Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@volfici Moc mě mrzí, že to teď máš tak na rychlo vše a budu ti držet palce, ať alespoň ten jeden pokus stihneš ještě v rámci pojišťovny, protože mi přijde vyloženě vyčůrané, že u toho dávají věkový limit... Věřím, že to první vyjde a kdyby náhodou ne, tak naděje přece neumírá a holt místo dovči u moře našetříte na druhý pokus ;) A moc děkuji za povzbuzení - jsem i ve skupince IVF a tam holky slaví úspěchy co chvilku, tak věřím, že i nám se poštěstí ;)
Ahoj holky, dnes jsem byla na utz a mam dva foliky, vetsinou mam jen jeden, ale vypada to, ze dominantni bude stejne jen jeden, ale nevadi. Jsem rada, ze cysta zmizela a folikul se vytvoril. V patek me ceka druhe iui. Jak jste na tom vy? Je tu nektera, ktera se taky chysta na druhe nebo dalsi iui tento mesic?
@horvi02 díky za povzbuzení, taky za chvilku začnu brouzdat v IVF skupince, tak jsem ráda, že holky tam slaví úspěchy a snad se k nim brzo přidáme. Dovča, haha 😀 u nás leda malta a zlaté písky (rekonstruujeme barák). Ale naštěstí mám z čeho šetřit, tak aspoň, že tak...
@marryline to je paráda, budu na pátek držet palce 🙂
@juliia držím palce, ať jsou dobré výsledky! nás to čeká příští středu, pak vypsat žádanku na pojišťovnu a hurá na to!
@horvi02 moc dekuji 😘 taky na tebe budu myslet za dva tydny. Dej pak hlavne vedet, kdy pujdes. Jeste se ale bojim, aby byly spermijky ok. Pritel ma snizenou pohyblivost a 1x mel 0%, to jsem ti uz ale psala. Tak snad uz se 0 opakovat nebude, i kdyz mi dr.rekla, ze to byla asi chyba v laborce. Dam v patek vedet jak jsem dopadla 🙂 jen mi stale vrta hlavou ta pruchodnost. Jeste jsem na ni nebyla. Ty jsi na ni byla,? Uz si nepamatuju, zda jsi psala, ze ano nebo ne.
Dnes druhý den bez utrogestanu, no a ráno mě tak zabolelo v břichu, že jsem se musela zastavit a vydýchat to a během dopoledne jsem byla tak desetkrát na záchodě, no beztak to zítra dorazí i když malá dušička naděje mě neopustí dokud nebude ms.
@uzivatelkapetra já bez Utrogestanu od soboty a zatím ani náznak.... Jen v sobotu mě hodně píchalo v levém vaječníku, prsa bolí pořád už deset dní..
@volfici takže taky zítra testuješ pokud nedorazí?
@uzivatelkapetra asi to zkusím, jestli si na to včas vzpomenu 😂 když vstávám do práce, jedu většinou na automat, tak snad se včas zaráží, abych měla vzorek na testování 😂
@volfici no mě povídej, budíček v 4 hodiny mi přijde až nezdravý😀
Tak test má stále ten negativní postoj ke všemu i 14dpo😒
Tož asi budem čekat, až přijede teta Irma😀
@uzivatelkapetra jsem na tom 17. den po IUI stejně....
Ahoj holky, s dovolením vás teď hodně čtu a moc držím pěsti, aby byly úspěchy.. čtrnáctý a sedmnáctý den ještě není tak úplně pozdě na pozitivní zpráv, ne? Vím, že jsem tu na mk často četla, že třeba az třetí týden po půl. se ukázalo.. Chjo, každopádně přeji všem tady pozitivní vysledek. První iui nás čeká příští týden (pokud vše vyjde) a četnost dobrých zpráv tady me moc naději nenaplnuje.. je pravda, že je asi jen 15procentni šance na úspěch a ze 1. Iui většinou nevyjde? To mi řekla i doktorka... kolikate jedete vy? Omlouvám se, pokud už jste to tu psaly.. držím 👍
@brussali ahoj, v mém věku mi doktorka řekla, že úspěšnost je zhruba 3% (v říjnu mi bude 39). Tak jsem se na to ani nijak neupínala. Byla jsem 24.6. poprvé. Testovat jsem měla 14 dní po IUI a v případě negativního testu vysadit Utrogestan a počkat na MS. Dnes jsem testla znovu, protože pořád nic a test pořád negativní. Myslíš, že by se mohlo ještě něco objevit?
@brussali Ahojky, nám s manželem vyšlo hned první IUI i přesto, že manžel nemá úplně OK spermiogram a doktoři nás spíše od IUI odrazovali. Dělali jsme bez jakékoliv hormonální stimulace. Bohužel v 11 tt se plod přestal vyvíjet, takže následovala revize. Teď v červnu jsme chtěli jít na další IUI, ale po revizi to vypadá, že jsou u mě anovulační cykly. Další IUI máme naplánované na srpen, ale tentokrát budeme stimulovat pomocí Clostilbegytu, který se používá na nastartování ovulace. Tak jsem zvědavá, jak to s námi dopadne. Snad dobře tentokrát 🙏 😇
Ahoj holky, tak 17. den po iui jsem 1. DC. MS dorazila 3. den po vysazení utrogestanu, jako minulý měsíc. Plánuji teď dva měsíce pauzu.
@brussali Ahoj, přeji hodně štěstí při iui 😉 Nám vyšlo první iui, bohužel to skončilo jako ZT a musela jsem na revizi. Teď dvě iui nevyšly. Potom chci zkusit 4. iui. Ale některým holkám vyšly i první iui, někomu třeba další iui, je to různé.
@brussali já si myslím, že se úspěšnost dost odvíjí od povahy tvého problému. Každopádně pravděpodobnost vůbec vysoká není, asi srovnatelná s normálním sexem. Jinak já teď jsem po druhém pokusu.
Snad už se co nejdříve všechny dočkáme 🙂
@brussali Ahoj, nam vyslo hned prvni IUI (v zari), ale nakonec take ZT a revize v 11tt. V dubnu jsme zkusili tedy znovu IUI a opet se povedlo. Ted cekam dvojcatka a zacinam 15tt. Mimo to jsem se lecila na reprodukcni imunologii. Takze jak vidis, jde to🙂 Mela jsem v obou pripadech Clostil pro zvyseni uspesnosti (ale pouze 1/2 tabletu denne po dobu peti dni, s ovulaci jinak problem nebyl) a pak i diky nemu asi vzdy dva foliky. Drzim palce!🙂
holky, to čekání je hroznééé..dnes 10.den po IUI..teplota klesla na 36,6..jsem kliďas, ale už začínám "bublat" 😉 😉
@brussali
Vitej mezi náma...a hodne stesti, aby ti to co nejdrive vyslo.🍀
Ja mam za sebou loni 3xIUI s negativnim testem, 1x nativ IVF se zamlklym v 8+5 a letos 1xIUI negativni test a 1x nativ IVF bez zisku oocytu, ovulace nejspíš utekla.
Pristi mesic me ceka 1.IVF se stimulaci...jsme ve fazi schvalování...
Holky, takze moje posledni iui sance nedopadla. Krev negativni. Ted bych mela jit na jit na hysteroktomii, ale dr rikal, ze bychom mohli zkusit alespon jeden cyklus IVF, nez me komplet vyberou. Ze uz tu davku hormonu telo nejak zvladne. Tak jdu do toho. Mate nektera zkusenost co me ceka? Jak to funguje uplne od zacatku? Od prvni navstevy?
Tak 1dc😒 a tři měsíce bez clostilu přede mnou
Holky v patek ve 13:30 jdu na iui. Kdy mame mit naposledy tuleni? Staci 2 dny pred iui?

@sofinka84
To je nadhera, moc gratuluju 😍 je to krasne cist, jak nam to pomalu kolem dokola zapadava 🤰 drzim pesti at vse klape jak ma ❤