní, že tam klidně zůstane, ale že je lepší, aby člověk chodil jen k jednomu doktoru. Jo a taky mi vzhledem ke všem těm mým operacím a problémům moc nedoporučila dvojčata....
@cibka je mi to moc líto. Věřím, že to vyjde příště
dark držím pěsti, co můžu
Musím teď zmizet, ale bude navečer. Zatím se mějte a ne, že tady zase mezitím nakecáte 4 strany 😀
tak vás všechny zdravím,ne že bych teprve vstávala,ale mám dnes volno tak jsem uklízela, at nemusím zítra.
Na tu genetiku jsem též měla vše vypsané,kdo by si pamatoval ,všechny nemoce a věk kdo co má nebo kdy umřel,po nás chtěli i rodiče rodičů,no ve finále jsem byla z toho tak z blblá,že jsem nevěděla co patří ke mě a co k manžovi 😀 😀
@mandre: jasne nejlepsi jsou ryby cerstve ulovene. Proto jsme si s manzou poridili rybarsky listek.....Jo jinak v potravinach si nevyberes v kazde je neco. Ted vyrobci pekne obesli zakon tim ze na vyrobkach nemaj byt ecka tak misto toho to tam uvadej plnym nazvem, ale stejne to ecka jsou.....
cibka: je me lito ze to nevyslo
betox: drzim palce jo a pujdes na tu mobilizaci? Ja uz pristi tyden 😝
me pangas prijde jako moc komercni ryba. Se tu najednou zjevil a vsichni se z nej muzou.....
neni nad cerstve chycenou rybu a to bud u nas nebo treba v Norsku 😉

@darkwitch napiš si to na papírek..my ho taky měli..