Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@monnn tak to je super...nám nakonec do mrazáčku zbylo jen 1....a to nám říkali, že jsou dvě. Až na faktuře jsem zjistila, že jen jedno....no dle mé hodnoty 661 se nedá poznat zda je jedno nebo dvě, ale dr. mi povídal, ve čt. že vidí jeden gestační váček...
Nejhorší je, že nevím, jestli pořád mám bejt mega opatrná, nebo jestli můžu trochu fungovat...v noci už mě břicho nebolí, jen přes den v různých intervalech. Stále chodím na wc kontrolovat, jestli nekrvácím
Jo...a nevím, jak je to možné, ale občas se mi stane, že když si zavedu utrouše, tak ho ze mě hodně vyjde...
@majcam Ahoj majcam, s tím párkem v ikee to máme taky tak. Akorát, že manžel nezůstane nikdy u jednoho, jednou jich snědl šest a pak celou cestu v autě domů funí, že je mu zle. Zítra nás to čeká taky 🙂 Od 10:00 máme tu konzultaci v Gennetu a když už budem v té Prahéé...
Hlavně aby nebyla ledovka, máme tu oblevu a jestli to do rána namrzne tak ani nedojedem, docela se bojím.kéž bych měla gennet taky 7 minut tramvají...
@monnn Milá monn, blahopřeji, je super, že Vám to vyšlo! Hned jsem klidnější když vím, že v gennetu to PGD umí 🙂
@michaelama díky a uvidíš i vám se to brzy podaří 🙂 😉
cau kocky
tak jsem vas zase docetla... vy toho ale nakecate, kdyz chodim do prace, jak jsem byla doma tak mi to vubec neprislo 😀 a to jeste porad litam a shanim posledni darky, kdy je budu balit a uklizet to vubec netusim... aaaa jemi to jeeeednooooo 😀
@monnn @ajriska vsak vam to rychle utece a za chvili se budete radovat z fotecky na utz 😉
Dobré ránko,už zase sněží ☹ 😠 ,začínám nenávidět sníh od této zimy za prvé jsme se stěhovali a to na letních gumách 🙂(trošku jsme to nestihli)a za druhé ho v práci musíme odhrabovat.. 😒
@michaelama jenže my se teď přestěhovali,takže sedm minut do Gennetu už je minulostí 😨
Tak páreček proběhl a dnes budeme montovat,včera jsme ještě museli zboží vyzvedávat v jejich externím skladě 😠 , aspoň,že jsme to měli při cestě,ale ty kolony ☹
@darkwitch já taky nevím pomalu,že budou Vánoce,na dárky letos z vysoka .......,a ještě ani nemáme nakoupené jídlo, vypadá to,že budeme nakupovat až 24.12,protože zítra a pozítří budu já i manža v práci do dlouhého večera..
Ahoj holky, tak už jsme doma z gennetu, doktor feldmár je to nejlepší co nás mohlo potkat, fakt jsem z něj měla hodně dobrý pocit, navíc i ten jeho slovenský přízvuk je moc milý 🙂 . Samozřejmě to by nebylo aby nám něco nenašli. Mám nějak špatnou štítnou žlázu a tak se musím objednat k endokrinologovi aby mi to srovnal. Máte taky některá problém s tím TSH?
A v lednu, pokud budou vaječníky bez cyst, začínáme stimulovat. Chtěla jsem se zeptat jestli si pícháte ty normální injekce nebo ta pera? Je tam dost velkej finanční rozdíl, tak si říkám jestli bych si nezvládla bodnout i tu obyč?
@michaelama: no ja picham pero. Je to daleko pohodlnejsi 😉
@michaelama ja pichala pero a priste do nej jdu zas 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sipkova1 no tady je to celkově na prd....můj gynekolog má dovolenou...nemocnici mám 5 minut od baráku, vždycky jsem byla za blbce co se týká doktorů, ale tentokrát se nenechám odbýt 🙂