icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
10. lis 2017

@misko5
Drzim dnes moc palce, at zavedou to nejlepší a at se mu u tebe libi!!!😘🍀

tammm
10. lis 2017

Už včera jsem si všimla,že mám v kalhotkách trošku krve a dnes při utření nahnědlé špinění...to mě nejspíš škrábl katetrem že?
Stalo se některe?

hanimili
10. lis 2017

@tammm
Ahoj bud v klidu to je normální😉

martulaz78
10. lis 2017

@tammm ja teda nic do ted....ale cetla jsem ze nekdo to mel,takze bud v klidu....😉

misko5
10. lis 2017

ahoj holky, tak už je embryjko ve mně :-* ..pěkně jsem ho přivítala, že jsem se na něj moc tešila a ať se mu u maminky líbí 😉
Ležím co můžu, vzala jsem si neschop.min na 14 dní. A budem spolu vegetit 😉
Kdy jste prosím testovaly po IVF?
A co u vás nového???

volfici
10. lis 2017

@misko5 tak ti moc držím palce, ať je miminku u tebe dobře 🙏🍀
Já testovala osmý den po ET. Teď končím 14. týden, všechno zatím v pořádku, za dva týdny mě čekají triple testy, tak snad bude vše OK.

martulaz78
10. lis 2017

@misko5 juuu tak se drzte,odpocivejte a hodne stesti❤...ja tenkrat myslim 10den a dvojcata...

weny1506
11. lis 2017

Ahoj holky, vezmete mě mezi sebe? 🙂 Jsem týden po laparoskopii a hysteroskopii. 8.11. jsem měla dostat menzes. Mam cyklus většinou 34 dní. Čekám, až se dostaví a začnu píchat hormony.. jsem z toho všeho nějaká nervózní

monichka
11. lis 2017

Holky prosím po jaké době jste se dostaly k samotném zákroku od první návštěvy v centru?

pajavaldol
11. lis 2017

Tak holky dnes se konecne dostavila MS 1DC,po dvou mesicich,co mi nechtela dorust sliznice,diky clostiku.Tak od pondeli opet zacinam stimulovat a pichat injekce tak snad se tento mesic zadari mame pred sebou 2 iui.

tammm
11. lis 2017

@monichka 1.11.konzulzace a jelikož jsem byla 2 dc tak me vzali hned krev,i mojemu.
8.11. Uzv a folici kolem 2 cm,takze 9.11.inseminace ....rychlovka 🙂

nadrinka
11. lis 2017

23.10. v centru, den před MS. Veškeré vyšetření jsme měli s partnerem za sebou, teď v pondělí jdu na kontrolní ultrazvuk a snad se dozvím datum 1. IUI 🙏

hanimili
11. lis 2017

@monichka
Ahoj po konzultaci je to rychlovka u mě hned jak jsem měla menstruaci 😉

misko5
11. lis 2017

@weny1506 ahojky, jasně, vítej 😉
jdeš do IUI?

monichka
11. lis 2017

Taková rychlost? Typiju ještě nějaké vyšetření které určitě budou chtít udělat..

martulaz78
12. lis 2017

Holky tak jsem 8den.po iui a ranni moc dusik.slabej,ale je tam.i chlap ho videl.ovizrelle vyprchal 6den,test byl uz negativni...jsem z toho trosku vyklepana,neverim tomu.neni to moc brzy?

volfici
12. lis 2017

@martulaz78 ve skupinách snažilek a "chronických testovaček" (nic proti nim, každý si to řeší po svém 🙂) některé už osmý den po ovulaci duchy na testu mají. Takže proč ne i ty 🙂, v každém případě držím palce ať duch sílí a brzy budou dálnice. Každý úspěch tady všem ostatním dodává naději 🍀

martulaz78
12. lis 2017

@volfici vubec to zatim neberu vazne dokud neuvidim jak rikas dalnici...zkusila jsem ho udelat..nic si pripoustet nebudu to ne...takze chladna hlava zustava.taky jsem toho hodne procetla,uvidime.kazdopadne kez by silil...dekuji

tammm
12. lis 2017

Já asi holky prasknu 🙂 od iui...ve čtvrtek ,jsem ještě nebyla na velké...asi prasknu ☹

martulaz78
12. lis 2017

@tammm no ja mela to stejny a pak jsem si to vybrala 2dny...jinak jak se citis?

tammm
12. lis 2017

@martulaz78 semtam nějaký tlak v podbřišku,jinak nic 😒
Ještě je čas něco pociťovat.

brussali
12. lis 2017

@tammm já byla v pátek na 3. IUI, obě tuším chodíme do RG. Teď poprvé jsem hned ten samý den večer měla sv. hnědé spineni, tak se asi muze stát. Předtím nic podobného. Přeji hodně stesticka!

tammm
12. lis 2017

@brussali juu,taky tam chodíš?
Držím taky moc palce 🙏
Od mojeho má brácha nechtěne dítě a celá rodina se může po... tak snad se dočkám

brussali
12. lis 2017

@tammm jj, k Vitouskove (ref. Od Radany, uz jsme si to tu psaly). No, ani mi nemluv. Všechny kamarádky uz jedou druhé kolo deticek..

tammm
12. lis 2017

@brussali joo vlastně 🙂
Jen mě trochu mrzelo,že jsem Vitouškovou neviděla v den iui,myslela jsem,že mě to bude dělat ona....ale neva pan dr byl příjemný.Ty máš utrogestan po iui?

brussali
12. lis 2017

@tammm zatím mi V. nedělala ani jedno iui, ale Koukal mi přijde velmi profi a jeho klidne vystupování mi sedi, takže super. Ja mam duphaston. Pokud vím, mělo by to být totéž.

tammm
12. lis 2017

@brussali já nemám ani jedno,dle hormon profilu prý nepotřebuji, tak budu Koukalovi věřit.

brussali
12. lis 2017

@tammm myslim, ze tim lepe pro tebe. Znamena to, ze dle horm. profilu mas hladiny hormonu v poradku a nepotrebujes upravu medikamenty. Taky bych radeji na tom byla takto jako ty 🙂 bohuzel dle krve a bezneho hojneho spineni dlouho pred ms proste mam progesteronu malo, proto ten duphaston.

tammm
13. lis 2017

@brussali to čekání je hrozné 🙂 ještěže nemám extta dlouhe cykly,28 dní.

tammm
13. lis 2017

Můžu holky cvičit Mojžíšovu metodu? Cvičila jsem před iui a nevím,zda mám pokračovat ☹

Strana