Centrum asistované reprodukce Gennet Praha
Ahojky všem,
navštěvujete někdo CAr - Gennet Praha? chtěli bychom tam s manželem podstoupit 2IVF a ráda bych se dozvěděla, jaké máte zkušenosti. Strašně moc by mi to pomohlo a hlavně zklidnilo.
Díky moc a mějte se hezky 😀
Ahoj zdena,
ja som bola v Gennete len v 20.tt na ultrazvuku, ale vsetci, s kym som sa tam stretla, boli hrozne fajn, mili, ustretovi a vsetko vysvetlili. Moja kolegyna spomina v dobrom na jedneho lekara z Gennetu-ze jej prisiel ako jediny na pricinu neplodnosti ked sa uz dlho na to liecila a teraz ma uz 6-rocnu dcerku. Pocula som vela kladnych reakcii na Gennet.
Ahoj zdeena, spolecne s manzelem navstevujeme gennet od brezna tohoto roku, doposud jsme spokojeni, v cervenci nas ceka prvni IVF. Zrejme bys rada ziskala zkusenosti od holek, co uz maji v gennetu IVF za sebou, ale bohuzel, musela by jsi mesic pockat 🙂!
my jsme v peci dr. vykysale a prim. brandejske, pri IVF se zrejme seznamime s dalsimi lekari, myslim tim embryology a genetiky...jinak drzim place ke spravnemu rozhodnuti. kazdopadne pokud mas dotazy, tak rada pomuzu 🙂
ahojky, děkuju moc za odpovědi.
Už jsme se rozhodli, jsme objednáni na polovinu července k prim. Brandejské, tak jsem zvědavá. Teď jsme tam byli na genetice a moc se nám tam líbilo.
Všem moc přeju, aby vám to vyšlo 😀
Možná se, ffialko, budeme potkávat 😀
Navstevujeme GENNET od letosniho dubna. Pristupem lekaru i personalu jsme spokojeni. Rada bych navazala kontakt s nekterou z vas. O planovani, lečbe, rada bych vedela co nejvice.
Kdyz jsme se zacinali snazit, tak jsem mela nekolik doporuceni k MUDr. Brandejske, ktera tenkrat pracovala v Motole.
Na Gennet jsem slysela hodne dobrych reakci a taky o nem uvazuju.
K doktroce Brandejske jdu poprve v pondeli, doktorka Vykysala ma dovocu 🙂 ale myslim, ze tam opravdu jsou vsichmi velmi mili a hlavne zkuseni. Takze drzim pesti pri vyberu a hlavne at se to brzy povede.
Ahojky holky,
konečně mám chvilku času, tak si pročítám vaše zprávičky.
V Gennetu jsme zatím strašně spokojení, lékaři, sestřičky, prostředí, prostě fakt super.Dneska jsem byla na další kontrole a od menstruačního cyklu, tzn. asi příští týden, začínám stimulovat. Mám krátký protokol. Bylo mi řečeno, že asi tak za 14 dní bude punkce a pak....se uvidí.
Všem vám přeju hodně štěstí a pevné nervičky. Myslím, že ty potřebujeme všechny 🙂
Ahoj holky koukam ze se tu probira Gennet v Praze paní primářka Brandejská a ostatní...i já docházim do Gennetu k paní primářce je to bajecná ženská a výborná lékařka...takze o teto paní doktorce jenom v dobrém...sestricky takoe mile, Jeste jsem se setkala s paní doktorkou Vykysalou ale jako doktorka nevim jaká je , jen mi odpovedela na dotaz.Ted mame 1 pokus IVF za sebou, bohuzel neuspesne...ale nevadi urcite budu pokracovat dal, nejradeji bych na teto klinice ale zvazuji...
tiez sa pripajam ku kladnym nazorom na prazsky Gennet. Dr. Brandejska aj Vykysala su dobre aj ako lekarky a aj po ludskej stranke. Sestricky tiez velmi ochotne a prijemne.
A rovnako fajn personal aj na prizemi, kde sa robi prenatalna diagnostika
Tak koukam ze mame stejnou prijemnou zkusenost s temito doktorkama i sestrickama.
Chodím taky do Gennetu. Byli jsme tam s manželem před půl rokem na vyšetření. Prý jsme v pořádku. Teď jsme si dali menší pauzu, ale od příštího cyklu začínám baštit Clostylbegit na ovulaci. Všichni tam byli moc milí. Jo a chodíme k doktorovi Hulvertovi.
snad:
jo, jo jsou tsam mili...u tohoto pana doktora Hulverta jsem byla dvakrat, mam jinak pani doktorku a faaaak uzasnou zenskou.
Já se teď na jejich stránkách dočetla, že dr. Hulvert tam delší dobu nebude. Takže asi taky budeme chodit k někomu jinému. Jenom jsem se objednávala u sestřičky a ta mi teda o jeho nepřítomnosti nic neřekla 😒
Aha..Chtela jsi primo k nemu, jo?
Jsi se ptala?
Ja tam chodim k pani primarce a ta je fakt uzasná i jako ženska.
Muzu jenom doporucit. 🙂
No neptala jsem se přímo. Jenom jsem řekla, že jsme u něj byli a že bych chtěla začít brát ty hormony, co mi předepsal. Sestřička řekla, že všechno v pohodě, jenom se potom objednám na ultrazvuk. O něm v podstatě nic neříkala. Ale dočetla jsem se to na jejich oficiálních stránkách. Že snad nějaký konflikt, nebo co...
Ahojky, dr. Vykysala- dle polanu bylo tento měsic IUI a pokud se nepovede tak příšti měsic IVF-ale ted to vidim trochu jinak....
snad. dr.Hulvert je ted v iscaru, dnes jsem u nej byla a je užasnej 🙂 strašne me uklidnil 🙂
Ahoj holky ,já jsem se dnes zaregistrovala a rozhodla jsem se tady trávit s vámi taky nějaký ten čásek.... mi s manželem se také chystáme do gennetu a jsem ráda,že jsem se tady dočetla,že paní DR.Brandejská je skvělá,protože jí jedu navštívit poprvé po půlce března....
Ale je dost nekompromisní,měla jsem tu čest,ale z úplně jiného důvodu,jinak je to pochopitelně profesionál na pravém místě a v celém baráku je to bezva,celé těhotenství jsem tam docházela i na UZ 🙂 !V příjemném prostředí,kde je každý fakt milej,se vám dostane,té nejlepší péče,není čeho se obávat 😉 !!!
Ahoj holky tak mně doktor taky konečně napíše doporučení do Gennetu takže v dubnu se objednám.
ahojte!
tak jsem dneska dostala doporuceni do Gennetu a jsem rada, ze tady ctu same kladne reakce! 😅 uz se tam docela tesim, bo me to snazeni bez vysledku prestava pomalu bavit.. 😀
Ahojte. Ja navstevujem Gennet niekolko mesiacov, podstupila som u nich aj mensi zakrok a som tam velmi spokojna, takze vrelo doporucujem. 🙂

Ahoj zdeena, nepoznam si centrum CAr v Prahe, ale ja s manzelom navstevujeme centrum GEST v Prahe. Zatial som velmi spokojna s pristupom lekara a ked sa do par mesiacov nezadari (snazime sa uz 2 roky), planujeme umele opl. 😒