Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@pajavaldol já občas cítím prsa, jinak vůbec nic 😀 ale ráno jsem zkoušela TT a injekce je už skoro vyprchana 🙂
Ahojte holky, moc vás zdravím po nějakém čase. Moc držím palce, ať je IUI úspěšné, u některých to vypadá opravdu hodně nadejně!!! 🙏 Holky ráda bych se Vás zeptala, kam do CAR chodíte a kolik za IUI platíte. My chodíme do Reprofitu Brno. Letos v lednu jsme platili za IUI 1500 Kč a teď bychom měli jít ve středu na druhé IUI a v informativním emailu mi poslali cenu za zákrok 2600 Kč, což se mi zdá šílené.. Co vy na to?
@pajavaldol toto utíká vid 🙂 už skoro týden po iui. Každý měsíc mi přijde nekonečný a teď to hrozně letí, asi jak je člověk psychicky v klidu 🙂 kdy chceš testovat?
@aptacek no chci v nedeli z krve a pak 18.8. den kdy to mam dostat tak z moci
a ty budes kdy testovat???
@elony my chodime do CAR Olomouc FN za IUI jsme neplatili nic vse je pres pojistovnu na IUI MAME KAZDA NAROK AZ 6X ZA ROK HRAZENO POJISTOVNOU
@pajavaldol já chci zkusit tentokrát dřív. O víkendu, termín mám příští úterý asi.. ale kvůli utrogestanu se ms asi nedostaví, že?
@aptacek to nevim ja ten utrogestan pouzivala na to abych tu menstruaci dostala vzdy od 17 dc do 25dc
Ahoj holky...vsem vám držím palečky.. .též mě bolí prsa tak..ze se nemůžu v klidu v noci otocit..o obejmuti někoho nemluvě.. .ze by crinone?Jinak jsem ok....tak uvidime...snad to do pátku uteče a budou //.
Co se platby tyce...v Iscare v Praze je IUI hrazeno pojišťovnou s tím že si hradí pouze sperma darce...
@pajavaldol aha, já ho mám právě brát pořád, 14den po iui udělat TT a volat výsledek a domluvit další postup..
@elony taky nechápu pro Ti tu částku změnili.. .nám řekli rovnou co kolik bude stát a i na ivf ať počítáme 16-20tis.Za sperma platíme 2500,-
Jsem fakt zvědavá co odepisou.....a jak psala @aptacek....nějaké dohromady stovkove položky šly do léků na stimulaci a udržení.. .
@cambra taky jsem moc zvědavá, co napíšou. Jako stovkové položky na léky dokážu pochopit. Vím, že Reprofit měl ten velký průšvih se záměnou embryí a že dostali pokutu 800 000 Kč za to, tak jestli kvůli tomu navýšili ceny, aby nebyli tratní, tak to mi přijde vážně hnus. Asi rozhodím sítě i po jiných CARech. V Brně jich nebude málo.
@pajavaldol upřímně si myslím, že 14. den po už čárka bude nebo nebude vůbec 🙂 🙂 ten ovitrelle už skoro vyprchal, schválně zkusim TT i zítra, myslím, že bude úplně bílý už. Jsem totiž hrozně zvědavá,kolik dní se drží v krvi tak to testuju 😀
@aptacek ja si dnes delala TT a byl bilej jen jedna carka presne po 3 minutach
@pajavaldol tak super, tak to už ti vyprchal 🙂 já včera ještě slaboulinkou čárku měla.. takže zkusím zítra 🙂

AhoJ všem, zdravím ve spolek zase po nějakém čase...
Těší mě pocity některých z Vás, fandím a netrpělivě čekám na dobré zprávy...
Držím pěsti všem, co se pouštějí do IVF a děkuji za sdílení Vašich poznatků a zkušeností... Je mi smutno z každého neúspěchu...
V pátek jsem byla na HyCoSy. Bylo to uplně v pohodě. Výsledek 50 na 50. No a jelikož se chystá folík na správné straně, tak bychom měli jít v týdnu na další pokus - naše 4. IUI (2. na správné straně)...