icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

lidaadil
6. srp 2017

AhoJ všem, zdravím ve spolek zase po nějakém čase...
Těší mě pocity některých z Vás, fandím a netrpělivě čekám na dobré zprávy...
Držím pěsti všem, co se pouštějí do IVF a děkuji za sdílení Vašich poznatků a zkušeností... Je mi smutno z každého neúspěchu...
V pátek jsem byla na HyCoSy. Bylo to uplně v pohodě. Výsledek 50 na 50. No a jelikož se chystá folík na správné straně, tak bychom měli jít v týdnu na další pokus - naše 4. IUI (2. na správné straně)...

volfici
6. srp 2017

@lidaadil ahoj, díky 🙏.
Držím ti palce ať to tentokrát vyjde 🍀

aptacek
6. srp 2017

@pajavaldol já občas cítím prsa, jinak vůbec nic 😀 ale ráno jsem zkoušela TT a injekce je už skoro vyprchana 🙂

aptacek
6. srp 2017

@lidaadil držím palce 🙂 my tu nedočkavě vyčkáváme na výsledek 1. IUI 🙂

juliia
6. srp 2017

@aptacek
@pejavaldol

Holky drzim palce at ti vyjde...vypadá to nadejne 😍

@horvi02
Tak to me mrzi, že to nevyslo. Ale ra vysetreni ti schvaluji a hodne stesti po pauze...treba nebude IVF nakonec ani potreba 😉

@lidaadil
50na50...takze jeden pruchodny vejcovod? Nebo jak to myslis.
Drzim palce at se tohle IUI zadari.🙏

horvi02
7. srp 2017

@volfici
@misko5
@juliia Holky díky moc - objednaná jsem na pátek v 11:00 tak uvidíme jak moc budu muset s doktorem bojovat, abych si vyšetření prosadila. Mohla bych Vás poprosit o info, čím jste si prošly vy? Imunologií, genetikou a průchodností? Je ještě něco na co se mám ptát?

elony
7. srp 2017

Ahojte holky, moc vás zdravím po nějakém čase. Moc držím palce, ať je IUI úspěšné, u některých to vypadá opravdu hodně nadejně!!! 🙏 Holky ráda bych se Vás zeptala, kam do CAR chodíte a kolik za IUI platíte. My chodíme do Reprofitu Brno. Letos v lednu jsme platili za IUI 1500 Kč a teď bychom měli jít ve středu na druhé IUI a v informativním emailu mi poslali cenu za zákrok 2600 Kč, což se mi zdá šílené.. Co vy na to?

aptacek
7. srp 2017

@elony ahoooj, my pronatal v Praze a hradila jsem jen injekci ovitrelle asi 250,- clostibegyt 30,- a utrogestan 70,-
Ostatní pojišťovna 🙂

elony
7. srp 2017

@aptacek Děkuji za info, to je teda šílené, po nás chtějí 2600 Kč. Jako peníze na to mám, ale strašně se mi příčí tohleto vydělávání na cizím neštěstí.. 😢

aptacek
7. srp 2017

@pajavaldol toto utíká vid 🙂 už skoro týden po iui. Každý měsíc mi přijde nekonečný a teď to hrozně letí, asi jak je člověk psychicky v klidu 🙂 kdy chceš testovat?

aptacek
7. srp 2017

@elony jako je to divný, jeden CAR to má přes pojišťovnu a druhý CAR takhle zpoplatněny? Zadarmo to teda není, přijde mi to zbytečný takhle jim platit ☹

pajavaldol
7. srp 2017

@aptacek no chci v nedeli z krve a pak 18.8. den kdy to mam dostat tak z moci
a ty budes kdy testovat???

elony
7. srp 2017

@aptacek no právě, přitom nárok na pojišťovnu mám. Byla jsem zatím jen na jednom IUI. Dnes jsme jim psala email, jestli mi tu cenu mohou nějak vysvětlit, tak jsme zvědavá, co napíšou.. Jinak moc držím palce, ať se brzo dozvíte dobrou zprávu 🙂🍀

pajavaldol
7. srp 2017

@elony my chodime do CAR Olomouc FN za IUI jsme neplatili nic vse je pres pojistovnu na IUI MAME KAZDA NAROK AZ 6X ZA ROK HRAZENO POJISTOVNOU

aptacek
7. srp 2017

@pajavaldol já chci zkusit tentokrát dřív. O víkendu, termín mám příští úterý asi.. ale kvůli utrogestanu se ms asi nedostaví, že?

aptacek
7. srp 2017

@elony to jsem zvědavá, co ti na to napíšou.. je to divný ☹

aptacek
7. srp 2017

@elony a moc děkuji 🙂

janca84
7. srp 2017

Ja chodim do CARU ve Zline a platim 1500 kc za IUI

pajavaldol
7. srp 2017

@aptacek to nevim ja ten utrogestan pouzivala na to abych tu menstruaci dostala vzdy od 17 dc do 25dc

elony
7. srp 2017

@pajavaldol @janca84 holky díky za info!

cambra
7. srp 2017

Ahoj holky...vsem vám držím palečky.. .též mě bolí prsa tak..ze se nemůžu v klidu v noci otocit..o obejmuti někoho nemluvě.. .ze by crinone?Jinak jsem ok....tak uvidime...snad to do pátku uteče a budou //.
Co se platby tyce...v Iscare v Praze je IUI hrazeno pojišťovnou s tím že si hradí pouze sperma darce...

aptacek
7. srp 2017

@pajavaldol aha, já ho mám právě brát pořád, 14den po iui udělat TT a volat výsledek a domluvit další postup..

elony
7. srp 2017

@cambra děkuju za zprávu. Popravdě vůbec nevím, co si mám myslet a jsem z toho teď trochu nešťastná..

cambra
7. srp 2017

@elony taky nechápu pro Ti tu částku změnili.. .nám řekli rovnou co kolik bude stát a i na ivf ať počítáme 16-20tis.Za sperma platíme 2500,-
Jsem fakt zvědavá co odepisou.....a jak psala @aptacek....nějaké dohromady stovkove položky šly do léků na stimulaci a udržení.. .

elony
7. srp 2017

@cambra taky jsem moc zvědavá, co napíšou. Jako stovkové položky na léky dokážu pochopit. Vím, že Reprofit měl ten velký průšvih se záměnou embryí a že dostali pokutu 800 000 Kč za to, tak jestli kvůli tomu navýšili ceny, aby nebyli tratní, tak to mi přijde vážně hnus. Asi rozhodím sítě i po jiných CARech. V Brně jich nebude málo.

pajavaldol
7. srp 2017

@aptacek me rekli ze si mam test udelat za 16-18dni

aptacek
7. srp 2017

@pajavaldol upřímně si myslím, že 14. den po už čárka bude nebo nebude vůbec 🙂 🙂 ten ovitrelle už skoro vyprchal, schválně zkusim TT i zítra, myslím, že bude úplně bílý už. Jsem totiž hrozně zvědavá,kolik dní se drží v krvi tak to testuju 😀

pajavaldol
7. srp 2017

@aptacek ja si dnes delala TT a byl bilej jen jedna carka presne po 3 minutach

aptacek
7. srp 2017

@pajavaldol tak super, tak to už ti vyprchal 🙂 já včera ještě slaboulinkou čárku měla.. takže zkusím zítra 🙂

pajavaldol
7. srp 2017

@aptacek kazda jsme jina,tak se uz tesim co bude o vikendu bud a nebo

Strana