icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

volfici
7. zář 2017

@marryline určitě bude, já těm mým posílala celou dobu pozitivní energii a věřila jsem, že všechno bude dobré.

juliia
7. zář 2017

@marryline
My si dali nechat udelat genetiku embryi, jak jsem mela to zamlkle po IVF nativ, tak nam to i vzhledem k veku 39 bylo doporučeno. Proto čekáme. Da se to delat jen u kvalitnich blastocyst, ktere se mohou dat zmrazit. Na vysledek se ceka cca mesic. Odhali skryte vady a syndromy embrya. Takze se pak zvysuje sance na úspěch o dalsich asi 10%.

marryline
7. zář 2017

@volfici ja ze mam uz to nejhorsi za sebou a ono me to nejhorsi ceka v pondeli ☹

marryline
7. zář 2017

@juliia me genetiku ani imuno dr.nenabila. Mozna proto, ze je mi 26 let nebo nevim 🙄

cambra
7. zář 2017

@marryline moc Ti děkuji.. ..tohle hned člověka nakopne....zitra jdu k doktorce kvůli stimulaci 😊

marryline
7. zář 2017

@cambra supeeer👏 dej vědět jak jsi dopadla. Chces klasickou nebo minimální stimulaci? 🙂

cambra
8. zář 2017

@marryline vůbec netuším..prave sedím v čekárne...mam 1den MS takže teprve zjistím co mě ceka... co bude dál a kolik to bude stát 😂

aptacek
8. zář 2017

Já čekám na víkend, asi zkusím testovat, budu 10-11dpo.. ve středu termín MS..
Ještě někdo,kdo čeká? 🙂

marryline
8. zář 2017

@cambra držím moc palce. Já byla taky 1dc na utz. Aspoň se podívají zda nemáš cystu a hurá na to 🙂

marryline
8. zář 2017

@aptacek držím moc palce 🙏❤ ty jsi po iui nebo ivf?

aptacek
8. zář 2017

@marryline iui min měsíc, teď jsme měli pauzu na domácí snažení 🙂
A děkuju 🙂
Pokud nic, tak v říjnu utz kvůli 2. Iui

marryline
8. zář 2017

@aptacek tak snad budeš mít //❤dej vědět jak jsi dopadla😘

cambra
8. zář 2017

@marryline cestu nemám.. ..ale musí být souhlas Pokud to..a to je prý na 2-3 tydny...takze jeste jedna inseminace a pak ivf.Akorat musím zařídit predoperacni vyšetření.. .a doktora mám 130km od sebe...ale to se nějak vymysli....musi...

volfici
8. zář 2017

@cambra to se všechno vymyslí a klapne to ✊

aptacek
8. zář 2017

@marryline určitě se ozvu 🙂 byl by to přesně rok od revize 🙂

horvi02
8. zář 2017

@marryline wow co to tady čtu? Dlouho jsem tady ve skupince IUI nebyla, protože už stimuluju na IVF a na punkci jdu 18.9. a teď tu čtu, že ty jsi už byla? Tak to je pecka! Zrovna u tebe jsem si říkala, že to bude až tak další rok, protože jsi ještě mlaďoučká. Tak tedy moc moc moc držím palečky!!!!

marryline
8. zář 2017

@horvi02 ahoooj 🙂 ano, já do ivf chtěla jít nejdříve příští rok v říjnu. Ale když jsem viděla po stimulaci na iui 7 folikulu, tak mi dr. Řekla dvě možnosti. Buď tento měsíc vynecháme protože iui mi nemůže udělat nebo zkusíme ivf s minimální stimulaci. Nebyla jsem pořádně rozhodnuta ale šlo to tak rychle že jsem neměla čas se rozmyslet 😅 že 7 folikulu byly 3 zralé vajíčka zbytek buď prázdný nebo nedozrale. Včera jsem si volala zda se uchytily a vyvíjí se a všechny tři ano 🙏 neuvěřitelně štěstí. V pondělí jdu na zavedení jednoho 🙂 doufám, že 5 denní kultivaci vydrží všechny tři 🙂 ty už stimulujes že? A kolik jednotě pichas? 🙂 já měla 75jednotek,mela to být dávka jen na to iui 😀

horvi02
8. zář 2017

@marryline Já dostala Ovaleap injekce a píchám 250 jednotek - na první kontrolu jak rostou folíci jdu v pondělí, tak jsem moc zvědavá. Ty už se tak máš, že máš punkci za sebou! Děsím se jí neuvěřitelně. Dneska už jsem začala vyřizovat předoperační vyšetření a za týden s chutí do toho. Co jsem tak pochopila, tak sis nemocenskou ani dovču po OPU nevzala? To já už jsem domluvená, že hned od punkce nastoupím na dva týdny na nemocenskou, mám z toho všeho strach po tom jednom potratu... prostě i když to nevyjde, tak chci vědět, že jsem udělala maximum :D
Mimochodem, 5ti denní kultivace je přeci lepší než 3 denní, ne? To určo vydrží ;)

marryline
8. zář 2017

@horvi02 te punkce se vůbec neboj. Je to úplně v pohodě. Na předehracnim vyšetření jsem nebyla, jen mi brali krev nic víc. Jinak je to fakt úplná pohodička. No mám nervy jak prase, většinou se odebere aspoň 5 až 10 vajíček, já mám 3. Ale víc jsem nemohla ani čekat, protože je to minimální stimulace něco jako clostibelgyt. Snad všechny 3 vydrží 🙏🙏🙏 v pondělí dám vědět kolik vajíček zůstalo a ty dej taky vědět jak na tom jsi 🙂

cambra
8. zář 2017

@marryline takže Ti to udělali bez souhlasu pojišťovny a i bez predoperacniho?

volfici
8. zář 2017

@horvi02 juuuuuuu, příští týden už punkce, vůbec se jí neboj, nic to není a je to cesta k tvým vajíčkům a další krok k mimču 😍

marryline
8. zář 2017

@cambra u minimální stimulace není potřeba souhlas pojišťovny. Nejde to totiž přes pojišťovnu. A předoperacni mi možná nedělali protože už jsem byla pod narkozou. Jen mi brali krev 🙂

cambra
8. zář 2017

Mě teď doktorka doporučuje po případném neúspěšném 4.iui...ICSI s prodlouženou kultivaci embryí na 4-5dni a certifikaci embryi (V tom už jsem se ztratila) 😂 záloha 16tis. Plus léky.. .

fialka77
8. zář 2017

Po dnešku je 4. iui naplánované na středu 😉

volfici
8. zář 2017

@fialka77 paráda 😉 budu moc moc držet palce

fialka77
8. zář 2017

@volfici Děkuji. Jak se cítíš?

pajavaldol
9. zář 2017

@fialka77 Tak ze dorostli folici👍

juliia
9. zář 2017

@fialka77
Tak parada....at je 4 stastne cislo! 😘

juliia
9. zář 2017

@cambra
To uz ma na mysli klasicke IVF se stimulaci. Tam se, ale čeká na schvaleni pojistovnou. Ledaže by ti dala minimalku nebo nativ bez pojistovny.

volfici
9. zář 2017

@fialka77 cítím se dobře, prsa bolí, občas břicho. Ale minulý týden bylo břicho horší. Jen už asi začínám být trochu unavenější, včera teda hodně, tak uvidím jestli to byla jen únava po celém týdnu nebo to bude pokračovat....

Strana