Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@aptacek
Ano, zacinam svoje prvni i posledni IVF zaroven, tak se snad povede.
Moc dekuji 😘
@volfici
Tak taky drzim moc palce. Ja mam uz v sobe druhou injekci. Dnes mi bylo strasne vedro, hrozne jsem se potila....ale tezko rict zda to nebylo jen tim vedrem 😎
Na UZ jdu v pondeli...tak jsem zvedava jak to na me bude působit. 🙏
To mas teda peknou predzasobu. To by bylo uzasny kdyby vsechny vyrostly.
👍 Kolik jsi ty mela AMH?
@cambra ahoj 😉 prsa taky cítím..a ted mi 2 dny bylo blbě..nevím, třeba i z toho horka, nechci si nic namlouvat..myslím, že je brzy...
Při dcerce před 10 lety jsem zvracela, bylo mi blbě od 6 tt. A trvalo to do cca 16.tt..celé dny..v kuse..6 kg dole..ani čaj jsem neudržela..
Holky a víte co? Budu ráda zase zvracet 😉 😉. Hodně štěstí všem :-* .
Holky tak to mám taky za sebou, teď čekat dva týdny. Za dva týdny na krev a konzultaci k doktorovi. Po zákroku jsem ještě půl hodiny ležela na pokoji.
Ten utrogestan dělá pěknou paseku, bolesti v podbřišku, bolest prsou a bradavek, až mě to v noci i budilo .. co beru ty hormony tak mi furt něco je 😀
@aptacek ja mam bolesti tez i bez utrogestanu 🙂
@volfici ahoj, nepovedlo se, ms prisla asi o 6 dni drive(to uz se mi par let nestalo) tak nevim jestli me rozhodi i jedna injekce ovitrelle, co si pocnu jestli nekdy budu muset jit do hormonu:D dame si ted pauzu, pritel se chce ted par mesicu procistit, koupili jsme Macu a Eregmu, dostavujeme barak, ceka nas stehovani, takze stresu taky az nad hlavu, tak uvidime jestli tahle taktika, hodit se do klidu, zabere🙂
@pajavaldol fakt? Tak to nevím z čeho, asi budem těhotný 😀 😀 to byl vtip.. mě ty prsa v noci úplně budily, ani na boku nešlo spát 😀
@aptacek @pajavaldol holky, mě bolí prsa celý tento cyklus. Minulý jsem měla po IUI 14 dní nasazený Utrogestan, tak jestli je to z toho, tak potvora působí pěkně dlouho.....
@volfici ja utrogestan nazaseny nemam
@aptacek me nenasadili nic prsa me boli od vcerejska a bricho od ctvrtka,a dokonce jsem vcera objevila bily husty vytok, tak jsem zvedava
@pajavaldol já už tyhle ,, stoprocentní,, příznaky neberu 😀 jj jinak jsme na tom úplně stejně 😉 nezbývá než čekat 🙂 já to beru jako že se třeba povedlo, není důvod u nás aby to nevyšlo 😀 a když to nevyjde,tak to na podzim zopakujem 🙂 vůbec nejsem ve stresu, prostě se těším 🙂
@aptacek presne jak pises,zadny stres a taky se tesim,bud a nebo jina moznost neni jednou to proste vyjde 😉
@pajavaldol jsem ráda, že to Berem takhle stejně 🙂 jak se cítíš? 🙂
@aptacek dnes se mi docela toci hlava a nemuzu si lehnout na bricho boli me prsa aco ty??🙂

@babeta1 ahaaaa, děkuju 👍 tak snad jich vyroste co nejvíc. Budou nám dělat genetiku embryí, tak ať je z čeho vybírat... A aby zbylo i něco do mrazáku 😉