Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@pajavaldol já občas cítím prsa, jinak vůbec nic 😀 ale ráno jsem zkoušela TT a injekce je už skoro vyprchana 🙂
Ahojte holky, moc vás zdravím po nějakém čase. Moc držím palce, ať je IUI úspěšné, u některých to vypadá opravdu hodně nadejně!!! 🙏 Holky ráda bych se Vás zeptala, kam do CAR chodíte a kolik za IUI platíte. My chodíme do Reprofitu Brno. Letos v lednu jsme platili za IUI 1500 Kč a teď bychom měli jít ve středu na druhé IUI a v informativním emailu mi poslali cenu za zákrok 2600 Kč, což se mi zdá šílené.. Co vy na to?
@pajavaldol toto utíká vid 🙂 už skoro týden po iui. Každý měsíc mi přijde nekonečný a teď to hrozně letí, asi jak je člověk psychicky v klidu 🙂 kdy chceš testovat?
@aptacek no chci v nedeli z krve a pak 18.8. den kdy to mam dostat tak z moci
a ty budes kdy testovat???
@elony my chodime do CAR Olomouc FN za IUI jsme neplatili nic vse je pres pojistovnu na IUI MAME KAZDA NAROK AZ 6X ZA ROK HRAZENO POJISTOVNOU
@pajavaldol já chci zkusit tentokrát dřív. O víkendu, termín mám příští úterý asi.. ale kvůli utrogestanu se ms asi nedostaví, že?
Ja chodim do CARU ve Zline a platim 1500 kc za IUI
@aptacek to nevim ja ten utrogestan pouzivala na to abych tu menstruaci dostala vzdy od 17 dc do 25dc
@pajavaldol @janca84 holky díky za info!
Ahoj holky...vsem vám držím palečky.. .též mě bolí prsa tak..ze se nemůžu v klidu v noci otocit..o obejmuti někoho nemluvě.. .ze by crinone?Jinak jsem ok....tak uvidime...snad to do pátku uteče a budou //.
Co se platby tyce...v Iscare v Praze je IUI hrazeno pojišťovnou s tím že si hradí pouze sperma darce...
@pajavaldol aha, já ho mám právě brát pořád, 14den po iui udělat TT a volat výsledek a domluvit další postup..
@elony taky nechápu pro Ti tu částku změnili.. .nám řekli rovnou co kolik bude stát a i na ivf ať počítáme 16-20tis.Za sperma platíme 2500,-
Jsem fakt zvědavá co odepisou.....a jak psala @aptacek....nějaké dohromady stovkove položky šly do léků na stimulaci a udržení.. .
@cambra taky jsem moc zvědavá, co napíšou. Jako stovkové položky na léky dokážu pochopit. Vím, že Reprofit měl ten velký průšvih se záměnou embryí a že dostali pokutu 800 000 Kč za to, tak jestli kvůli tomu navýšili ceny, aby nebyli tratní, tak to mi přijde vážně hnus. Asi rozhodím sítě i po jiných CARech. V Brně jich nebude málo.
@aptacek me rekli ze si mam test udelat za 16-18dni
@pajavaldol upřímně si myslím, že 14. den po už čárka bude nebo nebude vůbec 🙂 🙂 ten ovitrelle už skoro vyprchal, schválně zkusim TT i zítra, myslím, že bude úplně bílý už. Jsem totiž hrozně zvědavá,kolik dní se drží v krvi tak to testuju 😀
@aptacek ja si dnes delala TT a byl bilej jen jedna carka presne po 3 minutach
@pajavaldol tak super, tak to už ti vyprchal 🙂 já včera ještě slaboulinkou čárku měla.. takže zkusím zítra 🙂
@aptacek kazda jsme jina,tak se uz tesim co bude o vikendu bud a nebo

AhoJ všem, zdravím ve spolek zase po nějakém čase...
Těší mě pocity některých z Vás, fandím a netrpělivě čekám na dobré zprávy...
Držím pěsti všem, co se pouštějí do IVF a děkuji za sdílení Vašich poznatků a zkušeností... Je mi smutno z každého neúspěchu...
V pátek jsem byla na HyCoSy. Bylo to uplně v pohodě. Výsledek 50 na 50. No a jelikož se chystá folík na správné straně, tak bychom měli jít v týdnu na další pokus - naše 4. IUI (2. na správné straně)...