Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
holky a vy jste také využili vpravení spermie do vajíčka za pomocí té injekce? To musim rozhodnout já, nebo mi to doporučí?
@ajriska my to měli taky,a až budeš ležet po OPU na pokoji,tak za tebou přijde embryolog a řekne ti kolik je odsátých vajíček a doporučí vám i tu metodu,pokud to spermoše potřebují...,takže na všem se dohodnete na tom pokoji s tim embryologem 😉 ,a pak tam ještě přijde dr.co dělal OPU dá ti zprávu,a také ti řekne co a jak...
Holky jste zlatý...ani nevíte, jak mi to pomáhá....já jsem holt ještě "zaostalá" a to lítám do Gennetu pořád......
Takže o embryích mě budou informovat oni, nebo si budu volat já? Jo a manža půjde odevzdat spmg mezitím, co já budu na sále?
Jéžiš...no já mám nervy už teď, i když mi pomáhá si o tom s váma povídat...fakt....no a jak dlouho to tak celé trvá? Brali jste s sebou něco? (myslím jako na převlečení)
@ajriska na sal musis mit kosilku, tak dve hodiny nez pujdes na sal, na sale tak dvacet minut a pak se tam jeste hodinku lezi (s tim casem po sale si nejsem jista, byla jsem mimo) a pak si te manza odveze domu... je dobre si sebou vzit piti, ale jinak tam maji ty automaty s vodou...
@ajriska chodí se ráno na půl osmou,vyplňují se papíry a čekáš na pokyny,sestřičky pak o všem informují... a s sebou budeš potřebovat akorát přezůvky a košilku 😉 od půl desáté berou na sál,záleží kolik se vás tam sejde a kdy půjdeš na řadu...odsátí je asi 15min. a pak ještě odpočíváš na pokoji..my jeli domu po 11hod, protože mi po narkóze bylo dobře..
Holky díky moc, zatím papa budu informovat

@ajriska ja mela neschopenku od OPU a po OPU ji tak na tri dny doporucuji...