Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@volfici Moc díky za referát ;) Ráda se setkávám s lidmi, kteří usilují o miminko a přitom mají doma zvěřinec. Já zvířata miluju opravdu hodně (mnohdy víc než lidi), takže vzdát se jich kvůli tomu, že jsem se zrovna rozhodla, že chci dítě a nějaký chytrák mi řekl, že jsem neplodná kvůli kočkám, tak to je pro mě nemyslitelné.
Mohla bys nám tady (nebo ve skupince pro IVF) pisnout jak pokračuje tvoje IVF? Stimulace, pocity, úkony...? Už se mi to pomalu a jistě taky blíží a začínám být nervozní (paradoxně nejvíc z narkózy, protože jsem o tom slyšela hrozné věci :( )
ahoj @horvi02, copak jsi slyšela o narkóze, že jsi z toho nervózní? U odběru vajíček se jedná jen o krátkodobou narkózu ne?Já jsme sice na odběru nebyla, ale měla jsem krátkodobou narkózu při revizi. Taky jsme se hodně bála toho neznáma, ale nakonec to byla taková rychlovka, že jsem si to ani nestačila uvědomit a už jsem se probudila na pokoji 😅 Pokud tě něco zajímá, klidně se ptej 😉
@elony To to bylo tak rychlé? No mamka byla na laparce a vyprávěla mi, jak ji přikurtovali na to lehátko (já jsem docela drsný klaustrofobik a když mě někam přivážou, tak se jim zvencnu) a prý jí potom nasadil tu masku a že to bylo chvíli jako by se dusila a nemohla se nadechnout... no a pak usla. Od té chvíle jsem úplně zanevřela na narkózu a už jsem zkoušela doktora přemluvit, že mi odběr udělá při vědomí..
@juliia
@volfici No tak holky, vy jste naše průkopnice (tedy alespoň moje :D ). Budu se těšit na všechny informace o postupu a samozřejmě i cenách. Jak už taby bylo zmíněno "zlatá rekonstrukce". My máme zrovna hypotéku na rekonstrukci starého domu a jsem za ni vděčná, protože díky ní nás zatím ty výdaje za stimulanty tolik nebolí a i si dokážu představit, že vyplajznu přes 20.000,- za IVF... jen nevím kolikrát to tak zvládnu :D Asi příští rok bude dovolená na zahradě :D
@horvi02 Aha 😀 tak to se nedivím, že máš fobii. U mě to probíhalo tak, že jsme si lehla, nikdo mě nekurtoval a napíchli mi žílu a narkózu jsem měla jen žilní, žádná dýchací maska. A do 20 min bylo hotovo. Celou dobu na sále vnímáš a najednou tlak do hlavy a prostě usneš a nevnímáš nic, je to strašně rychlé, ani jsem se nestihla začít bát. Myslím, že maska se dává až u delších operací, ale nejsem si jistá. Asi taky záleží, kam na zákrok jdeš. Ale jestli jsi z toho nervózní, zkus si o tom popovídat s doktorem. Mě to vždycky uklidní, když se na vše předem vyptám. Moc držím palce, ať je to co nejmíň stresující zážitek 🍀
@elony Moc děkuji za povzbuzení! Netušila jsem, že jde dát žilní narkóza a moc jsem se bála toho dýchacího přístroje a přivazování. Je fakt, že mamča šla na bandáž žaludka a to je několika hodinová operace... tak asi musela mít silnější tu narkózu. Docela jsi mě uklidnila - jsem fakt posera a hysterka - sen každého lékaře :D
Ahoooj, jsem tu nová 🙂 včera kontrola 14DC,na UTZ dva foliky 21mm, sliznice 9,5mm takže super 🙂 už mám v sobě injekci ovitrelle a ve středu jdem na to 🙂 tak držte palce prosíiim 🙂
Holky kdyz to tu ctu, tak hodne z vas jde uz do ivf. Po kolikatem nezdarenem pokusu iui? Ja chtela vyzkouset vsech 6 iui, ale nvm zda na to budou nervy.
Jo a k te narkoze. Budte uplne v klidu. Ja byla pod narkozou 2 hodiny a skvele jsem si odpocinula :D.
@aptacek ted v srpnu jdu na pruchodnost roztokem. Byla jsi na tom? Trosku se bojim ale uz se tesim na zari. Kdyz jsem mela po 2 iui tak jsem za moji dr.zaskakoval jiny doktor a rekl mi jak je mozne, ze mam 2 iui bez stimulace, ze spesnost je 5 az 10% a se stimulaci 15%. Ale nemuzu mit clostik, snizuje mi del.sliznici, takze musim injekce 🙂. Jak dlouho se snazite o mimi? Problem tedy zadny?
@marryline byla jsem na histeroskopii, ale vše prý v pohodě. Ahaaa, už jsem to někde viděla, že to na někoho takhle špatně působí ☹ o té úspěšnosti jsem zrovna dnes četla 😀 my rok půl, loni v září SP a od té doby nic no 🙂 co vy? Nn problém žádný, snad jen možná ty rozhozené cykly..
@aptacek v to strašně doufam...ja jsem svůj čas trochu propadla...rodinu chci dlouho...ale vždy to z nějakého důvodu nešlo.. ..je mi skoro 32...tak doufám že to vyjde brzy...bohizel jak tady holky vi..ja musim spoléhat jen na práci kliniky(ziju se zenou)...iui to jistí.. ..do ivf půjdu po tomto pokusu pokud to nevyjde a to proto že máme problém co se týče shánění nějakých dokumentů a navíc je zbytečné čekat a doufat že vyjde iui když ivf je větší jistota.. .

@juliia to budeš hodná. Já se snad ve čtvrtek taky dozvím konkrétní rozpočet.... Zlatá rekonstrukce 😄😂