Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
@zvalentova tobě taky, koukej dát hned vedet co urodička a jak ti ja a tak, ju, tak budu na tebe myslet
Dneska bylo píchání sranda, šla jsem s kamarádkou do kina tak jsem si pro jistotu zabalila pero do batůžku, že to buď stihnu domu, když půjdu dom hned po kinu a nebo když si půjdem někde sednout tak si skočím na záchod a píchnu to tam (i když jsem si to nedovedla moc představit) no nakonec mi to nevyšlo ani tak ani tak, ale cestou vlakem domů, ale tak píchla jsem to celkem v pohodě, naštěstí naproti mě nikdo neseděl a natočila jsem se k okýnku, ale na to, že jsem první večer vyhnala manžu z domu a pak si to suverénně píchám ve vlaku 😀
Tak jsem zmatená jak lesní včela. Vzhledem k tomu, že se brzy chystáme znovu objednat do Gennetu na 2. IVF, tak jsem narazila na tuto diskuzi a ona je to ta stará, pro mě dobře známá ?! 😕 😀
Ahoj holky,
koukám jako blázen, že se tato diskuze jmenuje jinak??? 😕 😕 😕 😕 Až @monivo mě na to upozornila 🙂 Vy jste se se přejmenovali?
Já jsem se tu fakt dlouho neukázala ☹ ☹ ☹ Nějak mám dojem, že nic nestíhám 😝 😝 😝 Jsme s dvojčátkama naprosto vpořádku 😵 😵 Zatím víme, že jeden prcek je 100% chlapeček a druhý prcek se stydí, tak je to pro nás zatím velké překvapení, kééééž by to byla holčička 🙂 🙂 Teď jsme už začali 5.měsíc, strašně to letííííí 😕 😕 😀
Omlouvám se, že nestihnu dočíst, co jste tu vše psali, takže nevím, jak kdo na tom přesně jste, ale VŠEM VÁM TU MOOOOOC DRŽÍME S DVOJČÁTKAMA PALCE, AŤ SE I VÁM BRZY ZADAŘÍ A MÁTE MIMNKA V BŘÍŠKU!!!! 😵 😵 😵
@zvalentova koukám, že jde zítra na OPU, tak moooooc držím palce, ať to vyjde a ať máte co nejvíc oplodněných vajíček 😵 😵
@raducha beruško, mooooc držím i tobě palce a těším se na úterní kávičku a dobré zoorávy z Gennetu!!! 😵 😵
Ja jsem take koukala, ze se jmenuje trochu jinak, ale diky tomu, ze ji mam v zalozkach, tak jsem to presla. Ze proste se to nejak stalo. 😀
Ahoj holky, ne, to musel změnit admin, asi, najednou to bylo 🙂 taky jsem koukala 🙂
turková - 1 IUI 5.8.
pentagras - 2 IVF - OPU 8.8, 12.8 máme 8 embryjek,13.8 -ET
cibka - čeká na ms, 19 az 21 den utz a pak 3 ivf původní plán byl srpen
kive76 - 29.7. - 2IUI, ale prý málo spermií, takže spíš nejsem těhule..
darkwitch - 2IVF, krátký protokol, 13.8. utz
sedmitecka - září laparoskopie, 3.IVF listopad/prosinec????
rychetkami: zřejmě 1. IVF přelom srpna a září
zvalentova: 2 IVF, dlouhý protokol, OPU 12.8.
zabka77 - 3IVF dlouhý protokol, přelom říjen-listopad
malina2 - 1IVF plán říjen
holky tak nám to upravil admin, je to na uvodním příspěvku na začátku diskuze 🙂
@zvalentova ahoj kočko, netrpělivě čekám jak jsi dopadla a držím palce 🙂
@pentagras ano, chodila jsem k paní doktorce Brandejský. A na podzim nebo zimu se tam chystáme znovu, máme ještě 11 mrazáčků 🙂 Přirozeně se bohužel nedaří ani teď, od porodu neberu žádnou antikoncepci, ani se jinak nechráníme. Problém byl u manžela a vyřešit se nedá a asi se časem ani nevyřešil 😒
zdravim..taky koukám na zmenu názvu,...
jo kdo stimuluje a nahodou mu zbyde gonal....a jine a bude se toho chtit zbavit ja bych to vzala. asi v zari se chystame na 5 IVF a vsechny leky si platime plus vše ostatni.....
zvalentova:tak jak jsi dopadla?
@monivo jé to je pech že se mu to neupravilo, vid, , já taky chodím k Brandejský, zítra jdu na ET, sněhuláčků máš požehnaně, tak ti držím palečky, já mám 8 bojovníků, dnes mám nějakej stres atd, ztoho zítřka, no máš nějaký zaručená rady jak se chovat co dělat a nedělat po ET, moc ti děkujuuuu 🙂
@pentagras tak to moc držím palce, ať se tentokrát zadaří. Nám to vyšlo napoprvé. Chápu, že máš stres, tomu se neubráníš a na to žádné rady nejsou 😉 A co dělat a nedělat? Doktoři říkají, že ležením výsledek neovlivníš. Ale klidový režim asi není od věci. Já měla tenkrát už po OPU slabý OHSS a po ET se to zhoršilo natolik, že jsem po týdnu od ET skončila na 15dní na Bulovce s OHSS. Docela hrůza, nikomu bych to nepřála. A teprve tam mi z krve řekli, že se zadařilo 🙂
@pentagras já si myslím, že je to opravdu daný v prních chvilkách a je to na prckovi, zda se chytí nebo ne, ty to neovlivníš...ale proč s ten den neodpočinout? 😉 já jsem pak i chodila chvíli při nemocenské do práce, zaučovat kolegyni, takže normální život a vyšlo to, hlavně tomu musíš věřit, dělá to taky své!

@pentagras jj, nahoře... byla tam tma a zima 😎 Držím palce, ať se všechno podaří jak má.