Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
ahojky holky 😉 3 se podařilo oplodnit, dala jsem prodlouženou kultivaci..tak uvidíme...mám radost 😉 . čt.pá. asi transfer..
Omlouvám se všem kdo podstupují IUI. Snad to neva..pááá
Ahoj holky muzu se k vam pridat.jsem po prvnim iui,takze vse nove pro me.od injekce Ovitrelle jsem 6den a od iui 4dny.zavadim utrogestan 1-1-1.jak jste se citili po iui?ja si to pekne vybiram jak to asi jde...bolesti vajecniku,podbrisku,velka unava a bolestiva prsa.vse je z toho ovitrelle nez vyprcha coz jsem ocekavala.a dnes me zacali bolesti v krizi nebo spis panvi...jinak o miminko se snazime 10mesicu,ale uz nejsme nejmladsi,tak proto iui....
@martulaz78 Ahojky, vítej mezi námi, držíme palce 😉
@misko5 dekuji....ja ivf podstoupila pred 10lety a prvni pokus vysel a dvojcata...a ted bojuji znovu...
Holky, vidím, že se to tady pěkně rozjelo. Je to sama tehulka 👏 jen tak daaaal❤
@martulaz78 ahoj, držím palce 🍀
Dnes uzv a výsledky AMH atd a vše prý skvělý výsledek,na můj věk 38 prý až neuvěřitelně,že je i divné,že nám to přirozeně nejde.
Jsu 9 dc a na prave straně tři foliky cca kolem 2 cm..píchnut Ovitrele a zítra ve 13.00 iui
Držte palce.
@tammm jaky jsi mela hodnoty AMH?ja nic moc 0,7..jsem o rok starsi..asi uz vycerpano detmi co mam 😉
To mě neřekla,řekla jen hodnota je víc než dobrá...že skvělá.
@martulaz78 prý je to dáno geneticky ta hodnota.
@tammm tak to je supr....drzim palecky...ja mela jeden folik...ted to cekani......🙏
@martulaz78 no jsu pěkně nervozdní 🙂
@tammm ja byla taky a jak....ted to cekani je horsi....ty mas aspon vic foliku vetsi sance ja jen ten jeden....uvidime no
@martulaz78 foliků možná víc,ale nevím v jakem stavu vejcovody,sice průchozí,ale prý hodně záleži na řasinkách ktere popohání vajíčko.Měla jsem dřív srůsty ☹

@volfici děkuji 😉