icon

Centrum asistované reprodukce Gennet Praha

zdeena
11. čer 2007

Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.

Díky moc a mějte se hezky 😀

petrita83
20. říj 2010

@mandre jasně teď můžu tahat co koliv ale po LSk teda nevim, nevim 😠 nějak to zvládnem, to je jasný,.,je se to trošku komplikuje což je u náís klasika.

jinak se musim pochlubit udělali jsem si i dens radost..montovali nám do pokojů - děcáku a ložnice římské rolety a je to náádhera..
😀

inza
20. říj 2010

mandre: IP

mandre
20. říj 2010

@petrita83 jooo, jak to vypadá - to neznám 😲 ....

inza
20. říj 2010

@petrita83: no o fakturach stejne nic nevim teda jenom to ze se musej platit a ze jsou na papire....jo a o baliky by jsme si strihly to je jasnacka....
mandre: u Langerove zase rika Alenka....jo a priprav se na to ze je dost sverazna

betox
20. říj 2010

@inza jsem fakt zvědavá s čím zítra vyrukuješ 😉 Ať to moc nebolí 😉 Určitě mi pak napiš

inza
20. říj 2010

@betox: neboj napisu. Jo k Babi se uz objednala i mandre 😀. Doufam ze to nebude moc bolet. dneska uz radsi ani moc nejim.... 😀

mandre
20. říj 2010

@inza hmmmm, to já taky 😀 😀 ....já jsem spíš zvědavá, co řekne, jak mám všechno blbě 😝 😅

inza
20. říj 2010

@mandre: hele ja jsem si myslela ze mam vse OK a ona me vyvedla rychle z omylu 😀

darkwitch
20. říj 2010

ja jsem si dneska udelala radost a koupila se ve sparkysu osklive zlute kuratko 🙂

inza
20. říj 2010

@darkwitch: a to prinese steti 😀

betox
20. říj 2010

@mandre já z toho taky měla hrůzu, protože k ní mám respekt a vím, že jsem jak paragraf, ale kupodivu jsem to od ní vzala, podala to docela svéráznou formou, takže jsme se i zasmály

petrita83
20. říj 2010

@darkwitch 😀

monnn
20. říj 2010

@darkwitch jsem napnutá jak kšandy,ale bude to dobrý,prostě to musí být O.K!!!!!!!!!!!!!! 🙂

darkwitch
20. říj 2010

no muzu va rict, ze se zase bojim chodit na zachod grrrrr... ja chci normalni tehotenstvi bez komplikaci...

mandre
20. říj 2010

@betox já se nebojim, jen jsem zvědavá, co řekne na skoliozu atp. 😀

@inza proč myslíš, že by to mělo bolet? 😲 😅

inza
20. říj 2010

@mandre: ja nevim, pokud bude neco rovnat vice ...... 😉no zitra budu moudrejsi

mandre
20. říj 2010

@inza mě se docela líbí, když se na mě někdo nadře 😀 😀 😀 a já já skoro nic.nedělám...akorát to může křupat, jinak nic 😉 😉

inza
20. říj 2010

@mandre: jo to neni spatne a kdyz pak jdes pryc a nic te neboli....

petrita83
20. říj 2010

@darkwitch 😖 to známe..to je děs..snad to bude ok..ale teda máš to všechno napínavý..přála bych ti normál.těhu..ale ty musíš mít pořád nějáké zvláštnosti 😉

darkwitch
20. říj 2010

@petrita83 to vis prece nepujdu s davem... jenom doufam, ze opravdu zustanu tehotna a nepujdu s davem do lednove stimulky... ne ze bych s vami nerada stimulovala, ale...
co myslite, mam si zkusit volat na vysledek toho hcg, tedko?

petrita83
20. říj 2010

@darkwitch 😉 ty jsi kouzelná..já taky doufám, že s náma nebudeš stimulkovat v lednu a to neee že bychom tě nechtěly 😉 já bych volala!!!

darkwitch
20. říj 2010

uz jsem volala, jeste tam nejsou... a azse se mi nepovedlo prepojit se do ivf...

betox
20. říj 2010

@darkwitch to je fakt hrůza 😒 Jako by nestačilo, čím si musíme projít než vůbec počneme, ono to není jednoduchý ani potom 😖

petrita83
20. říj 2010

@betox přesně..člověk si myslel že když konečně uvidí // je hotovo a ono ne...prostě boj od začátku do konce..a při tom takové fajne baby 😲

inza
20. říj 2010

@darkwitch: tak zkus kdyztak napsat dr sms zda uz nema vysledky

darkwitch
20. říj 2010

taky jsem si myslela, ze az jednou zjistim, ze jsem tehu tak si to budu uzivat a bude to super a kdyz se nedarilo pocit ze uz mam vybrano a tehotenstvi bude v klidu... a misto toho boj az do konce...

darkwitch
20. říj 2010

@inza tak langerova slibila ze mi pak zavola, tak to nebudu hrotit

betox
20. říj 2010

Holt nám nezbývá než zatnout zuby a bojovat 😠

betox
20. říj 2010

@darkwitch tak to je dobře, že se v tom angažuje

inza
20. říj 2010

@darkwitch: tak bud v klidu a ona se ozve neboj.....