icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

misko5
5. lis 2017

@volfici děkuji 😉

misko5
6. lis 2017

ahojky holky 😉 3 se podařilo oplodnit, dala jsem prodlouženou kultivaci..tak uvidíme...mám radost 😉 . čt.pá. asi transfer..
Omlouvám se všem kdo podstupují IUI. Snad to neva..pááá

fialka77
6. lis 2017

@misko5 Držím palečky, aby byl transfer úspěšný 😉

misko5
6. lis 2017

@fialka77 děkuji :-*

kachiiina
8. lis 2017

Zdravíííím 😘 hlásím se 15 dní po druhém IUI... Testit jsem měla už včera ráno, ale zjistila jsem že nemám doma test 😂 prostě teď mám moc práce 😂 nicméně dnes....Je tam ❤

volfici
8. lis 2017

@kachiiina supeeeeer, konečně zase úspěch! Moc držím palce ať je všechno v pořádku 🍀😘

kachiiina
8. lis 2017

@volfici Furt tomu nevěřím :D sme na ten test s manželem koukali jak na Svatý obrázek 😂 Děkujem!!! Musí být ❤

juliia
8. lis 2017

@kachiiina
No to je krasny obrazek !👏😍
Moc ti gratuluji! 💃

kachiiina
8. lis 2017

@juliia Děkujuuu 😍 furt tomu nevěřím... A hrozně se bojím jít na WC, bo to mám dle kalendáře dneska dostat 😂

misko5
8. lis 2017

@kachiiina jupííí, paráda, gratulujiii :-*

juliia
8. lis 2017

@misko5
Uz víš kdy te ceka transfer?
Myslim na Tebe a drzim palce.🙏

hanimili
8. lis 2017

@kachiiina
Veliká gratulace❤
Konečněl někdo má úspěch😉

martulaz78
8. lis 2017

Ahoj holky muzu se k vam pridat.jsem po prvnim iui,takze vse nove pro me.od injekce Ovitrelle jsem 6den a od iui 4dny.zavadim utrogestan 1-1-1.jak jste se citili po iui?ja si to pekne vybiram jak to asi jde...bolesti vajecniku,podbrisku,velka unava a bolestiva prsa.vse je z toho ovitrelle nez vyprcha coz jsem ocekavala.a dnes me zacali bolesti v krizi nebo spis panvi...jinak o miminko se snazime 10mesicu,ale uz nejsme nejmladsi,tak proto iui....

misko5
8. lis 2017

@martulaz78 Ahojky, vítej mezi námi, držíme palce 😉

martulaz78
8. lis 2017

@misko5 dekuji....ja ivf podstoupila pred 10lety a prvni pokus vysel a dvojcata...a ted bojuji znovu...

misko5
8. lis 2017

@juliia Ahojky, čt. nebo pá. bych měla jít..Včera zprávy z laborky: jedno dvoubuněčné, dvě čtyřbuněčné, dnes v 13 budu zase volat a podle toho se uvidí který den 😉 . Děkuji, že na mne myslíš :-* odpol.dám vědět 😉

cambra
8. lis 2017

@misko5 držím palečky.. ať vše vyjde 😘

marryline
8. lis 2017

@babeta1 jeee, moc gratuluji ke dvěma chlapečkum 😍

marryline
8. lis 2017

Holky, vidím, že se to tady pěkně rozjelo. Je to sama tehulka 👏 jen tak daaaal❤

marryline
8. lis 2017

@misko5 super, to zní už teď moc dobře. Určitě tam bude alespoň jeden poradny bojovník 👶❤

volfici
8. lis 2017

@martulaz78 ahoj, držím palce 🍀

tammm
8. lis 2017

Dnes uzv a výsledky AMH atd a vše prý skvělý výsledek,na můj věk 38 prý až neuvěřitelně,že je i divné,že nám to přirozeně nejde.
Jsu 9 dc a na prave straně tři foliky cca kolem 2 cm..píchnut Ovitrele a zítra ve 13.00 iui
Držte palce.

martulaz78
8. lis 2017

@tammm jaky jsi mela hodnoty AMH?ja nic moc 0,7..jsem o rok starsi..asi uz vycerpano detmi co mam 😉

tammm
8. lis 2017

To mě neřekla,řekla jen hodnota je víc než dobrá...že skvělá.

tammm
8. lis 2017

@martulaz78 prý je to dáno geneticky ta hodnota.

martulaz78
8. lis 2017

@tammm tak to je supr....drzim palecky...ja mela jeden folik...ted to cekani......🙏

tammm
8. lis 2017

@martulaz78 no jsu pěkně nervozdní 🙂

martulaz78
8. lis 2017

@tammm ja byla taky a jak....ted to cekani je horsi....ty mas aspon vic foliku vetsi sance ja jen ten jeden....uvidime no

babeta1
8. lis 2017

@marryline Moc dekuji🙂 Mohli tedy jeste dva mesice pockat, ale jsou to zlaticka ❤ Preji hladky prubeh tehotenstvim 🙂

tammm
8. lis 2017

@martulaz78 foliků možná víc,ale nevím v jakem stavu vejcovody,sice průchozí,ale prý hodně záleži na řasinkách ktere popohání vajíčko.Měla jsem dřív srůsty ☹

Strana