Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj holky, myslim, ze fakt nema cenu hrotit, ze nemuzete pit, doma uklizet apod., to na to nema zadny vliv...to bych dvakrat po iui neotehotnela🙂 tady si i tom muzete pocist jeden realisticky clanek http://m.bartak-alexandr.webnode.cz/news/proc-s...
Tak se nestresujte a uzivejte jeste leta ;)
Jak píše nadpis: čerstvě po iui? Ano. Jaké máte pocity? Smíšené... Spermio horší pohyblivost, pro iui prý stačí. Doktorka tvrdila, že jsem měla 1 vajíčko, přitom v pondělí řekli dvě. Bolí mě břicho. Dostala jsem utrogestan. A případně příště clostibegyt 2x denně, že to snesu.. minule doktorka řekla, že 1x denně stačí.. tak kdo se v tom má vyznat 🙂 no, už z toho nejsem tak nadšená jako předtím 😀
@aptacek u me to bylo taky tak. Nejdriv 1 tabletku. Vznikl 1 folikul, pak 2 tabletky a taky 1 folikul, pak znova dve tabletky a zadny folikul. Presla jsem tedy na injekce. Mela jsem v predplnenem peru a rikali, ze by mi to melo vydrzet na dva cykli. Ale nic nevyrostlo, tak zvysili davku a byl z toho aspon jeden folikul, ale pero s leky za 2000 kc vydrzelo jen na jeden cyklus. Prijde mi, ze cim vic do me cpou ty hormony, tak tim min ty folikuly rostou. Ted si davam pres leto pauzu a pak asi rovnou na IVF. Jinak preji hodne stesti
Ahoj holky, v pátek jdu na první IUI, dnes jsem byla na ultrazvuku a jsou dvě vajíčka 20 mm a 19 mm, ale děložní sliznice jen 5 mm, tak jsem zvědavá....stimulovala jsem clostilbegytem 3x denně.
@volfici dekuji,priste se zeptam,je fak,ze za to nic nedam
@aptacek bezva, večer si jednu dám 🙂
Holky a myslíte že je 4,5 dne abstinence u muže moc s ohledem na spermiogram? Jsme měli sex v neděli, na IUI jsme měli jít až o víkendu, ale podle dlešního ultrazvuku jdeme už v pátek, kdybysme měli sex dnes, tak je to zase jen den a půl abstinence, což je asi málo...
Ja ma teda iui uz zase,ted 18dni cekacka a pak testovat.pristi tyden jedeme na dovcu,tak mi to snad bude rychle utikat...
@janca84 neni to malo,naopak budou koncentrovanejsi.partner sel na prvni spermiogram po 6 denni abstinenci.bala jsem se,aby uz nebyly ,,stare,, a bylo to naopak 😉
@miracleelcarim tak snad ano. manžel má problém s pohyblivostí, tak mám strach aby už nebyly přizdechlé ještě víc 🙂 no uvidíme....
Manžel měl lepší pohyblivost při 2denni absenci, při 3denni nižší. Ale to samozřejmě mohlo ovlivnit spousta věcí 🙂
Já TT za 14dni a mám utrogestan. A nyní dej se vůle boží 😀
@aptacek ahoj,vcera po IUI,vajicka jsem mela 3,v pondeli vecer pichnuta injekce na druhy den silna ovulace i podle ovul.testu a to same i vcera pred zakrokem,brala jsem3x denne clobys. vcera po zakroku bolest v podbrisku dnes uz lepsi
@pajavaldol ty jo, 3 vajíčka, to je hezké, tak to určitě klapne 😉
no doufame 😉

@aptacek tak tahání těžkých věcí to ano...na to bych si dala pozor....to mě mrzi...😔
Prostě člověk musí fakt s rozumem k čemu to bude když budeme psychicky v háji.. ..ja mam v čudu streva..rozpadaji se mi drobné cévy v tele...mam problémy s nohou po bouračce.. žiju fungují a snažím se jet na max í přes prekazky....ano nevím vůbec jal s těma cevama zvládnu porod nevím jak moje imunita přijme těhotenství.. ..ale když do toho nepůjdu.. nezjistim to...
Holky ani nevíte jak nám všem držím palce...🙂