Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Jo to čekání...🙂 kurňa...strašně mě bolí spodek...
tak pry mi daji vedet zitra... a nastup v pondeli, tak se aspon zitra vyspim
to je hrozný s tou prací u nás ted mají taky propouštěj, ( zdravotnictví )ale hlavně snižovat peníze, to nevím jak vyjdem 😢
Ahoj holky, vidím, že s tou prací je to všude na štíru. Já byla dlouho bez práce, teď práci mám skoro dva roky, ale taky to u nás vypadá všelijak, tak mám pořád strach. Být bez práce na psychice fakt nepřidá.
Holky nemáte nějakou přírodní radu jak oddálit menzes? Abych mohla začít po vánocích se stimulkou, tak musím prý MS dostat nejdříve 28. prosince. A já mám sice MS dostat 28. ,ale poslední dobou mi chodí tak o dva dny dříve do prčic.
Dneska mi sestra říkala, že začínají se stimulkama právě až 28. Asi zřejmě proto, aby první ultrazvuk vycházel až po Silvestrovském víkendu. To je zase pech 😒
Tak jsem měla docela kritickou noc. V půl druhé mě šíleně bolelo břicho, ale fakt strašně (opět, jako kdybych to měla dostat) ale stupňovalo se to... bolelo mě celý břicho...už jsem se bála, že je vše v pr.....nakonec jsem šla na WC, už jsem nevěděla jestli mi třeba nepomůže když se nevy......Jenže se mi udělalo opět blbě, byla jsem bledá jako stěna....Navíc se do mě dala zimnice.
Pak se to teda srovnalo...ale teď ráno se ty bolesti (sice v kratším intevalu) opakovaly. No...takže jsem si před chvílí dělala test a čárečka je krásně sytá, i když ne zcela, jako ta první....to bude asi až v tu neděli...tak snad se nic nesemele....
pekne mrazive ranko..
@darkwitch: no ja si sebou vzala vsechny papiry co me dali v praci a oni si tam vybrali co potrebovali ci si to ofotili. Jinak pak jeste jejich nejake formulare, ale ty muzes vyplnit tam ci je maji nekde na netu tak si to muzes doma vyplnit a vytisknout, pak obcanku...jo a pocitej ze pak budes muset jit jeste na zdravotni pojistovnu s papirem od nich ze jsi tam vedena....ja to vse sfoukla za jeden den....
@ajriska: by jsi si mela dojit k dr nebo alespon zavolat do gennetu a rici jim to.....
@ivula21: tak to nevim......tak to ja taky budu muset nejak oddalovat abych taky mohla zacit v tom lednu se stimulkou
Jinak ja dneska navsteva gennetu jdu na UTZ...tak jsem zvedava jestli tam neco bude a pokud ano tak jdeme do dalsiho IUI... 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monnn ale tohle bude neco jineho administrativa (ale to je podobne) maji volat do cyterch, tak snad zavolaji...