Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@darkwitch to se Ti vůbec nedivím, jako by nestačil ten samotný, ještě trpět takhle.... ☹
@majcam no mamino, abysme to nezakřikly 😉 dneska úplně normálně, tak jsem ráda, že funguju normálně a občas se mi na to i povede zapomenout 😉 No super, vidíš, jak na něj působíš. Určitě to bude dobrý 😉
@inza 😀 chichi...no ty by bylo hned po romantice, co? Oni ty psí arie nejsou moc melodický 😀
@petrita83 Zkus prestat laparku resit, ono se to vyresi samo a urcite dobre. Treba to ma byt i bez ni. 😉
@majcam Chlapi. 😀 Ikdyz muj sel na urologii skoro dobrovolne, ale na kontrolu po roce jaksi zapomnel a zapomina porad dal. 😀
@betox Tak co prcek, uz je poradne zaousnuty? Nezlobi?
@inza Popis Mojzisky zni obcas desive, jsi dobra, ze tam chodis.
@darkwitch Jak je?
Docetla jsem dost zbezne, prcek ma horecku 40, srazim, co to jde. A zitra klusem k dr. 😖
On mel 40 a krom toho, ze se chtel chovat, tak hazel jeden usmev za druhym. Z obkladu mam strach, kamaradka pouzila u syna a skoncili v nemocnici s fibrilnima krecema.
Zitra to proberu s dr. Ale ja take nejsem zrovna odbornik. 😉
dobrý večer tak jsem vás zběžně přečetla,ale postrádám tu popis oblečení,@darkwitch ty jsi zapomněla??? 😠 .hele jak tě zítra poznám 😲 no je to na Tobě,musíš se ke mě znát TY svůj popis obleč. jsem tu psala,tak ted přijde na to jestli se budeš za mě stydět jak psala majcam,nebo se budeš ke mě hlásit 🙂 tak dobrou---zítra?! 😉
uz ti ho jdu dat... sem na to zapomnela... sede manzestraky cervenou bundu, zelenou mikinu, bryle s hnedyma obrouckama...
Dobré raníčko,
@monnn, @darkwitch - držím na dnešek pěsti
@anlek tak jak Robinek, už je to lepší? Chudítko malý, takový horečky....Já se už cítím úplně normálně, teda trochu ten podbřišek cítím a děsně mě bolí prsa, ale ta mě bolela i před ET, asi po Utrouši a teď po Duphastonu. Jo a taky strašně žeru, což s mým zatroleným žaludkem je zázrak 😉
@betox Jen si hezky buduj zasoby pro mrne. 😉 A kdyby bolelo bricho jako na MS, tak neplas .... ME tak bricho bolelo a ted to boleni spi v kuchyni u otevreneho okna.
Jinak Robin mel i v noci 40, takze jsme byli u dr., ta na nem nic moc nevidi. Nejspis nejaka viroza, ale muze to byt cokoliv. Kdyztak mame sjet na pohotovost o vikendu.
Ahoj holky,
pravidělně si Vás čtu, co je nového, chodím také do Gennetu...Dneska jsem se chtěla objednat k Mudr. Brandejské a bylo mi řečeno, že nebude, jde na nějakou operaci. Objednali mě k Mudr. Feldmarovi, chtěla jsem se zeptat, jaké s ním máte zkušenosti? Díky.

@majcam nas pes taky sedi a blbe cumi a pak si s hlubokym povzdechem lehne, pokud se nam to nerozhodne prekonat a vlest nam do postele... nas pes taky fenu nemel, ale me se snazi nakryvat dost casto, mu vysvetluju, ze by u toho nebyli ani kotata 😀