Které centrum asistované reprodukce v Olomouci vybrat?

lucie99
9. kvě 2009

Ahojky,
poradíte mi někdo, které Car v Olomouci vybrat? Byla mi zjištěn střední endiometrioza a poruchy ovulace. Mám za sebou první IVF provázené hyperstimulací a KET oboje bez úspěchu. V Ostravě kde docházím mi připadá, že mé problémy nějak neřeší a tak jsme se rozhodli zkusit to jinde. Jenže problém je, že se nemůžu rozhodnout tam přejít. Díky moc za všechny vaše rady a typy. Lucka

petista
10. kvě 2009

Luci, tak to nevím, na Fertimed hodně nadávají, já mám za sebou 2x IVF bez úspěchu ve FN a mám vůči nim několik výhrad, uvažuju o přestupu do Reprofitu k dr. Machačovi, toho si všichni chválí

petista
10. kvě 2009

Ve FN je to totiž teď jak běžícím pásu a nemají tím pádem čas na komunikaci s pacientkami, a mám pocit, že se zcela vytratil individuální přístup, i když odborníci jsou tam dobří

ili5
10. kvě 2009

Luci, já taky přešla z OV, hrůza co? Jsem ve FA, v OV jsem platila 26 500 a ve FA to samé jsem zatím platila jen 3 500 a v pondělí jdu na ET. Zbytek se platí až je po všem šekem. Zhruba kol. 11 000, takže rozdíl jak hrom. Nemluvně, že žádné vyšetření v OV nebylo, ale tam Tě proklepnou. Státním nejde totiž o peníze, ale je to jejich práce. V soukromém s tebe tahají peníze a pak rychle, rychle, alespoň v OV tak to bylo. Máme tému s holkama které jsme všechny utekly z Ostravy do fakultky, tak se přidej, nebo přeščti. Je to Z OV DO OL a naše začáteční písmena.
Jak píše Petist, tak opravdu se mi zdá, že je to tam rychlé, jak holky psali, že v klidu vše vysvětlí, tak u mě to jde moc rychle, honem, honem. Přešla jsem dokonce od dr. Dostála k dr. Oborné, protože mě 2x sjel, že nemá čas na vysvětlování, že nás je moc a že si mám zavolat jak něčemu nerozumím a nezdržovat ostatní pacientky. Pak v tel. mě taky sjel, že zdržuji, takže chodím k dr Oborné, ta je v poho. ale odborníci jsou to skvělí a úspěšnost mají výbornou, ale v poslední době se nějak i tam nedaří, jak sleduji ostatní holky. Snad mi to vyjde v pondělí.

senja
10. kvě 2009

Ja jsem slysela dobre ohlasy na olomoucky Fertimed 😖

ili5
10. kvě 2009

Prý fertimed byl dobrý, ale pokazil se, prý už je to jak v OV. Nevím, jen co jsem četla od ostatních, většina přešla do FA. Kámoška má z Fertimedu dvojčátka, mají 5 let, to tam byli super. Nebylo tam tolik lidí. Myslím, že je to všude už napraskané, je nás hodně neplodných. Teda kromě OV, tam je stále volno a vemou tě hned 😀 . Ve FA čekáš 3 měsíce než tě vemou.

daisy.k
10. kvě 2009

Ahoj,my se rozhodli pro FN,prý tam nejsou zase až tak drazí,jako ve Fertimedu.Přítel tam volal v začátkem dubna a objednali nás na 6.5.,takže to šlo

donnald
10. kvě 2009

Ahojky děvčata,
já se v Olomouci rozhodla pro Dr. Machače - který má ordinaci v Olomouci, ale je to pobočka Reprofitu z Brna. Byla jsem u něj na 1.konzultaci i s manželem a byli jsme z něj oba nadšeni. Pevně věřím, že nás dovede k miminku 🙂.

maminkaaa
20. led 2011

a Ahoj holky! Musím se s vámi podělit o velmi pozitivní zkušenost s Centrem asistované reprodukce FN Olomouc. Péče vynikající, příjemný personál, profesionální přístup - a to vše za velmi příznivé ceny v porovnání se soukromými reprodukčními centry!!! Sice - prostředí zastaralé :(, ale chápu, že peníze ve státním resortu nejsou :( Takže palce nahoru a všem doporučuji!!!

vendul001
11. zář 2012

Já taky doporučuji CAR ve FN Olomouc, po dlouhém čekání a čtyřech operacích jsem tam podstoupila první stimulaci a IVF/ET se zavedením jednoho embrijka, protože mi zůstalo ze 4 embrijek jen jedno a to se ujalo a teď hezky roste🙂 a je vše zatím v pořádku🙂 starali se o mně řádně dr. Lattová a dr. Hejtmánek a na každou otázku mi odpověděli vždy vstřícně a mile🙂 a moc jim děkuji, že mi pomohli k miminku po 5 letech utrpení🙂 takže moc chálím a veliký DÍK!!! A DOUFÁM, ŽE VŠE BUDE O.K. a i cenově tam nebyli veliké doplatky jen 3500kč za prodlouženou kultivaci, kterou určitě doporučuju, protože jsem jí měla i já i když jsem váhala tak se oplatila. Přeji všem moc moc štěstí, pevné nervy a do budoucna radost z mávajícího mrňouska z ultrazvuku.

lkarolina
23. lis 2012

Ahoj holky, jsem z OV, byla jsem na neúspěšné IVF v Gyncentrum,hrůůůza!!!!!!! Chtěla jsem se zeptat, co si myslíte o dalších CAR V OV??

britka
28. únor 2013

@lkarolina Nevím zda jsi už našla,ale nejlepší co ti můžu poradit ze své zkušenosti Reprofit Olomouc takové dobré centrum nenajdeš a solidní doktoři a sestřičky.

bobulinka74
28. únor 2013

jednoznačně Reprofit 🙂

elisafabri
2. bře 2013

Ahoj holky já chodím do Fertimed Olomouc a jsem spokojená zatím, nemůžu si stěžovat. 🙂

zuzicek2013
9. pro 2014

Ahoj holky, sice sem uz dlouho nikdo nepsal, ale rada bych se zeptala, na to stejne jako zakladazelka. Od zalozeni tematu uz ubehlo par let, tak si myslim, ze se urcite nekde neco zmdnilo. Takze, ktere centrum v Olomouci byste mi doporucili? Dekuji

vvercatkoo
12. kvě 2016

Já navštěvuji IVF Clinic

zuzanaxx
14. čer 2016

Holky, chtěla bych obnovit tuto diskuzi: jsme po velmi nepříjemné zkušenosti s Gyncentrem v Ostravě. A teď máme po vstupních konzultací v IVF Clinic a FN Olomouc a nemůžeme se rozjodnout. Poradíte?

therezia
21. čer 2016

@zuzanaxx Ahojky, za mě doporučuji IVF Clinic. Zrovna jsem po OPU a čeká nás KET. Jsem u MUDr. Vrublovského a nemůžu si ho vynachválit 🙂 Ne jen, že je velmi sympatický 😎 Má úžasný přístup, vše pěkně vysvětlí, je příjemný, cítím se v jeho péči opravdu bezpečně. 🙂 A vůbec celkově, když na kliniku přijdu, cítím se tam dobře, sestřičky jsou veselé 🙂 Za mě určitě IVF Clinic!

ywonne
21. čer 2016

Já taky doporučuji IVF Clinic. Otěhotněla jsem po třetím transferu, z jednoho ivf 2 ket se zadařil. Jsem v 18 týdnu, zatím vše ok. Přístup super jak píše therezia.

seyla80
26. čer 2016

Ahoj holky prosím vás o radu byla jsem už dvakrát v Brne a nepovedlo se co by ste mi poradily kde je nejlepší slyšela jsem o Olomouci Fertimed? Děkuji

klarajez
1. srp 2016

Ahojte, taky by mě zajímalo, jaké centrum v Olomouci vybrat. Chodila jsem skoro rok do IVF Cliniky, kde jsme řešili nepřítomnost ovulace s tím, že jsem byla na 3 IUI a bez úspěchu. Pak jsem tam byla tlačena jedním doktorem do IVF s tím, že druhá doktorka mi řekla, že bych klidně mohla po otěhotnět přirozeně - jen musím brát prášky na ovulaci....nakonec jsem z IVF Clinik odešla v listopadu( bylo toho na mě hodně už) a od té doby nikam nechodím s tím, že jsem si upravila cyklus s pomocí přírodních preparátů sama (předtím jsem byla bez menstruace úplně). Těhotnění se stále nekoná, tak už upadám do blbé nálady a přemýšlím o návratu do nějakého centra s tím, že myslím i do budoucna, kdybych šla na IVF, tak ať nás to nezruinuje (předpokládám, že ve FN bude vše levnější). Poradíte některá?

gufunka
2. zář 2016

Ahoj holky tak já jsem zatim spokojenå ve fertimedu v Olomouci uvidíme no oproti Ostravě 100krát lepší 🙂

tofife
4. zář 2016

Určitě Reprofit 🙂