icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

nadrinka
15. pro 2017

Tak holky, včera iui... mršky už čekají na vajíčko... Ráno teplota dole, tak jsme to ještě pojistili a snad dnes ovulka proběhla už jsem 50 hodin po aplikaci Ovitrelle. Spermiogram byl dobrý dle doktora 111mil./ml motilita 64% progres 56% a morfologie 3%. Teď budu zjišťovat jak dlouho bude Ovitrelle v těle a pak se modlit 🙏

nell85
16. pro 2017

@nadrinka Moc držím palečky, kéž bych aspoň o někom věděla, kdo otěhotněl po IUI, třeba bych pak na to změnila názor a ještě do toho šla 👍.

nadrinka
16. pro 2017

@nell85 děkuji ý postoj mám stejný jako ty, osobně neznám nikoho komu by to po iui vyšlo :( ale v jiné skupince jsem si teď psala s holkama, kterým to vyšlo a dokonce hned na první pokus 🙂 otěhotnění je v podstatě zázrak... Potkat se zralé vajíčko s tou jedinou vyvolenou spermií, hotová alchymie 😒

nell85
16. pro 2017

@nadrinka vidíš tak aspoň o někom víš 🙂.. přesně dřív se otehotnelo pomalu jen pohledem a dnes je to úplný zázrak

nadrinka
17. pro 2017

Holky, pomoc... Nevím co si myslet... 13DC folikul 18mm v 10 dopoledne pichnuty Ovitrelle, 14DC 13:30 iui, 15DC v 6:00 teplota stále dole, pojistili jsme to ranním sexem. 16DC už teplota vyskočila, vyšší než 6 předchozích dnů 🙂 a dnes? Vůbec nevím co to má znamenat, včera jsem si odpoledne dala dva punče ale to si nemyslím, že je důvod snížení teploty. Mohla ovulace proběhnout, když vypadá graf takhle? 😢

petranesl
22. pro 2017

Ahoj ženy, jdu pro radu ... 15.12. jsem byla na 2. IUI... Jak dlouho se vám držel ovitrelle v moči? Vim ze je brzy na testování...ale jen jaké máte zkušenosti...

pajavaldol
22. pro 2017

@petranesl za me cca 10 dni

petranesl
22. pro 2017

@pajavaldol díky za odpověď... Je to asi takovej průměr..těch 9-10 dní.. mne dneska strašně bolí podbřišek...jak kdyby měla přijít mrcha 😥 a to jsem 21DC...

nadrinka
22. pro 2017

@petranesl já byla 14.12. a Ovitrelle byl pryč 7 dní po aplikaci

tammm
22. pro 2017

Mrcha dorazila 31 dc...takže 2 iui neuspěšne a další už nebude.

lenka_1981
25. pro 2017

@petranesl ahoj ja mela 10000 jednotek a drzel se tak 10-12 dni pry 14 dni je jistota zalezi na metabolismu jak rychle pracuje

petranesl
25. pro 2017

@lenka_1981 děkuji 😊 já zkusila dnes TT jsem 10-tý den po IUI a nic tam není...takže ovitrelle je pryč...a v pátek zkusím znovu...jestli to klaplo nebo ne...

petranesl
28. pro 2017

Holky, jaké máte zkušenosti s gynprodylem? Když byla inseminace neúspěšná došla vám MS během brání, nebo až po vysazení?

nadrinka
28. pro 2017

@petranesl já dostala ms až tři dny po vysazení

lidaadil
29. pro 2017

@petranesl ...mně se MS vždy dostavila i přes to, že jsem ho brala. Hm, a teď si vyber... Jj, každá jsme jiná...

monichka
2. led 2018

Holky můžu se zeptat za jak dlouho od první návštěvy v centru se začlo něco dít? Jdu v pondělí na první konzultaci, co očekávat? Děkuji za zkušenosti

petranesl
2. led 2018

@monichka my byli na konzultaci cca v půlce listopadu... Pak jsem šla při MS na krev, manžel na spermiogram...pak cca 11DC na výsledky a zaroven folikulometrii a 14 DC Inseminace...takže my to stihli během měsíce...záleží co se zjistí a tak...

monichka
2. led 2018

@petranesl a věděli jste kde je problém uz předtím než jste tam šli nebo zjišťovali az tam?

1306
2. led 2018

Inseminace u nás probehla 18.12, dnes jsem to dostala..Pristi patek jdu na kontrolu a asi zadame o IVF..Musim verit, ze se zadari..Ale obcas uz ztracim nadeji..

monichka
2. led 2018

@1306 můžu se zeptat jaký máte problém ze se přirozeně nedařilo? Víte?

1306
2. led 2018

@monichka Nám se přirozeně zadařilo před rokem, bohužel v 7tt jsem potratila, pak se zadarilo znovu za půl roku, jenže z toho bylo bohužel bylo mimoděložní těhotenství, vzali mi pravý vejcovod. Bohužel v červenci jsem znovu otěhotněla, ale při tom mimodeloznim mě špatně odoperovali. Kus vejcovodu mi tam nechali a k tomu ho ještě neopálili a já na ten kousek znovu otěhotněla.....Muž je v pořádku, já byla taky. Ale mám pocit, že teď mám problém s ovulací...A teď premyslim, jestli cekat dál a nebo jít uz do IVF...

petranesl
2. led 2018

@monichka u nás problém stále nenalezen... Před posledním IUI bylo zhoršené spermio, ale to je u nás dost proměnlivé... 3x potrat...příčina zatím nenalezena...jediné vyšetření, které zatím nemáme je párová imunologie a chtěla bych ještě fragmentaci DNA u spermií... Na konci ledna jdu do nemocnice na konzultaci ohledně laparoskopie a hysteroskopie...tak uvidíme, kam se dal posuneme

pajavaldol
8. led 2018

Ahoj holky,tak my teda jdeme uz na ivf,stimulace clostikem byla neuspesna,tak pokud pujde vse jak ma tak 4.2. bude den D 🙂🙏🙏

volfici
8. led 2018

@pajavaldol jeeee, tak držím palce ať se povede první cyklus a máš hodně kvalitních bojovníčků 🍀✊

pajavaldol
8. led 2018

@volfici dekuji

weny1506
29. led 2018

@tammm ahojky, pokrocili jste nějak? Nám toho 14.12. oznámili, že IUI nevyšlo a 18.12. jsem měla poslední MS. Ve stredu jsem si dělala test a byl tam duch 🙂. Tak jsem si udělala asi 1000 dalsich 😀 a dneska mi doktor potvrdil, že jsem ve 2.-3. týdnu 😊. Prý jak jsem po tech hormonech měla míč vajíček, tak ovulku trvala dyl 🙂. Takže holky, I se spermiogramem 4% pohyblivych jde přirozeně počít 🤗🤗🤗

kejsina27
29. led 2018

@weny1506 juuuu!!! Moc gratuluju! 😎

weny1506
29. led 2018

@kejsina27 děkuju 🤗😊

tammm
4. únor 2018

@weny1506 ahoj,tyden pred Vanocema jsem se dozvěděla,že ho uhání nějaka dvacítka....vyhodila jsem ho a je s ní ☹

kejsina27
5. únor 2018

@tammm Dobře jsi udělala, však si najdeš jiného, tělo se dá do správného nastavení a budeš těhotná natošup a za nějakou dobu se tomu budeš jen smát. To se spraví, uvidíš!!!

Strana