Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@haaninaa Ahoj 🙂 Já chodim do Artu v Budějovicích... Je to moje první IUI. Právě že mně bolí břicho - ne moc, ale pořád.... Takový jako kdybych to měla dostat - tak něco takovýho... A mám dost nafouklý břicho.... Kam chodíš ty ? Ty už jsi na tom koukám byla ... Po šestý ? Co pocity ? Moc ti držim palce, aby to tentokrát vyšlo.... 🙂
Ja o holky, vy jste dostaly utroš - já Duphostan.... ???
ahojky, já už jsem 8. den po 1. IUI. Ze začátku mě bolelo docela dost podbřišku na levo, kde jsem měla folíky a mam citlivější bradavky, ale jinak nic nepociťuju. Jaké máte pocity?
@barabasek - ahojky, se mnou, a kdy? Já myslím, že nééé.... páč já už jsem sice v Artu začínala, ale vzhledem k tomu, že mi absolutně nevyhovoval jejich přístup a co se týče jejich metod stimulování, tak už skoro rok jezdíme radši do Plzně.... S Michálkem jsem se tam několikrát i pohádala a Špička mě dokonce i urazil, že prý co chci, se svou váhou, takže jsem radiš odešla... Duphaston mi psali také, ale tomu nevěřím... V Plzni mám jedině Utrogestan ....
Měla jsem clostilbegit nevím jak se to přesně píše vždycky na něj dobře reaguju
@kaluka - ahojky, já jsem také po IUI, dneska je to týden a jsem také z Jižních Čech, kam chodíš do centra? Jinak mě nebolí nic, občas jen malinko cítím prsa, jinak nic... ale to je utroušem...