icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

volfici
3. srp 2017

@babeta1 ahaaaa, děkuju 👍 tak snad jich vyroste co nejvíc. Budou nám dělat genetiku embryí, tak ať je z čeho vybírat... A aby zbylo i něco do mrazáku 😉

juliia
3. srp 2017

@aptacek
Ano, zacinam svoje prvni i posledni IVF zaroven, tak se snad povede.

@horvi02

Moc dekuji 😘

@volfici
Tak taky drzim moc palce. Ja mam uz v sobe druhou injekci. Dnes mi bylo strasne vedro, hrozne jsem se potila....ale tezko rict zda to nebylo jen tim vedrem 😎

Na UZ jdu v pondeli...tak jsem zvedava jak to na me bude působit. 🙏

To mas teda peknou predzasobu. To by bylo uzasny kdyby vsechny vyrostly.
👍 Kolik jsi ty mela AMH?

volfici
3. srp 2017

@juliia AMH bylo 1,58, nepřišlo mi to nijak extra, co jsem googlila, tak nevím.
Tobě držím palce na UZ. Nevím jak u vás, ale u nás dneska bylo spíš dusno než vedro, to nejhorší tu bylo asi v úterý. Ale i dnes to bylo na padnutí 😓

misko5
4. srp 2017

@cambra ahoj, my podepisujeme pokaždé..až tam..při výkonu..a musí být i číslo občanky..předvyplníme doma a tam nejdřív muž při odběru a pak já při iui.

misko5
4. srp 2017

@janca84 ahoj, konryhelový čaj a sliznici mám vždy krásnou..10 mm..
Ale já nestimuluji..a holky říkaly, že clostík ji snižuje..zkus se zeptat dr na jiný stimulant třeba 😉 ..Hodně štěstí..Já čekám na výsledek 3 iui..dnes 8 den po iui. Folík byl 22 mm, sliznice 10 mm. Tak uvidíme. 😉

misko5
4. srp 2017

@horvi02 ještě vydrž... :-*

misko5
4. srp 2017

@cambra ahoj 😉 prsa taky cítím..a ted mi 2 dny bylo blbě..nevím, třeba i z toho horka, nechci si nic namlouvat..myslím, že je brzy...
Při dcerce před 10 lety jsem zvracela, bylo mi blbě od 6 tt. A trvalo to do cca 16.tt..celé dny..v kuse..6 kg dole..ani čaj jsem neudržela..
Holky a víte co? Budu ráda zase zvracet 😉 😉. Hodně štěstí všem :-* .

janca84
4. srp 2017

Holky tak to mám taky za sebou, teď čekat dva týdny. Za dva týdny na krev a konzultaci k doktorovi. Po zákroku jsem ještě půl hodiny ležela na pokoji.

janca84
4. srp 2017

@misko5 Ano, bude to z toho clostilbegydu, doktor to říkal že u některých žen to způsobuje, ale že se s tím dá ještě něco napsat. Napsal mi estrimax, to je myslím na to. Jinak piju ten čaj. A přeji hodně štěstí 🙂

volfici
4. srp 2017

@janca84 ✊🍀

volfici
4. srp 2017

@cambra ahojky, tak jak se cítíš? 🙂

cambra
4. srp 2017

@volfici
Stále tak nějak normalne...jen mě bolí prsa a to už si myslím že je tím crinone...obcas jsem včera a dnes ucítil podbrisek....no ještě musím vydržet týden.. ..😊

aptacek
5. srp 2017

Ten utrogestan dělá pěknou paseku, bolesti v podbřišku, bolest prsou a bradavek, až mě to v noci i budilo .. co beru ty hormony tak mi furt něco je 😀

pajavaldol
5. srp 2017

@aptacek ja mam bolesti tez i bez utrogestanu 🙂

bulikova
5. srp 2017

@volfici ahoj, nepovedlo se, ms prisla asi o 6 dni drive(to uz se mi par let nestalo) tak nevim jestli me rozhodi i jedna injekce ovitrelle, co si pocnu jestli nekdy budu muset jit do hormonu:D dame si ted pauzu, pritel se chce ted par mesicu procistit, koupili jsme Macu a Eregmu, dostavujeme barak, ceka nas stehovani, takze stresu taky az nad hlavu, tak uvidime jestli tahle taktika, hodit se do klidu, zabere🙂

aptacek
5. srp 2017

@pajavaldol fakt? Tak to nevím z čeho, asi budem těhotný 😀 😀 to byl vtip.. mě ty prsa v noci úplně budily, ani na boku nešlo spát 😀

volfici
5. srp 2017

@bulikova určitě zabere! Držím palce 🙏 🍀

volfici
5. srp 2017

@aptacek @pajavaldol holky, mě bolí prsa celý tento cyklus. Minulý jsem měla po IUI 14 dní nasazený Utrogestan, tak jestli je to z toho, tak potvora působí pěkně dlouho.....

aptacek
5. srp 2017

@volfici já to taky přičítám utrogestanu, je to potvora noo

pajavaldol
5. srp 2017

@volfici ja utrogestan nazaseny nemam

pajavaldol
5. srp 2017

@aptacek me nenasadili nic prsa me boli od vcerejska a bricho od ctvrtka,a dokonce jsem vcera objevila bily husty vytok, tak jsem zvedava

aptacek
5. srp 2017

@pajavaldol já už tyhle ,, stoprocentní,, příznaky neberu 😀 jj jinak jsme na tom úplně stejně 😉 nezbývá než čekat 🙂 já to beru jako že se třeba povedlo, není důvod u nás aby to nevyšlo 😀 a když to nevyjde,tak to na podzim zopakujem 🙂 vůbec nejsem ve stresu, prostě se těším 🙂

pajavaldol
6. srp 2017

@aptacek presne jak pises,zadny stres a taky se tesim,bud a nebo jina moznost neni jednou to proste vyjde 😉

aptacek
6. srp 2017

@pajavaldol jsem ráda, že to Berem takhle stejně 🙂 jak se cítíš? 🙂

pajavaldol
6. srp 2017

@aptacek dnes se mi docela toci hlava a nemuzu si lehnout na bricho boli me prsa aco ty??🙂

bulikova
6. srp 2017

@volfici děkuju moc🙂 držím palce všem tady aby se uz zadarilo🙂

misko5
6. srp 2017

@horvi02 ahoj, nějaká změna? dnes jsi 13.dpo..

horvi02
6. srp 2017

@misko5 Bohužel nic, takže se zítra budu objednávat na klinice na "pohovor" s doktorem a budu trvat na genetice, imunologii a průchodnosti a až po těchto testech se pustím do IVF. Snad mi ty testy schválí a nebudu muset měnit kliniku :(

volfici
6. srp 2017

@horvi02 držím ti palce, buď asertivní 😉👍

misko5
6. srp 2017

@horvi02 to je mi líto...dej pak vědět jak to dopadlo na klinice..

Strana