Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@michaelama: me delal v pondeli IUI a byla sranda...ne ke takovej malej.... 😀. Kdyz se ho zeptas tak ti urcite vse vysvetli..pokud mas vice dotazu je dobre si je napsat na papir a ten si vzit s sebou..jinak na pulku veci zapomenes. Nekdo s PGD tu byl, ale nepamatuji se kdo....
Ahoj holky,
tak jsem se pobavila 🙂
K dnešnímu dni jsem si dělala asi 5 Mama testů. Naposledy včera. Všechny vyšly // ten včerejší přímo ukázkově.
No a protože dnes jsem 14 dní od ET tak jsem si řekla, že zkusím ten "geneťáckej" a výsledek ........Negativní.....
Zítra jdu na krev, ale asi z toho gennet testu nebudu dělat závěry, souhlasím s tím, že je to šmejd
@inza tak ať ti to IVI dobře dopadne, ať nám to všem dobře dopadne...
@michaelama ahoj Monn má zkušenost s PGD,určo se staví 😉
@majcam Moc díky, počkám si na ní 🙂
Ahoj holky, tak jsem si koupila novou noční košilku na IUI. Tak když to nevyjde, tak aspoň budu mít tu košilku 🙂 . Něco na mě leze, tak nevím jestli to neva...
@michaelama myslim, ze monn mela PDG
Ahoj holky, nějak jsem se sem dnes nemohla dostat....
Ráno jsem byla u dr. udělal mi UZ a povídal, že mám pořád strašně velký vaječníky (asi pořád po té stimulaci) že takhle velký nikdy neviděl (10 a 8 cm). Paradoxně předtím, je vždy hledal...
No a to moje HCG...žádná sláva...hodnota je 661.
29.12. jdu do Gennetu na ultrazvuk...ale jaksi po výsledku té krve nevím, nevím...
Ahoooj kočeny!!!jsem dnes už doma!!!!
hurá, konečně Koník funguje 🙂
@petrita83 a jak je?? Doma je doma,co?
@zvalentova jo joo huráá, tak co jaká byla LSK s HSK???víte něco nového???
@petrita83 děsná, výslekdy ještě horší, ale příroda je dokonalá. Všechny špatné věci hned zapomene 😀
V pondělí jdu k Langerové domluvit co dál, ale na druhé IVF nechci dřív jak v únoru, možná později. Jsem děsně uhoněná.

@iriel děkuji, alespoň, že jsem měla štěstí na lékaře...