Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@marryline
My si dali nechat udelat genetiku embryi, jak jsem mela to zamlkle po IVF nativ, tak nam to i vzhledem k veku 39 bylo doporučeno. Proto čekáme. Da se to delat jen u kvalitnich blastocyst, ktere se mohou dat zmrazit. Na vysledek se ceka cca mesic. Odhali skryte vady a syndromy embrya. Takze se pak zvysuje sance na úspěch o dalsich asi 10%.
Já čekám na víkend, asi zkusím testovat, budu 10-11dpo.. ve středu termín MS..
Ještě někdo,kdo čeká? 🙂
@marryline wow co to tady čtu? Dlouho jsem tady ve skupince IUI nebyla, protože už stimuluju na IVF a na punkci jdu 18.9. a teď tu čtu, že ty jsi už byla? Tak to je pecka! Zrovna u tebe jsem si říkala, že to bude až tak další rok, protože jsi ještě mlaďoučká. Tak tedy moc moc moc držím palečky!!!!
@horvi02 ahoooj 🙂 ano, já do ivf chtěla jít nejdříve příští rok v říjnu. Ale když jsem viděla po stimulaci na iui 7 folikulu, tak mi dr. Řekla dvě možnosti. Buď tento měsíc vynecháme protože iui mi nemůže udělat nebo zkusíme ivf s minimální stimulaci. Nebyla jsem pořádně rozhodnuta ale šlo to tak rychle že jsem neměla čas se rozmyslet 😅 že 7 folikulu byly 3 zralé vajíčka zbytek buď prázdný nebo nedozrale. Včera jsem si volala zda se uchytily a vyvíjí se a všechny tři ano 🙏 neuvěřitelně štěstí. V pondělí jdu na zavedení jednoho 🙂 doufám, že 5 denní kultivaci vydrží všechny tři 🙂 ty už stimulujes že? A kolik jednotě pichas? 🙂 já měla 75jednotek,mela to být dávka jen na to iui 😀
@marryline Já dostala Ovaleap injekce a píchám 250 jednotek - na první kontrolu jak rostou folíci jdu v pondělí, tak jsem moc zvědavá. Ty už se tak máš, že máš punkci za sebou! Děsím se jí neuvěřitelně. Dneska už jsem začala vyřizovat předoperační vyšetření a za týden s chutí do toho. Co jsem tak pochopila, tak sis nemocenskou ani dovču po OPU nevzala? To já už jsem domluvená, že hned od punkce nastoupím na dva týdny na nemocenskou, mám z toho všeho strach po tom jednom potratu... prostě i když to nevyjde, tak chci vědět, že jsem udělala maximum :D
Mimochodem, 5ti denní kultivace je přeci lepší než 3 denní, ne? To určo vydrží ;)
@horvi02 te punkce se vůbec neboj. Je to úplně v pohodě. Na předehracnim vyšetření jsem nebyla, jen mi brali krev nic víc. Jinak je to fakt úplná pohodička. No mám nervy jak prase, většinou se odebere aspoň 5 až 10 vajíček, já mám 3. Ale víc jsem nemohla ani čekat, protože je to minimální stimulace něco jako clostibelgyt. Snad všechny 3 vydrží 🙏🙏🙏 v pondělí dám vědět kolik vajíček zůstalo a ty dej taky vědět jak na tom jsi 🙂
Mě teď doktorka doporučuje po případném neúspěšném 4.iui...ICSI s prodlouženou kultivaci embryí na 4-5dni a certifikaci embryi (V tom už jsem se ztratila) 😂 záloha 16tis. Plus léky.. .
Po dnešku je 4. iui naplánované na středu 😉
@fialka77 Tak ze dorostli folici👍

@marryline určitě bude, já těm mým posílala celou dobu pozitivní energii a věřila jsem, že všechno bude dobré.