icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

cambra
2. srp 2017

@aptacek tak tahání těžkých věcí to ano...na to bych si dala pozor....to mě mrzi...😔
Prostě člověk musí fakt s rozumem k čemu to bude když budeme psychicky v háji.. ..ja mam v čudu streva..rozpadaji se mi drobné cévy v tele...mam problémy s nohou po bouračce.. žiju fungují a snažím se jet na max í přes prekazky....ano nevím vůbec jal s těma cevama zvládnu porod nevím jak moje imunita přijme těhotenství.. ..ale když do toho nepůjdu.. nezjistim to...
Holky ani nevíte jak nám všem držím palce...🙂

volfici
2. srp 2017

@cambra 🍀

aptacek
2. srp 2017

@cambra doktorka sice tvrdila, že to být příčina nemusela, ale to už nikdo nezjistí 🙂
Každopádně jsem z toho stresu hodně zvolnila, jak píšeš: s rozumem. Ale pořád tam ten červíček hlodá ☹
No, to máš taky ,, pěkný,, ale super přístup 🙂 posílám ❤ pro štěstí!

babeta1
2. srp 2017

Ahoj holky, myslim, ze fakt nema cenu hrotit, ze nemuzete pit, doma uklizet apod., to na to nema zadny vliv...to bych dvakrat po iui neotehotnela🙂 tady si i tom muzete pocist jeden realisticky clanek http://m.bartak-alexandr.webnode.cz/news/proc-s...
Tak se nestresujte a uzivejte jeste leta ;)

aptacek
2. srp 2017

Jak píše nadpis: čerstvě po iui? Ano. Jaké máte pocity? Smíšené... Spermio horší pohyblivost, pro iui prý stačí. Doktorka tvrdila, že jsem měla 1 vajíčko, přitom v pondělí řekli dvě. Bolí mě břicho. Dostala jsem utrogestan. A případně příště clostibegyt 2x denně, že to snesu.. minule doktorka řekla, že 1x denně stačí.. tak kdo se v tom má vyznat 🙂 no, už z toho nejsem tak nadšená jako předtím 😀

mkplusmk
2. srp 2017

@aptacek u me to bylo taky tak. Nejdriv 1 tabletku. Vznikl 1 folikul, pak 2 tabletky a taky 1 folikul, pak znova dve tabletky a zadny folikul. Presla jsem tedy na injekce. Mela jsem v predplnenem peru a rikali, ze by mi to melo vydrzet na dva cykli. Ale nic nevyrostlo, tak zvysili davku a byl z toho aspon jeden folikul, ale pero s leky za 2000 kc vydrzelo jen na jeden cyklus. Prijde mi, ze cim vic do me cpou ty hormony, tak tim min ty folikuly rostou. Ted si davam pres leto pauzu a pak asi rovnou na IVF. Jinak preji hodne stesti

cambra
2. srp 2017

@aptacek před první iui jsem brala clostilbegyt 2x denně.. ..ted jsem ho nebrala vůbec.. ..vysledek druhého ještě neznam...je to trochu pokus omyl..ale neboj ono to vyjde....😊

aptacek
2. srp 2017

@mkplusmk
@cambra

Njn tak teď jen čekat 🙂 já nikdy takhle ovulaci od lékaře potvrzenou neměla, tak třeba se mi pořádně nastartovala až teď po clostiku .. těžko říct no 🙂

janca84
2. srp 2017

Ahoj holky, v pátek jdu na první IUI, dnes jsem byla na ultrazvuku a jsou dvě vajíčka 20 mm a 19 mm, ale děložní sliznice jen 5 mm, tak jsem zvědavá....stimulovala jsem clostilbegytem 3x denně.

babeta1
2. srp 2017

@janca84 Pij do IUI caj z kontryhele, to docela zabira 🙂 Tak dva salky denne. A drzim palce!

janca84
2. srp 2017

@babeta1 Dobře, zkusím 🙂 a děkuji

aptacek
2. srp 2017

@janca84 jj čaj mi taky pomohl 🙂 a skleničku červenyho 🍷 na prokrvení 🙂

miracleelcarim
2. srp 2017

@volfici dekuji,priste se zeptam,je fak,ze za to nic nedam

janca84
2. srp 2017

@aptacek bezva, večer si jednu dám 🙂
Holky a myslíte že je 4,5 dne abstinence u muže moc s ohledem na spermiogram? Jsme měli sex v neděli, na IUI jsme měli jít až o víkendu, ale podle dlešního ultrazvuku jdeme už v pátek, kdybysme měli sex dnes, tak je to zase jen den a půl abstinence, což je asi málo...

miracleelcarim
2. srp 2017

Ja ma teda iui uz zase,ted 18dni cekacka a pak testovat.pristi tyden jedeme na dovcu,tak mi to snad bude rychle utikat...

miracleelcarim
2. srp 2017

@janca84 neni to malo,naopak budou koncentrovanejsi.partner sel na prvni spermiogram po 6 denni abstinenci.bala jsem se,aby uz nebyly ,,stare,, a bylo to naopak 😉

janca84
2. srp 2017

@miracleelcarim tak snad ano. manžel má problém s pohyblivostí, tak mám strach aby už nebyly přizdechlé ještě víc 🙂 no uvidíme....

aptacek
2. srp 2017

@janca84
@miracleelcarim

Manžel měl lepší pohyblivost při 2denni absenci, při 3denni nižší. Ale to samozřejmě mohlo ovlivnit spousta věcí 🙂
Já TT za 14dni a mám utrogestan. A nyní dej se vůle boží 😀

janca84
2. srp 2017

@aptacek Tak uvidíme jak to dopadne...
A přeji hodně štěstí!

aptacek
2. srp 2017

@janca84 děkuji. Já tobě též 🙂 letos tu musíme prostě všechny otěhotnět 😀

volfici
2. srp 2017

@janca84 držím palce! Kontryhel a červené to jistí 😉

marryline
3. srp 2017

@janca84 ahojky, muj pritel ma taky snizenou pohyblivost a je lepsi dvou denní absence nez tří denní, teda aspon u nas to tak je.

janca84
3. srp 2017

@marryline ahoj, no tak uvidime, ted uz s tim nic nenadelame, jdu uz zitra...priste to snad lip naplanujem

horvi02
3. srp 2017

@volfici

Tak jsem dnes testla - 10DPO a sněhobílo, takže mých letošních 6 IUI padlo a bude ze mě taky zkumavka 🙂 Tak se spolu a s julií sejdem asi ve skupince IVF ;)

cambra
3. srp 2017

@horvi02 to mě mrzí.. .snad ivf bude úspěšně na poprvé 😊

Holky.. jak to máte se souhlasem k iui...nechavate partnera podepisovat pokazde...?Nebo podepsal něco jednou a je klid?

horvi02
3. srp 2017

@cambra Díky, určitě bude ;)
Jinak my museli úplně pokaždé podepsat souhlas oba ;)

pajavaldol
3. srp 2017

@aptacek ahoj,vcera po IUI,vajicka jsem mela 3,v pondeli vecer pichnuta injekce na druhy den silna ovulace i podle ovul.testu a to same i vcera pred zakrokem,brala jsem3x denne clobys. vcera po zakroku bolest v podbrisku dnes uz lepsi

volfici
3. srp 2017

@janca84 držím palce na dnešek! ✊

volfici
3. srp 2017

@pajavaldol ty jo, 3 vajíčka, to je hezké, tak to určitě klapne 😉

pajavaldol
3. srp 2017

no doufame 😉

Strana