Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@petrita83: no ja se citim normalne...ted me cca tri dny bolelo bricho jako pred ms, ale zatim stale nic. Ja testovat nebudu bud mrcha prijde a kdyz ne tak pujdu na krev a uvidi se. Ted se porad nutim do cviceni a je to desny. Uz mam serie cviku po 40 a to je na dlouho 😝. Noboj oni urcite budou delat LSK i v prosinci, preci jenom je to soukr zarizeni. Ja se tady delam pokus s kapustovou polivkou...........
@betox: tak pekne testuj tu stredu...pohodicka volno.....
@darkwitch: ja bych sla asi do obojiho...HSK i LSK ti udelaj najednou
@majcam: ty jsi teda pripad 😀 no alespon je sranda...je dobre obcas vymenit v hodinach baterky ci je natahnout 😀 😀
Holky so asi Denisa? Myslím na ní 😒
Kdyby aspon člověk věděl, že to jednou vyjde a bude to v pohodě, tak by to všechno bral, že to prostě musí být a nařešil by to
@inza Tak máme alespoň ty side efekty cvičení. 😅
Jsem naštvaná, rozbila jsem si poslední rtuťovej teploměr, co jsme měli. Takže teď budu BT měřit lihovým, když nám EU zatrhla tu rtuť .☹ Ten lihovej mi moc nevyhovuje, mám problémy ho sklepat, hůř se mi odečítá a taky mám pocit, že obecně ukazuje míň než ten rtuťovej.
@inza Aha díky, teď koukám, že se dá na netu koupit, a to mi v několika lékárnách řekli, že už je zákaz je prodávat 😕 . No jo sběr těch rtuťových koleček byla akce 😉 . Mně to měření taky neba, ale bavěj mě ty grafíky na fertilityfriend, docela si s tím vyhraju 😀 , sdílím grafíky s kamarádkou a navzájem si je chválíme.
Ahoj maminy!!! Hlásím výbornou zprávičku!!!! Dnes vyšel pozitivní výsledek krve- čekáme miminko!!! Mám takovou radost!!! Sice na UZ ještě není nic vidět, ale je to prý v ranném stádiu , takže jdu na kontrolu 25.11. Nakonec i bez Gennetu

@petrita83 jé,takže ses jí vyhla...ale co se má stát se stane,neboj.. 😉
@betox hlavně,že se tady kasám Monn,že vím přesně,jak jsem objednaná....a oni se nám zastaví hodiny 😠 , už nevim,na co mám být příště připravená...no neni mi asi souzeno chodit k doktorům.. 😠 , a ty máš teda taky pěkný věci s těma lékama 😠