Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@juliia Dobré ráno, test negativní, teplotu jsem nějak nezvládla (já normálně zjistila, že nevím kde je teploměr 😂, my jak rekonstruujeme, tak se pořád všechno různě přesouvá.... Takže kromě dioptrických slunečních brýlí hledám ode dneška i teploměr 😄, no možná radši koupím nový, to bude rychlejší...)
@volfici @brussali holky úplně vám rozumím.. Kolem mě taky pomalu ale jistě začínají druhá kola těhotenství a já pořád nic.. :( Už to vypadalo tak nadějně, ale ZT v 11 týdnu teď v dubnu. V říjnu to budou 2 roky, co se snažíme. Někdy je to opravdu strašně těžké, ale snažím se být co nejvíc optimistická a doufám, že i nám se brzo zadaří. Teď po revizi zase pro změnu nemám ovulaci, no samé pecky prostě.. Všem vám držím palce a posílám pozitivní energii na další snažení 😇
@volfici po pravdě, nemyslet na to u sebe bylo těžký, už když okolí melo ta první těhotenství.. My se tehdy po řešení práce a bydlení tedy taky rozhodli, že začneme. Byla jsem tehdy dost pokorná a trpělivá, nečekala jsem, že to bude hned napoprvé. Byla jsem trpělivá i po půl roce, i po roce. A teď, dva roky pryč (vím, že jsou tu holky, co bojují mnohem déle, ale snad tyto pocity uznají i nam dvouletakum..), ostatní kamarádky i známé navazují plynule na druhé.. tak jsem se nastvala a sli jsme řešit. No vypadá to, že jsem možná ani pořádně neovulovala, takže jedno velký aaachjoooo...
Dobre rano holky. Pisu o radu. Rikala jsem si ze tento mesic se nebudu vubec sledovat a zas je to tady :( dnes ve 14:00me ceka iui a ja od vcerejsiho dne kontroluji cipek a ovulacni hlen. Hlen nemam a cipek je tvrdy a dole,navic ve stredu a vcera ovu test negativni. Vcera jsem si jeste pichala pregnyl. Folikul bych podle pondelniho utz, ale mela mit . Dokonce dva. Jeden mel 12mm a druhy 13mm. Ach jo. Vubec se mi na iui nechce. Myslite ze i tak muze ovulka probehnout?
@marryline však ti před iui udělají utz a budeš s určitostí vědět zda proběhla 🙂
@uzivatelkapetra nn pred iui mi utz nedelaji prave :-/
@marryline Hezké ráno, myslela jsem, že pro úspěšné IUI je třeba folikul alespoň 19 - 20mm?Nebo tak mi to aspoň řekli u nás v CAR. Teď poslední cyklus jsem měla max 11mm a dr to uzavřela jako anovulační cyklus. Taktéž jsme byla bez hlenu. Ale nevím, píšu jen své poznatky z poslední doby. Samozřejmě držím palce, ať je vše v pořádku 🙏
@elony no ja mela 13mm v pondeli a na iui jdu dnes. Dr.to pocitala tak ze roste 1 az 2mm za den, takze dnes by mel mit kolem 20mm. Vcera jsem pichala pregnyl. V pondeli jsem byla 9DC a mel uz prave 13mm. Dnes jsem 13DC. Me zarazi ten cipek ze je dole. Cetla jsem ze pri ovu je nahore. Ach jo. Asi to moc resim. A proc jsi nesla za par dni na utz? Treba dorostl.
@fialka77 dekuji moc za povzbuzeni 🙂 Ovu testy nikdy nemyvam pozitivni, ale vcera tam nebyla skoro ani slaba carka. No asi to nebudu resit. Je to zbytecne. Ja mela prave v pondeli dva foliky a dr.me jeste chvalila ze mam dva. Jeden 12mm a druhy 13mm. Takze jsem odchazela se super pocitem nadsena. Ale od vcera se pozoruji. A hlen mam jen malo a ten del.cipek dole. No asi musim myslet i pozitivne.
@marryline Aha, omlouvám se, špatně jsme to přečetla 😉 No já byla právě na UZ 2x po sobě. A nebyl tam žádný nárůst co se týče folikulu a 20 DC byl pořád 11mm, takže bohužel :( Teď už nebudu mít IUI v nativu, ale s clostilbegytem, což jsem původně moc nechtěla zbytečně se cpát hormonama, ale rozhodla jsme se nakonec to zkusit a uvidíme. Jinak u nás v CAR taky nedělají UZ v den IUI, ale byla jsme 2 dny před zákrokem a folikul byl krásný, takže akorát jsem den předem píchala pregnyl a šlo se na to 😉 Moc držím palce dnes!! 👍
@marryline asi to fakt moc resis;) ja tohle nikdy nezkoumala, ultrazvuk je jednoznacny...a ovu hlen je dulezity pri normal sexu, aby pustil spermie, ale u IUI se tim obejde. Ja mela pri prvnim iui dva foliky 13mm v patek a iui bylo v pondeli - otehotnela jsem. Ted jsem byla na druhem v dubnu, ve ctvrtek dva foliky 19 a 15mm, pichnut Ovitrelle a hodinu po ultrazvuku rovnou iui a cekam ty dvojcata. Takze fakt klid;) Jinak utz v mem centru taky uz pred iui nedelaji. Dulezitejsi je asi dobre spermio a pruchodnost a take jestli nejsou imuno problemy.
@elony Ja taky nechtela hormony, ale kdyz nemas nejakou mega davku Clostilu tak je to v pohode - ja brala nejdriv jeden denne (to jsme ani nemeli iui) a pak uz jen pulku, protoze po jednom jsem mela ctyri foliky🙂 Ted jsem byla na screeningu s dvojcaty a doktor rikal, ze tam mel tyden predim trojcata a bylo to z Clostilu..takze zase bacha na to 😀 Drzim palce!
@elony ja clostil mela 2x jeste v zime, kdyz jsem ani nevedela co je to iui, ale bohuzel na me pusobil spatne v tom, ze mi snizoval hodne del.sliznici, ze by se plod neuchytil. Me rostou foliky normalne, teda vetsinou jen jeden, ale prej staci jeden dobry. Po clostiku jsem mela myslim 3 ale jak rikam me snizoval del sliznici, nekomu to clostik zpusobuje. Takze kdybych chtela foliky podporit musim si pichat injekce-maji stejny ucinek jako clostil ale nesnizuji del.sliznici. moc drzim palce at vse dobredopadne 🙂
@babeta1 jeee moc dekuji za pozitivni zpravu. Uplne jsi mi zvedla naladu. A cipek jsi tenkrst sledovala? Nevim proc ho mam tvrdy a dole. Jinak tohle je moje 2 iui. Prvni bylo v dubnu -bez uspechu. Pak jsem chtela druhe hned v kvetnu ale pritel mel z niceho nic 0%pohyblivost nikdo do ted nevi proc. No a v cervnu uz mel 8%progresivnich ale pro zmenu jsem mela ja 5cm cystu. Takze konecne cervenec kdy foliky mam, cysta zadna. Jeste teda jsem zvedava na pritelovo sperma kolik bude pohyblivost. Proto se tak pozoruji. Protoze 2 mesice jsme na iui nemohli a ted je to konecne tady a ja jak naschval necitim ovu. Jindy mam pocit vlhka a ted nic.
@marryline zadny cipek jsem nesledovala, k cemu taky🙂 ja zase na tyto metody moc nejsem, nezkoumala jsem to ani kdyz jsme se snazili normalne.. Jinak na sliznici je super Kontryhelovy caj, ja ji po nem mela vzdy excelentni i s Clostilem prave. Jj uz vim, jak mas jinou prezdivku tak mi to nedoslo🙂 Urcite ted bude spermio ok, tamto byla nejaka vyjimecnost🙂
@volfici ahojky, tak jak?? asi začínám být ve stejné lajně s tebou 😉
Dnes 3.den po vysazení Duphastonu, včera test negat. dnes se mi ani nechce testovat..Ms nikde, jen 3.dny lehoučké, nepatrné špinění při "utírání" :-P na wc. Cyklus většinou 26 dní, dnes je to 29.den..po iui jsem 13.den,počítáno od násl.dne. Čekáme..... 😉 😉 takže rozumím..
@marryline ahoj, přeji dnes hodně štěstí 😉
..jj kontryhel.čaj super, babeta1 má pravdu, mne sliznice narostla teď před iui na 10,5 mm.
.. A ať chceme nebo ne, všechny se tady nějakým způsobem sledujeme..a myslíme převážně jen na to jedno..Takže buď v klidu..nejsi v tom sama..i když se se zkoumáš pečlivěji než ostatní..to seš prostě ty a je to v pořádku.. 😉 jen věř..🍀
@marryline
Mne taky pred IUI uz UZ nedelaji. A ovu test mivam pozitivni az den po ovitrelle, pred tim tam je vzdycky druha carka slabsi. Kdyz jsi mela v pondeli kolem 12mm, tak dnes by mohlo byt kolem 20mm, to jeste ovu test pozitivni byt nemusí. Muze prasknout az pri 22-24mm, u me to tak bývalo. Drzim palce
Ja jsem momentalne v cekarne i dr., jdu si vyzvednout leky na stimulaci a jeste dopodepsat nejake papiry.
Pousti mi tu video s ovulaci a oplodněním, takhle to vypada jako strasne snadna vec...😀

@brussali
Mas pravdu.
Kamaradka si rekla, že uz je cas na 2.dite a zkusili to dvakrát za jeden cyklus a je tehotna...svagrova se zase snazi uz 5.rok a ma za sebou jedno zamlkle a jedno mimodelozni...😢
Ja pořád věřím 🙏