Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj holky, tak já dnes 2.dc ☹ . V pondělí jdu na průchodnost v té narkoze, ani mi to nevadí. Za 2 hodky pujdu domů..no co, si poležím chvilku 😉 . Byla jsem min.týden na krvi na imuno. Tak uvidíme, jak to dopadne..Noo už šetřím na IVF.. :-I
@pajavaldol Tak dnes folikul také jenom 10 mm, ale na druhé straně než v pátek. Tak nevím. Ale v pátek jdu znovu na ultrazvuk a uvidí se, jestli z toho něco bude nebo ne.
@fialka77 taky dobry protoze ja ten folikul mela taky na druhe strane nez ve stredu
Holky, jdu na sál. Všech 7 foliku tam mám.
@marryline super 🍀
Holky, tak mám po odsati. Ze 7 folikulu 3 vajíčka. Myslíte že to bude stačit? :(
Zdravíííím.... Tak jsem 6 den po prvním IUI...Jsou to muka 😀 hrozně se to vleče...cestou do práce si krátím čas a pročítám si tuhle diskuzi, jestli se nedozvím nějaké důležité rady, informace atd...jsem na 50 stránce a co některé holčiny tady mají za sebou 😔 klobouk před Vámi ,co všechno jste zvládli ustát 👏 Nicméně jsem usoudila, že to při čekačce na // není moc dobré pročítat 😅 Snažím se nehlídat, ale nejde mi to 😅 Držím Vám všem co čekáte na // hodně štěstíčka ❤

@cambra děkuji zatím se neraduji protože nevím zda už nepraskly. Zítra se to rozhodně. Tobě držím moc palce 🙂