Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Tak holky , testy jsem si pro jistotu udělala dva a žádná druha čárka :( akorát u toho citlivějšího vidím možná náznak , ale to mam spis vsugerovane 🙂
Tak jsem opět tady...
Tak mrcha nakonec odpoledne dorazila, takže se chystám na druhé iui, v utery do Caru na hormonální profil a pak kontroly . A jak jste na tom vy?
Děkuji
Tak pak nápis jak jsi na tom budu držet palecky 🙂
Ahoj holky mola bych se k vam přidat? 🙂 Já mám dnes po prvním IUI.
No nic moc. Poboliva me v podbřišku a ja sem teda cela takova jak přejeta :D ale to bude asi spíš od nervů. 🙂
@babeta1 Děkuji 🙂 no doufám že zítra už to bude ok 🙂
@hance89 no my přesne nevíme. Sme oba v pořádku ale ja mam problém s cyklama a ovulaci. Co sem pochopila tak ze mam asi pco. Zkoušeli jsme dva roky ruze léky a ted nám právě řekl že to nemá už smysl ze pokud chceme malý tak ze už musíme přistoupit k něčemu takovýmu. Podle me normální doktorky z gyndy za to muže antikoncepce, že tam mi to takto do potvořila, mela sem totiž že začátku když sem ji vysadila i cysty na vaječníkach.
Holky myslíte že my to test ukáže dřív? Nevím jestli to vydržím tech 14 dni do kontroli bez testiku :D
Já to asi nechám až když nepřijde menstruace ať se zbytečně nestresuji🙂 ale věřím, že se nám všem tady povedlo🙂
No tak Já mám za 14 dni jít na kontrolu a tam se to dozvím 🙂 Já kdybych čekala na menstruaci tak bych se nedočkala :D mam bud hrozne dlouhe cykli a nebo to nedostanu vůbec

@babeta1 no vcera to jakoby tlacilo a dnes si připadám jak kdyz mam mit menstruaci.Taky nechapu proc to nezkusili.Vim, ze s moji diagnozou je to snizeny, ale zkusit se to mohlo uz davno.Asi hodne zalezi i na doktorovi.