icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
6. čer 2017

@uzivatelkapetra
Právě, že uz 14 ☹

juliia
6. čer 2017

@misko5

Preju hodně stesti 🍀

Mame podobny osud. Ja jsem rozvedena a ted jsem se vdavala podruhe v breznu. S manzelem se snazime 2 roky,taky po pul roce jsme sli do caru na ruzna vysetreni
..nic nenasli. Pak 3 IUI a 1 nativní IVF...ted po pauze po revizi zase IUI, dnes TT bohuzel negativni. Vzhledem k veku asi zkusíme jeste v lete klasicke IVF....jsem porad doufala, že se povede i bez něj.

juliia
6. čer 2017

@misko5
Bude mi na podzim 39

hanimili
6. čer 2017

@juliia Nepříjemný to bylo ale ja si tenkrát slíbila že tu bolest nechám v nemocnici.Ono Ti taky nic jineho nezbývá.Pritel mě pak nechal tak to tak mělo být.
Jiné holky to měli nebo mají horší 34tt apod.To musi byt hrozný

juliia
7. čer 2017

@hanimili
Chápu...a jak píšeš, jsou věci, které se asi stát mají, aby nas posunuly nekam dál...

charlii
7. čer 2017

@mkplusmk mne se to taky stalo jeden měsíc, stresy...

lory303
7. čer 2017

Dobré ráno holky, potrebuji poradit. Nevite jak dlouho se drzi pregnyl v tele? dnes jsme 11 den od pichnuti pregnylu a mam dušíka na TT. Na 99,9% je to omyl, protoze tento mesic mel pritel spermiogram 0% a jeste k tomu ovulka byla v utery a sex jsme meli pouze v sobotu 3 dny pred ovu a potom az ve ctvrtek, dva dny po ovu, takze pravdepodobnost je nulova, ale i tak bych chtela vedet co ten pregnyl. Diky za odpoved 🙂

lory303
7. čer 2017

Posilam foto. Nevim zda neco uvidite, ale ve skutecnosti ducha vidim.

misko5
7. čer 2017

@juliia ahojky, děkuji 😉
nativní ivf je co? jaký je rozdíl mezi klasickým?? na kolik tě to vyšlo? já zvažuji jestli do toho jít,,kdyby se iui nepovedlo, mám poslední měsíc, v červenci 25. mi bude 39,tak cítím trochu tlak na sebe..ach ten věk, co? A AMH 0,79, přítel spermijky celkově 8% při pondělním IUI..
Řeším i peníze, no..

misko5
7. čer 2017

@lory303 ahojky 😉 možný i nemožný je vše..zkus znovu zítra...nebo sem hod ještě jeden, já tam vidím rozmazaný inkoust, nejde to moc vidět. Ale bylo by to fajn 😉

lory303
7. čer 2017

@misko5 jj.spis tomu nadeji nedavam. Tady je test po zaschnuti. Ve skutecnosti mi prijde carka viditelnejsi, ale asi je to pregnyl jeste.

juliia
7. čer 2017

@lory303
Ja po pregnylu mela ještě 12.den dusicka...ale kazde telo se toho zbavuje jinak rychle. Zkusila bych znovu zitra a uvidis zda sílí nebo je pryc.🙂

lory303
7. čer 2017

@juliia jo mas pravdu. Ja mela minule pregyl v tele jeste 10 den, ale jen na testu comford na mama testu jsem mela jen do 8 dne od pichnuti, tak proto me zarazi, ze mi to ten mama test ukazal. Ty sis delala jaky test nevis?

juliia
7. čer 2017

@misko5
Myslis 8%morfologie nebo co celkově?
AMH ani nevim, musim se doma kouknout. Jinak nativni IVF je IVF v přirozeném cyklu bez hormonální substituce. Odsaji ti tvuj 1 zraly folikul, pokud je vajicko v poradku tak probiha klasicky asistovany hatch. a embryo se v těchto pripadech zavadi jsko 3denni, protože neni na co cekat a s cim srovnávat. Celkove mensi napor pro telo, muze se opakovat kazdy cyklus. Nas to stalo cele do 15000 komplet. Musela bych se doma podivat na účet přesně.

juliia
7. čer 2017

@lory303
Ja pouzivam dr.MAX
Jinak ted jsem mela ovitrelle a taky 12.den po aplikaci byl duch...jsem si myslela, že to vyslo a 14.den bily test.

juliia
7. čer 2017

@lory303
Zkus odpolko jiny test mebo zítra rano stejny a uvidis ☹

juliia
7. čer 2017

@lory303
Tam mel byt 🙂

lory303
7. čer 2017

@juliia jj.dobre. zitra rano vyzkousim ten stejny 🙂

horvi02
7. čer 2017

@lory303 Wow co to vidím? Držím moc palečky!

horvi02
7. čer 2017

Spolubojovnice, je mezi Vámi některá, které se tvoří (nebo vůbec netvoří) folíci? Dnes 13DC a dva na pravé straně (na levé pusto prázdno) a jen 10mm. Dostala jsem menopur, který budu píchat do pátku, v pátek další UTZ a podle toho plánování IUI. Co jsem tak četla, tak všechny 12DC míváte už kolem 16-18mm :( Ke všemu jsem vyfasovala léky na snížení prolaktinu, takže "paráda". Doktor mě připravil na to, že nemusí vůbec uzrát a pak už je naděje jen to IVF, ale toho se bojím :( Je mezi vámi některá s podobnými potížemi? Předem moc děkuji a držím palce všem spolusnažilkám!!!

hanimili
7. čer 2017

@lory303 Ja bych nehazela flintu do žita klidně to mohlo vyjít.
Držím palecky už by to někoho chtělo kdo má // at nám ostatním to zvedne pozitivní myšlení 😉🙂

fialka77
7. čer 2017

@horvi02 Já jsem měla v květnu 12 DC 9 mm 1 folikul, 15 DC měl 14 mm a iui naplánovali na 19 DC.

lory303
7. čer 2017

@horvi02 podle me je to individualni. Ja drive mela folik 16mm az 15DC a ted mam 16mm uz 9 DC, hodne se to meni. Podle me bud uplne v klidu 🙂 navic mas dva foliky 🙂 ja mam vzdy jen jeden a jen na jedne strane, vetsinou na leve. Moc drzim palce at vse dopadne dobre a pristi tyden hura na IUI 🙂

hanimili
7. čer 2017

@horvi02
Mě se po clostylbegytu 1.měsíc utvořilo jen 1 vajíčko a mělo 12mm.Další měsíc už jich bylo víc,ale jen jedno dominantní🙂
Ted neberu nic mela jsem jedno dominantní 15mm a na druhém vaječníků pár malejch.
Věřím že Ti ještě vyrostou.
IVF bych se nebala šance že to vyjde je větší nez IUI.
Jen bohužel ta cena je hrozná prý vše hradí pojišťovna.😔
Takhle se podporuje růst populace.Spousta lidí si to nemůže dovolit 😢

horvi02
7. čer 2017

@fialka77 Děkuji za uklidnění - sestřička mi totiž říkala, že IUI se dělává 12DC-16DC, tak jsem se bála, aby nebylo pozdě :( Mám dokonce pocit, že jsem tady někde v diskuzích četla, že vám to snad i vyšlo a čekáte na potvrzující krevní test, nemám pravdu? Pokud ano, tak moc moc gratuluji (hrozně ráda čtu, že to tady holkám vychází, protože mi to vždycky zvýší naději a tak nějak vnitřně mě to uklidní a podpoří 🙂 )
@lory303 Já se právě mrkla do té diskuze, ve které jsi taky (myslím něco "jak velké folikuly máte 12DC" nebo tak něco a tam všechny píší takové čísla, že se bojím, že tak mi nedorostou ani za měsíc :D Ty míváš 1? Doktor totiž říkal: "No moc se toho neurodilo, máme jen dva folikuly a to jen na pravé straně..." Tak mi to vyznělo, jako kdyby holky běžně měly 10 folíků na každé straně :/ člověk jak jde poprvé, tak se občas asi cítí jak pako (teda já se dneska tak chvílemi cítila, jak na mě chrlil krevní skupiny, výsledky krevních testů, medikaci kterou nasadíme... no sranda). Kdy budeš zase testovat? Četla jsem, že nejlepší je mít více druhů TT a střídat je, že tak je to nejpřesnější ;)

horvi02
7. čer 2017

@hanimili No mne celkem překvapilo, když jsem včera četla, že sice "vše hradí pojišťovna", ale i tak to pár stojí kolem 20.000,- ze svého, protože se dělají různé speciální výběry atd... Já se toho bojím i proto, že jen 4 pokusy hradí pojišťovna a pak jsou to teprve závratné sumy a mi přijde, jako by to byl už "vrchol" našeho snažení. Že pak už bych spíš začala uvažovat o osvojení (máme to v rodině, u nás skoro všichni mají minimálně jednoho osvojeného prďouska, tak k tomu pomalinku směřujeme...)

fialka77
7. čer 2017

@horvi02 Nám vyšlo první iui v lednu, ale bohužel to skončilo jako ZT a musela jsem na revizi. Teď v květnu jsme měli druhé iui, bohužel nevyšlo, test je dnes 15. den po iui negativní.
Přeji, aby vám to tento měsíc vyšlo a folíci dorostli, jak mají 😉

lory303
7. čer 2017

@horvi02 no me dr. rekla uplny opak. Me rekla, ze je lepsi mit jeden nebo dva folikuly,ktere rostou nez jich mít více... Zrovna jsem se seznamila s holkou co chodi taky na IUI a u ni je problem, ze ma az moc folikulu a to je prej taky problem... Ja nikdy víc jak jeden folikul nemela a ovulaci mam kazdy mesic... Kdyz mas jeden nebo dva folikuly mas tam vice vajicek, ono kdyz mas zase moc folikulu neznamena ze mas moc vajicek, prave naopak. bud uplne v klidu. Ja az posledni 3.mesice mam ovulku uz 13DC, ale drive jsme ji mela 16-17Dc, nevim cim to je, zda je to tim, ze piju Fertipronu nebo fakt neivm cim se mi to posunulo, ale podle me je to u tebe v naprostem poradku a v patke uvidis, ze folik bude o neco vetsi zase 🙂 ... Jinak ja budu testovat zitra, ale jak rikam, neverim tomu .Je to asi jen pregnyl, ale zitra si test jeste udelam 🙂

horvi02
7. čer 2017

@fialka77 Tak to mě mrzí, že to nedopadlo :( Nám se taky podařilo před 2,5 lety a v 7TT konec - od té doby ani ťuk. Zas na druhou stranu máme naději, že to jednou určitě vyjde, když už jednou se zadařilo ;) Budu držet palce, věřím, že stačí správně "zastimulovat" a bude zaděláno 🙂 A taky jsem si hrozně oblíbila to prolévání varlat studenou vodou - je to legrace, protože manžel to fakt nemá rád a vždy u toho úpí jako kdyby kdovíjak trpěl :D Ale pan doktor dnes potvrdil, že je to moc dobrá věc pro spermíky ;)

horvi02
7. čer 2017

@lory303 Budu na tebe myslet a hned ráno tady čekám hlášku! Musíš věřit, aby sis nevsugerovala, že to je jen pregnyl a tělo na to pak nereagovalo :P Určo to vyšlo ;) Jsi mě dostala s tou holčinou, co má moc folíků - já měla vsugerované, že čím víc tím líp. Moc díky za uklidnění. Už jsem v těch článcích a diskuzích úplně ztracená a pomalu nevím co je dobře a co špatně :( A můžu se zeptat, kdy jste s mužem byli na IUI? Myslela jsem, že tento měsíc jste vynechali - takže je možnost, že se vám to povedlo spontánně? To by bylo úplně nejlepší!

Strana