Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Ahoj holky,
chci se zeptat..od včerejška si píchám Gonal...včera i dnes 150 a zítra a pozítří dávku 112,5.
V pátek mám jít na kontrolní UZ s tím, že mi asi bude předepsáno další.
Chci se zeptat, dnes jsem 3. DC, dokdy se můžu stimulovat a který den je event. odběr vajíček?
Případně, jak jste na gonal reagovali?
Děkuju
Holky, tak jsem byla dnes v Gennetu a nikde žádnej koník, ani živej ani dřevěnej 😖
dobre rano vsem
ja bych chtela ryzaka 😀
Pěkné ránko,
beru grošáka 😀
,,Dobré ránko,, tak jsem zpět..o osmičku lehčí o pár stehů bohatší, beru antibiotika, prášky na bolest a příští týden jdu na vyndavání stehů..byl to masakr 😖 ...LSK v pondělí ani náhodou ☹ ☹ ☹
Jedu za chvíli do Imunie,tak jsem zvědavá na ten "červenej" papír, 😠 😠
@inza jéé, já myslela, že jdeš až příští týden. Ono asi i záleží jakou bude mít madam náladu 😉 Držím palce a pak písnu, jak to šlo. Včera mě teda fest bolel pobřišek, ale večer to přešlo a dneska v podstatě dobrý, takže i normálně funguju. Jen mě prudí naproti v ulici dělají chodník a z toho rámusu a bordelu mám nervy na pochodu 😖
@petrita83 no tak to teda potěš....Ale lepší, že se to vyvrbilo takhle před tím a ne třeba den po LSK....Já vím, že se Ti zase ta laparka odsouvá, ale ber to z tý lepší stránky, teď budeš mít od hajzla pokoj 😉
@betox
@majcam - lepší stránku nějak nevidim..radši bach kdyby se mi to stalo až potom..všechno jsem uspůsobila tomu že jdu na LSK a te´d nic? bůhví kdy bude další termín..obávám se, že třeba až 2011 a to mě fakt klepně..tohle jsem prostě já..vždycky si to udělám zajímavější...
@majcam - kéž bys měla pravdu..a stal se zázrak, ale vzhledem k tomu hle se zázrakama nevim , nevim..
JInak do imunie jsem měla jít v út..ale kvůli LSk musela jít stranou, te´D zas vlastně můžu ale mám termín až na 22.11..joo prostě mi to všechno tak vychází 😠 😀 😝
@betox - to se mimísek zavrtává víš? 😉 tak si to užívej!!!

@darkwitch: tak ten nas do postele nesmi, ale kdyz zavrem dvere do loznice tak za nima piska a kvika a nebo se to snazi obejit pres koupelnu....
@betox: jasne a vsichni se po nem sjedou....ne to uz nehrozi nejak na parby uz nechodim max. s kamaradem na pivko u nas za roh...lenost a stari