icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
15. srp 2017

@marryline
Stres prichod MS oddaluje, tak.jestli jsi z toho nervozni, tak to treba zabere a prichod MS se odsune.😉

Jinak je dobre kyselé ...kdyz potřebuji, tak u me to na odsun MS zabírá.😉

mkplusmk
15. srp 2017

@marryline ja bez injekci nebo clostiku vubec neovoluji. Manzel spermijky ok. Jen ja proste nemam ovulaci a nezjistilo se proc. Folikul vzdy byl, ale ne dost velky aby praskl. Ty si prvni den menstruace pocitas i kdyz dorazi odpoledne? Me bylo dukladne v caru vysvetleno, ze prvni den menstuace je kdyz zacnu poradne krvacet do 10 hodin dopoledne. Kdyz zacnu krvacet pozdeji, tak to je nulty den a prvni den pocitat az ten dalsi. Je to zvlastni jak kazdymu rikaji neco jineho teda. Tak jestli ovulujes normalne, tak by ti mohla stacit opravdu mala davka leku po kratkou dobu.

aptacek
15. srp 2017

@juliia je to možný, že je to tělo celý poblázněny ☹

marryline
15. srp 2017

@juliia fakt? Tak ja budu pot grepy a citrony a snad to zabere😀 dekuji za radu 🙂

marryline
15. srp 2017

@aptacek jj.vetsinou do 3 az 4 dnu vzdy dorazi 🙂

marryline
15. srp 2017

@mkplusmk fakt? To ti rekli? Me rekla sestra, ze kdyz dojde ms v patek rano, tak mam rychle dojit do centra, ale pokud prijde po 3 hodine odpoledne uz je to problem. V centru jsou do 15:30, takze by me nikdo uz tak narychle nevzal a musela bych cekat az do pondeli a to bych byla 4 DC :( fakt je to divne jak ma kazde centrum jiny postup :-/

volfici
15. srp 2017

@mkplusmk mě zase řekli, že musím pořádně krvácet v 18:00 večer. Všechno po tom je první den cyklu až zítra. Je to vtipný, jak to mají všude jinak, kdo se v tom má vyznat....

volfici
15. srp 2017

@marryline céčko ve velkém množství. Já brala celaskon, ten rozpustný, dva dny odklad 😉

mkplusmk
15. srp 2017

@marryline
@volfici me to takhle rikal primo doktor na prvni schuzce. Rikal, ze to prave hodne zen pocita spatne a tak mi to asi dvakrat opakoval i pri ultrazvuku, at si na to davam fakt pozor. No prijde mi to i logicke pocitat prvni den menstruace jen kdyz prijde dopoledne. Prece kdyz zacnu krvacet az vecer, tak to neni cely den. Ale urcite se musime ridit carem ke kteremu chodime. Ale mrzi me, ze to ma opravdu kazdy car jinak. Jak se pak dozvime co je spravne. No hruza fakt.

volfici
15. srp 2017

@horvi02 já mám OZP 207, genetiku nám dělali přímo v CAR, na immunologii jsme byli v Praze v Podolí, žádanku jsem měla ještě od své gynekoložky, ale prý se tam lze objednat i bez žádanky, to však nevím jistě.... Na tvém místě bych zatím zkusila řešit hlavně tu immunologii, tam se ukáže, jestli nemáš zvýšenou imunitu, nebo autoimunitní problém. Ten by mohl zapříčinit, že zabiješ partnerovy spermie nebo i vypudíš embryo. Samozřejmě ti to nepřeji, ale pokud takový problém máš a nebudeš to vědět, tak můžete zkoušet IUI i IVF do aleluja a bez úspěchu. Dost nerozumím tomu, že bez immunologického vyšetření vás doktor tlačí do tak náročné věci (nejen finančně) jako je IVF. 😟 ach jo

volfici
15. srp 2017

@mkplusmk mě to taky zdůrazňovala a na prvním UTZ 5DC chtěla přesně vědět hodinu, kdy MS došla, jestli jsem to pochopila správně 😂

marryline
16. srp 2017

@volfici A jak dlouho staci pred MS to jíst to céčko? Já mám mít MS příští týden v pátek nebo sobotu, takže stačí, když od příštího týdne s ním začnu?

piduch
16. srp 2017

Ahoj všem, jsem tu úplný nováček, tak předem děkuji za přijetí. Už si připadám trochu na hlavu. Jsem 14 dnů po 1. IUI a vlastně už jeden den meškám...mám krátké cykly. 12.den spineni, 13. nic a dneska nic....ovšem dnes ráno test 100% negativní 😟 Jsme s partnerem naprosto v pořádku jen je mi 39 a uz přes rok se nám nedaří. Dle Dr. mam jiz velmi malou zásobu vajíček...po tomto pokusu jdeme rovnou do IVF jako samoplatci. Už se pomalu zacinam smirovat...
Měla jste tu některá pozitivní test pozdeji nez 14.den?
Nevim jestli si se mnou hraje víc moje tělo nebo hlava 😏

volfici
16. srp 2017

@marryline já bych začala nejpozději v úterý, koňské dávky 😉

volfici
16. srp 2017

@piduch ahoj, já neměla pozitivní test ani dříve ani později, takže neporadím. Ale zpoždění může mít na svědomí Utrogestan, pokud ho bereš

aptacek
16. srp 2017

@piduch ahoj, vítej 🙂 já sem tu taky teprve měsíc 😀 dnes jsem 14dpo a už jsem netestovala, včera negativní TT. MS mešká taky, ale asi kvůli utrouši, už jsem ho vysadila, tak čekám.

piduch
16. srp 2017

@aptacek
děkuju za přivítání a držím palce při čekání

@volfici
nic neberu. Jen jsem pichala jednu injekci na načasování ovulace....ani mi Dr. nic nenabizela.

Stres ale dokáže dělat věci, tak si moc naději nedělám.

piduch
16. srp 2017

Volfici...můžu se zeptat jak snášíš stimulaci? Da se to zvladnout?

volfici
16. srp 2017

@piduch hele, překvapivě dobře. Vůbec nic mi není, kdybych do sebe nepíchala injekce, tak ani nevím, že stimuluju.... Fyzicky i psychicky naprostý normál. Asi jsem neměla úplně koňské dávky hormonů 😉

misko5
16. srp 2017

@piduch ahojky, vítej mezi náma..Ještě nevěš hlavu, je brzy..vydrž..i když je to na palici to čekání, vím to a chápu..
Tak já 3.IUI bez úspěchu, v pátek jdu na konzultaci a utz.,uvidíme co dál..Věk jsem taky propásla..od vánoc de snažíme, nic, tak nás dr.poslal do Caru.Přítel 45,,já 39..bezva věk 😉 😉 kvůli věku teda, přítelově morfologii a mému 1.vaječníku..od května v car zatím bez výsledku..
Není brzy na ivf po 1.IUI?? 😉
Všechny jsme tady už na palici,,že se nedaří, tak aspoň víme, že se zde můžem poradit, vykecat,,poplakat a povzbudit navzájem..Hodně štěstí!!!

misko5
16. srp 2017

@volfici čauky, super, že to takhle zvládáš..kdy jdeš na odsátí?

misko5
16. srp 2017

@marryline tobě nedaj injekce na stimulaci domů?

piduch
16. srp 2017

@misko5 děkuju, přesně jak říkáš...vykecat, poplakat, povzbudit.
Nemam s kým to probrat. Od kamaradek slyším jen...dej tomu čas...přijde to až bude ten pravý cas. Jenže ony už deti mají a většinou na jeden z prvních pokusů.
Vim, že jít hned do ivf je asi trochu "hura" akce, ale v CARU mě straší velmi malou zasobou vajíček a málem času....u nás v rodině je bohužel obvyklý brzký přechod😟

piduch
16. srp 2017

@volfici je super, že to takhle snášíš. A je dobré to slyšet. Všichni mě straší jake je to peklo. Ale je pravda, že každá jsme jina. Držím palce ať to jde stejně dobře i dál.

volfici
17. srp 2017

@piduch @misko5 a ostatní, dobré ráno, holky, už jsem v gala na pokoji v CAR, v půl deváté jdu na sál

sukiv
17. srp 2017

@volfici tak držím pěstičky. moc mě povzbudili tvoje příspěvky, je super slyšet o stimulaci taky něco pozitivního, v okolí mě všichni kdo tím prošli jen straší... a mě to na podzim čeká s největší pravděpodobností taky.
tak dej vědět jak to proběhlo! ❤

janca84
17. srp 2017

@volfici hodne stesti 🙂

fialka77
17. srp 2017

@volfici Také přeji hodně štěstí 😉

piduch
17. srp 2017

@volfici hodně štěstí! a klidný spánek😊

piduch
17. srp 2017

Jsem dneska rano vytahla svuj vcerejsi negativní test....byla na nem uplne tenoucka druha carecka...vim, ze to nic neznamená a s velkou pravděpodobností je to jen zaschlá barva, ale byla jsem z toho tak rozhozená, ze jsme před domem zakopla a rozbila si ústa😏😁

Strana