Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Tak mám po 2 IUI....... 🙂 Holky kde jste ? 🙂
Už jsem tady byli jsme na véče
tak dneska měla dorazit MS a zatím nic, tak doufám, že ani nedorazí 🙂
Jak se jinak všichni cítíte??
@barabasek Ty se máš, já nebyla na véče ani nepamatuju............ Co jsi měla dobrýho ? 🙂
@domca1221 Díky. Cítím se úplně normálně, akorát se mi po tom Dufastonu lehce zvedá kufr - jako minule... Tobě moc držim palce ! 🙂 Kdy hodláš testit ? Ty bys to měla poznat - byla bys už zřejmě těhotná dýl, než ten měsíc..... Nebo jak to s tebou bylo..... Nezapomeň nám říct, jak to vypadá.... ! 🙂 Tfuj tfuj, držim palce! 🙂
@kaluka no právě, že ještě nee, kdyby se náhodou podařilo, tak přirozeně a to jsem měla ovulaci dle dr. něco klem 11-15 dubna, tak včéra jsem to měla dostat, ale říkala ať testim až tak kolem 28., tak ještě vydržím, ale od rána mám divné křeče v břiše - tak si myslím, že ta mrcha dorazí ☹ , ale moc děkuju za podporu, zítra má přítel narozky a já 1.5 tak by to byl hezký dárek pro nás oba 🙂
Tobě moc držím palce a kdy se chystáš testit? - to zas budou nervy, co?? - ale snad to dobře dopadne
@domca1221 Jo tak..... A tobě řikal mudr, že tam něco - už nevim co, vidí ? Byla jsi to ty, ne ? Bolení břicha v době, kdy má dorazit MS je naprosto v pořádku i u těhotných.... 😉 No to by byl krásnej dárek................................. 🙂 Já tentokrát opravdu opravdu opravdu testit nebudu !!!!!!!!! Byla jsem úplně v pohodě, než jsem si ten blbej test udělala - a on udělal po limitu ducha a druhej den přišla MS................. ☹ ☹ ☹ Zklamání jak kráva............ ☹ Řikala jsem, že to vydržim - pak jsem jsem podlehla, ale myslim, že už se mi to nestane............ Pokud by náhodou MS meškala, tak počkám aspoň 3 dny..... Minimálně............... A ty to vydržíš do 28 ? Tak to bys mohla, dneska máme 26..... 🙂 Moc ti to přeju.. 🙂 A jako dárek - bezkonkurenční.................. 🙂
@kaluka jj to jsem byla já 🙂 viděla u mě to žluté tělísko 🙂 , no hele zase zítra má přítel narozky, tak asi zkusím testnou už zítra ráno, kdyby náhodou, tak ať mam pro něj dárek. Divné pobolívání v podbřišku pořád mám, ale zatím MS nedorazila tak uvidíme, ale zase se mi nechce moc věřit tomu, že by to takhle vyšlo 😒
Uvidíš jak vydržíš s testem, ale budu ti moc držet palce aby jsi vydržela a měla //
@kaluka děkuji moc, zítra budu chytřejší 🙂 přítel to má vypočítané lépe jak já, už se mé včéra ptal zda už mam MS 🙂 no prostě má lepší přehled jak já no a už dneska se mě ptal zda si nechci udělat test, no tak to nechám na zítra na ráno a uvidíme, kdyby to náhodou nevyšlo tak jdeme do druhého IUI, tak aspoň další krok
@barabasek tak jsem testla ráno, měla jsem doma pouze test s citlivostí 25 - tak jsem tam našla ducha (ale musela jsem ho fakt hledat lupou - je strašně špatně vidět - tak to možná není ani duch, tak jsem ještě zašla pro mamatest citlivost 10 no a ten je totálně čistej pouze /, tak to asi vidím na 2. IUI ☹
@barabasek tjn, ale zase aspoň, že vím, že mě čeká hned druhé IUI, jen ještě aby dorazila mrcha, stále nepřišla a už ani nemám takový ten pocit bolení břicha, že by měla přijít, tak popř. zavolám dr. kdyby nedorazila tento týden
ale tobě bubu přát //, vydržíš s testováním?? nebo až na krev?
@barabasek zkusím vydržet až na pátek aby bylo s čím popř. srovnávat, ale tohle je snad horší než čekat na testování, ta nejistota, v tuhle chvíli to mam 50 na 50, tak uvidím co v pátek, popř. zavolám dr. Ale jak říkáš ty, taky je mi divné že to ukázal ten s citlivostí 25, ale ten citlivější je prázdnej 😕
tak tfuj, tfuj na testování, budu na tebe myslet 🙂
@kaluka mam ještě jeden test, ale zase nemám ranní moč ☹ , duch se mi ukázal hned, test měl být do 5 min. a až po těch 5 min. se ukázala taková už jasná čárka, ale ten slabý duch tam byl hned, jsem z toho na palici, ta nejistota, ale jak říkám, je to divný že mi to neukázala i ta 10, tak ještě počkám do toho pátku a pak uvidím, popř,. zajdu na tu krev
@domca1221 Hmm.....Kdyby se mi minule nestala ta záhada s testem, tak ti řeknu, že je to jasný.... Takhle ti řikám -neraduj se předčasně..... Ale naděje tady je............. 🙂 Blbý, že ty narozky má dneska.... 😀 Ještě jak se do zítřka nezbláznit, co ? 🙂 Běž někam ven,něco si kup - ať myslíš na něco jinýho................ 🙂 Jsem nedočkavá s tebou.... 🙂
Tak test uz je jasny, byl to poplach, prave dorazila MS
ahoj holky
domca: no tak kdybych našla takový test, už bych plašila a myslela si, že jsem těhule.
Kaluka - 23.3. (1 IUI ) - nevyšlo, 20.4 UTZ.
Barabášek - 18.3. ( 5 IUI ) - nevyšlo , 18.4 6 IUI
Domča1221 - 18.3 ( 1 IUI ) - nevyšlo
Haaninaa - 18.3 (6.IUI) - nevyšlo
Ludinka-18.3.(1. IUI) - nevyšlo
Sem - 3 x IUI - nevyšlo, další IUI cca 3.6.2011

@kaluka já jsem měla v sobotu 2 něco okolo 20mm. Necítím žádné změny.