icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

fialka77
6. čer 2017

@lidaadil, @uzivatelkapetra a @juliia Ahoj holky, na dnešek jsem vůbec nespala, tak jsem zkusila dva testy různé značky, ani na jednom ani náznak druhé čárky ☹ Takže nás určitě čeká další pokus.

motolucka
6. čer 2017

jj něco na tom teplu bude, přítel seděl hodinu v autě a pak měl spermio na nule, no bodejť 😀

hanimili
6. čer 2017

@motolucka No tak to je potom jasné chce to studený obklad 😀

lory303
6. čer 2017

@motolucka ahoj, my vzdy meli spermio 13 az 21% a ted pred druhym iui mel 0% :-O nevim cim to je, ale nasla jsem na netu chladici pasky na varlata😀 asi je vyzkousime 14 dni pred iui. Vy jste meli taky 0? Nerekli vam z jakeho duvodu? Me rekla jen dr. Ze si to neumi vysvetlit, ze se s tim setkala poprve.

hanimili
6. čer 2017

@lory303 chladicí pasky na varlata 😅😀

lory303
6. čer 2017

@hanimili jsou pekne v chladu po cely den😅😅

mkplusmk
6. čer 2017

@horvi02
@juliia
@lory303 a dalsi snazilky 🙂
tak jedu z ultrazvuku. Jsem docela v soku. Nevyrostl ani jeden folikul. To se mi jeste nikdy nestalo. V patek jdu jeste na jeden ultrazvuk zda se to nahodou nezpamatovalo.No vubec to nechapu.
Jinak holky manzel kazdy den po praci si jde varlata oplachnout studenou vodou a od te doby sperio v norme 😉

lory303
6. čer 2017

@mkplusmk fakt? Nerekla ti dr.cim to je kdyz folikul bezne myvas? Asi budes mit ovulku pozdeji. Uvidis ze priste na utz vykoukne 🙂

horvi02
6. čer 2017

@mkplusmk do pátku se určitě vyklube. Možná sehrály roli nervíky, tak se folík lekl a nechce vylézt - jsem si jistá, že když dáte s manžou po opláchnutí varlat vínko a klidový režim, tak do pátku je tam ;) :D (Btw s tím oplachováním je to super, navrhnu svojemu manžovi, ale nevím nevím jak uspěju :D )

uzivatelkapetra
6. čer 2017

@mkplusmk já když to měla stejně, naštvala jsem se, začala se prolévat kontryhelovým čajem a ejhle, folík narostl ani nevím jak tak rychle

hanimili
6. čer 2017

Ja používám uz 3 měsíc Inositol ale v prášku vzdy rozpustim v čaji nebo vodě atd.je tam i odmerka.Sliznici mám s 5mm už 8mm a to samé folikul 13mm na 15 mm a to 11 den po MS.😉 Kontryhelovy čaj je taky výborný.

mkplusmk
6. čer 2017

@lory303 rekl, ze je mozna jeste brzy, a ze asi spatne reaguji na stimulaci. Tak uvidim v patek. Snad se nejaky vyklube.
@horvi02 manzel to nedela ani kvuli spermijkam, ale pry je to strasne prijemne a osvezujici a verim, ze na ty spermie to ma i vliv. Mame stabilni hodnotu spermiogramu.Tak to mazovi navrhni a uvidis 👍
@hanimili sliznici mam uz 7 mm, ale folik zadnej. No u me je problem, ze jiz ted stimuluji na IUI injekcema a prave mi radsi rekli at nic jineho k tomu uz neberu.☹

juliia
6. čer 2017

@fialka77
A vsichni ostatni....

Tak u nas to taky tentokrat asi nevyšlo. 😢
MS zatim nedorazila, ale TT negativní. Ještě zkusim zitra, ale uz moc neverim.😢

No nic...neco se pokouselo....poznala jsem to, ale asi se poradne nezakouslo. Posledni 3 dny me palila prsa jako naposledy, kdyz jsem byla těhotná. Dnes uz skoro nic.

Hluboky nadech, vecer sampicko na zal a jedeme do dalsiho kola.🙂

juliia
6. čer 2017

@hanimili
Piju nosifol , to je podobne, take jsem zacinala jako ty inositolem. A co jsem vypozorovala bylo zkraceni ovulace. Ted mam 10.-11.DC, ale mivala jsem kolem 13.-14.DC. A sliznice na ultrazvuku kolem 8.DC vzdy uz ukazkova 7-8mm.😉

juliia
6. čer 2017

@mkplusmk
A cim jsi ted stimulovala...gonalem?
A jak dlouho?
Ja uzivala loni clostilbegyt maximalne 3.-7.DC a foliky 9.DC byly kolem 18-20mm a bylo jich dokonce šest.😲 No bylo z toho nakonec Nativ IVF, IUI nedoporucovali a skoncilo to revizi v 8.tt a hyperstimulacnim syndromem...projela jsem se sanitkou.

Tak ted uz se bojim neco pichat...pregnyl mi nedělá dobře. Ted jsem mela poprve ovitrelle a zatím nejlepší ze všeho, bez NU.😉

mkplusmk
6. čer 2017

@juliia jej tak ty toho mas za sebou uz hodne. To me mrzi. Moje sestra po IVF taky mela hyperstimulacni syndrom a teda nic moc ☹ akorat ji teda embryo zpet nedaly. Zamrazily a ted ceka az se zahoji. Presne tak. Stimuluji gonalem od 3 DC a dnes jsem 11 DC. Clostik jsem brala uz pul roku a to jsme zkousely prirozene. Na IUI dr nasadil injekce, ze clostik uz nemuze. Bez hormonu nemam ovulaci. Takze ty teda nic neberes jen pak ten ovitrelle?

juliia
6. čer 2017

@mkplusmk
Tak sestra vi co to je ☹
Neprala bych to ani nepříteli. Mne se to stalo právě nezvykle az 11 dni po transferu, jak zacalo stoupat HCG. Probudily me v noci sileny krece a zvraceni kazdou půlhodinu...nakonec manzel zavolal sanitku...protože nsem bolesti jen brecela a mezitim zvracela.

Embryo to zvládlo, ale ty kapačky a analgetika co mi davali si myslím, že se podepsali na ukončení těhotenství v 8.tt se starim 6.tt bohužel 😢

2 roky se snazime, z toho fakt rok a pul intenzivně, je mi 38, takze zadna parada. Ale pry mam horm profil jako mladice. Laparka taky v poradku. Imulogie taky, spermiogram v norme...to uz je proste bezradnost...ani moje dr.nechape proc to nejde.😲

juliia
6. čer 2017

@mkplusmk
Manzel dnes prisel po negativnim TT s myslenkou, že asi moje vajicka nedokážou prirozene splynout s jeho spermii....ani nevim zda neco takoveho existuje...ale když není zjevna pricina tak o to mi to prijde horší....nevysvětlitelna sterilita...hroznej nazev 😢

hanimili
6. čer 2017

@mkplusmk No tak uvidíš treba se jich tam ukáže hned několik.Držím palecky 😉

hanimili
6. čer 2017

@juliia To je mi moc líto😢Mě je 36 a jsem taky v pořádku.Mam za sebou potrat pred 4 roky v 15tt odtok plodove vody.Ale to jsem měla jineho přítele.Akorat nynější přítel má horší spermiogram.Ale věřím že to klapne musíme hold věřit😉

misko5
6. čer 2017

Ahoj holky snažilky..přidávám se k vám..Včera po první iui, trošku bolest bříška, jinak v poho, zákrok trošku nepříjemný, ale dalo se..Co vy, jaká je zkušenost, kde jste byli a jak se povedlo? Jsem zvědavá 😉 .
V červenci 39let, tak mne Dr. v Sanusu Pard. láme, jestli to nechci ještě zkusit na pojišťovnu jednou a naposled 😉 . Já doufám, že iui vyjde a nebudu muset. Holt jsme s přítelem začali pozdě, půl roku to nejde přirozeně, tak nás poslal Dr.do Sanusu..za 5 min 12 ☹ . Pro ty, co se ptají proč jsem čekala na druhé dítě tak dlouho- první ve 30, manžel druhé nechtěl, vztah nevydržel.. A teď s přítelem (45) jsme spolu 2 roky..chceme společné děťátko. Někdy to člověku nevyjde, jak si představuje, noo ☹ .
Tak všechny zdravím a zároveň držím všem palce.

hanimili
6. čer 2017

@misko5 ahoj ja byla včera podruhé na IUI na klinice reprogenesis v Brně.Zatím jen picham pregnyl tak uvidime😉Jinak držím palce budeme to vědět tak na stejno jestli nám to vyšlo ci ne😉

misko5
6. čer 2017

@hanimili ahoj,,děkuji 😉 i já držím palce,,já nic nepíchám..proč ty jo? Super, můžem sdílet pocity..

hanimili
6. čer 2017

@misko5 Blbě jsem to napsala den pred IUI si picham Pregnyl na ovulaci 😉

misko5
6. čer 2017

@hanimili já v sobotu večer Ovitrelle, v pond. IUI.

uzivatelkapetra
6. čer 2017

@juliia a jak dlouho si vlastně po iui? Já měla taky sněhobílo 11dpo, ale tak ještě úplně flintu do žita neházím, řekla jsem si, že pokud do pátku nebude ms tak testnu ještě jednou. Sic to není pravděpodobné, ale co kdyby🙂

motolucka
6. čer 2017

@lory303 tak chladici pasky?? To zni jako dost hrozna kravina 😁😁 no prosimte nerekli vubec cim to je,ale ja osobne se nehroutim,ja proste verim,ze nemoc,pak paraky a horko,proste byl drahy oslabeny,neverim tomu,ze by to bylo uplne tak spatne. Az bude nula i na dalsim iui tak teprve budu silet. Dal ji drahy vitaminy atd takze snad bude vse ok...

lory303
6. čer 2017

@motolucka to je dobre, ze to tak beres. Ja to nesla tragicky. A kolik mate normalne %?

horvi02
6. čer 2017

Tak holky, zítra ráno úplně první UTZ kde se dozvím i výsledky krevních testů. Mám trošku bobíky, že nebudou žádné folíky :D Tak držte pěsti prosím, zítra odpo pisnu pocity ;)

juliia
6. čer 2017

@hanimili

Tak to je take hodne nepříjemna zkusenost. Neni to lehké si necim takovym projit. Drzim palecky at se to uz povede.🍀

Strana