Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Hrozně ráda bych Ti to slíbila 😀... Kéž by! Dávej průběžně vědět, jak to vše pokračuje, abychom věděli, co nás čeká 🙂
@biedronca to není duch, ale viditelná čárka! 😊
@biedronca taky se u nás zadařilo hnedka první IUI v roce 2013. A léky v prvních cca 6 TT nevadí. Plod s tebou není nijak spojený.
Jinak jak jsem teď procetla vaše příspěvky, tak po prvním iui minulý měsíc jsem byla jak vyšinutá. Každé píchnutí a bolest jsem přisuzovala tehu. Pořád jsem se pozorovala a asi jsem si skutečně vsugerovala příznaky. I jsem zvracela. Každý den jsem na to myslela.... teď na to nemyslím, na sobě vůbec nic necítím, je mi skvěle. Není mi špatně, jedině co je dost nepříjemné - bolest bradavek, ale hodně. Testovat asi ani nebudu, prostě jen počkám. Po 10 dnech vysadim utrogestan a počkám.....
Tak dnešní IUI za mnou, folikul 21mm ještě nepraskl a v pátek znovu. Ale žádné bolesti tentokrát hurááá. Pak akorát vydržet to čekání, to je na palici :D Bude někdo čekat taky? Aspoň jsem si naplánovala úklid špajzu na rozptýlení, to mi vydrží na dlouho, protože chlap absolutně nedodržuje můj systém a je to tam jak po výbuchu :D
@lamakrelka
@utrikocku Holky moje zlaté, asi to je na špatný cestě.... Ted rano po 2 dnech jsem dělala TT mamaTest a tam je vlastně skoro sněhobílo. dušík vubec nesili, naopak ho tam skoro nevidim..... Dnes se dozvim vysledky krve, tak jestli to bude klesat, je to jasny... :( Nějaky chvilkový záchvěv
@biedronca ale nee neves hlavu! Testovat každý den je blbost! Když už tak obden a ještě pokaždé jinym testem... Prostě kazdy to ukazuje trochu jinak. A já moc nevěřím na to, že tam musí být tlusté čárky, že je to znak sileni HCG! Ty jsi tam prostě čárku měla! Žádný duch. Držím palce a počkej na výsledky... Dej vědět. Bude to dobré!
@biedronca Budu ti moc držet pěsti a myslet na tebe!!! Dej pak vědět.
@katule1990 No ja se začina obáváat...že to fatk bude biochemické.
Dnes jsem 17dpo, a 35DC a 18 dní po INSEMINACI.
@biedronca Zatím fakt počkej, dokud nebudou výsledky krve, tak není vůbec nic jisté. Ale naprosto chápu tvoje obavy. Každopádně alespoň jedna malá věc je určitě pozitivní - spermie umí oplodnit vajíčko 🙂. My jsme se zatím ještě nedostali ani sem, i když možná už jo a ještě to nevíme 😅. Myslím na tebe, drž se, snaž se zatím nějak zabavit.
@katule1990 no hcg jen 32, to je malo...rozhodne v pondělí.
@biedronca Už máš výsledky? A říkali teda, že ještě může dopadnout a zatím vydržet do pondělí a pak se uvidí?
Pro info vkládám hladiny HCG v krvi 🙂@biedronca
@katule1990 nerikali nic, po telefonu řekl doktor, ze to je malo, ale uvidíme v pondeli.u Ivf by takto nízká hodnota je problém ..u přirozeného ale je pry vse možné .
Každopádně bych mela byt dle tabulky, neco mezi 2 a 3 řádkem . . Ale vcera 32 hcg, dnes jen 41...to roste strašně pomalu, coz pry odpovída neprosperujicimu těhotenství.Pondělí rozhodne....
@biedronca kamarádka měla hrozně dlouho nízké hladiny HCG, dlouho měla jen žloutkový váček, pořád chodila na kontroly a ted má zdravou holčičku 😊 držím palečky, hrozně moc....
@lamakrelka Jedině rozumné vysvětlení prčo je HCG tak nízké je to,že by se vajíčko uhnízdilo mnoeeheem později než je obyvkle. Klidně i 10 dní po ovulaci. ... pak by to sedělo. Ale to je jediny možný důvod.
Věřím... naivně věřím,že prece 2x se mi nemůže stat to samé. Dnes budu mít vysledky krve, tak to mohu srovnat se středou, jestli roste.

@biedronca Jojo, doufám, že vám příští čtvrtek budu moc poslat podobný test + se k nám přidají ostatní diskutující holky a rapidně tak zvedneme úspěšnost IUI v této diskusi 😀. Už by bylo na čase 😍.