Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Holky, rano 11DPO druha carka sotva viditelná, takze si budeme muset počkat na jinou stastlivkyni.🙂
Ja alespon uz vim, že driv jak 13.den po ovitrelle nemá cenu testovat.
@volfici
Drzim palečky at to pichani vede k pozitivnim vysledkum.😘
Kdy budes testovat?
@fialka77
Ja po utrosi usínám ve stoje, takze to rozumim. A na vikend se tesim strašně. Taky jsem nedospala.
Kdy budes testovat ty?🍀
@juliia Asi ten Ovitrelle zůstává u každého jinak. Škoda, já být tebou, udělala bych pro jistotu ještě test za dva dny, že tam opravdu nic bude.
Já zatím testuji vždy až 16. den po Ovitrelle a 14 den po iui. Takže mi to vychází 8.7. Proto ani nevím, jak dlouho působí Ovitrelle na mě 😉
Ahoj holky, tak já se dnes v 15h chystám na UTZ a podle výsledků budeme plánovat IUI, tak jsem zvědavá 🙂
Tak dnes kontrola zda ovulace proběhla, druhé iui a druhý ovitrelle a od zítra utrogestan a čekám 🙂
@uzivatelkapetra Držím palečky, aby to tentokrát vyšlo 😉
@uzivatelkapetra držím 👍👍😉
Preju hodne štěstí 🍀
@uzivatelkapetra teda celý měsíc dovo, to je síla celkem.. a kam chodíš do CAR?
@juliia možná byl ten ranní nižší citlivost? Přeju aby to bylo vončo
@elony chodím do fertimedu v Polance, ale to je taková jejich menší pobočka, originál jsou v Olomouci, ale tam se mi fakt jezdit nechce.
Navíc příští měsíc už nemůžu brát clostil, takže bych asi do toho Olmíku jezdila zbytečně, jelikož pochybuju že bez něj ovulace bude
@uzivatelkapetra
Právě, že nebyla. Oba desitky, stejny vyrobce. Jen rano prouzek a ted vecer tycinka.
To máš blby, ze maji zavreno cely mesic. Urcite se to ted povede. .3. cyklus s clostikem byva pry nejúčinnější.👍
@juliia
To jsou teda nervy, tohleto.... Tak snad je to dobré znamení. Třeba bude zítra proužek silnější.
Já mám testovat 14 dní po IUI, takže asi 7.7. Dřív to asi zkoušet nebudu.
@fialka77 na mě ten utroš takhle vůbec nepůsobí, únava standardní, nic extra. Tak třeba u mě jsou ty divné pocity v podbřišku....
Čauky holky, to jsou novinky..juliia a babeta1 :-*
Já v po.folík 9 mm 11dc. Ve čt.jdu ráno na kontrolu,jestli vyrostl. Sliznice byla 7,5mm,dr.pochválila.Pak písnu.
Držte se kočky.. 😉
Tak jsem zpět od dr. , dostala jsem stos papiru na IVF a po vecerech muzu studovat.😀
Rekla jsem ji o tech testech, udelala mi UZ, videli jsme zlute telisko, jinak vse v pořádku a nabrala mi krev na HCG...no a zitra se uvidi dle výsledků. 14.den po ovitrelle uz by to melo byt pry negativni.
@misko5
Krasna vyska sliznice, tak jeste at folik doroste a jde se na to.👍
Holky, tak tomu neuvěříte! V pondělí folík 9 mm, dnes ráno- čt. 21 mm..!!! Sliznice 10,5 mm!!! Hned mi píchli Pregnyl 5000, v sobotu IUI- druhé v pořadí..
I Dr. na to koukala🙂), že jsem zabojovala teeda! Já ji říkám, že se snažím..piji kontryhel.čaj, beru pyridoxin a kys. listovou. No asi to zabralo! Tak držte prosím palečky...joo a naordinovaný Duphaston 1-0-1 od neděle na 10 dnů.
@juliia já bych ti to tak přála! Hned napiš🙂..

@volfici Ahoj, cítím se unavená, ale to přisuzuji utrogestanu. Už se těším na víkend, až se pořádně prospím 😉