icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

haaninaa
27. bře 2011

@dvojcata2 - držím palečky, koukám, že jsme tu skoro všechny nastejno... plus minus týden...🙂

barabasek
27. bře 2011

@kaluka já už jsem na IVF byla a po neúspěchu jsem chtěla mít všechna vyšetření než půjdu do dalšího pokusu přeci jen to něco stojí, takže mám vyšetření imunologické, genetické, kožní-chlamidie, štítnou žlázu a už předtím jsem byla na laparoskopii. Zjistili jen mírnou alergii na partnerovo sperma už jsem byla na kontrolním vyšetření a vše je OK. Chtěla jsem zkusit IUI a pak jdu do IVF.

barabasek
27. bře 2011

@haaninaa Mě nabídli hned IUI a pak jsme šli do IVF.

valuse
27. bře 2011

@haaninaa jo, do Smetenky
Holky, co tématiku IVF maj namáklou mi vysvětlovaly, že pozitivní test může dříve vyjít těm, co jsou po ET, KET s prodlouženou kultivací. jedné kóče -misanda- vyše poz. 9. den po ETu. měla ale morulky, tj. stádium 4. dne kultivace. já měla 8mi buněčné a to hnízdí za dýl
to jsou nervy. stejně testim 13.- 14de a basta

valuse
27. bře 2011

@dvojcata2 já tento - 3tí pokus mám s clostilbegytem, tak 1 - poslední cyklus zbývá.
nikdy mi nic zamraženo nezůstalo. noo první IVF jsem měla hyperstimulku, tak museli těch několik chudáčků zamrazit. však, byla jsem z toho mimoděložně

valuse
27. bře 2011

@barabasek hm, to kožní se dělá též na gyndě?

barabasek
27. bře 2011

@valuse normálně na kožní ambulanci v nemocnici jsou to vlastně jen stěry podobně jako u gyn

domca1221
27. bře 2011

@haaninaa Ahoj, hele doplácela jsem na všechno dohromadi celkem 4000,-Kc, , na kontrole jsem byla v úterý před IUI měla jsem 3 folíky cca 16mm

valuse
27. bře 2011

@barabasek díky, hned kontaktuji kožařku 🙂

domca1221
27. bře 2011

@valuse Ahojky, tak jak s testováním 🙂 , já jsem si teď řekla že to vydžím, ale nevím, nevím, je to hrůza to čekání, ty jsi kdy byla na ET?

barabasek
27. bře 2011

@valuse měla jsem doporučení od gyn. možná ti to udělají i bez žádanky 🙂

kaluka
autor
27. bře 2011

Holky co tu tabulku ? Nebo se vám nechce ? Já se přiznám, že si moc nepamatuju, kdo kdy byl a ap...

valuse
27. bře 2011

@domca1221 19.3.

valuse
27. bře 2011

@domca1221 kdy ty IUI? a kdy doporučen test?

kaluka
autor
27. bře 2011

@valuse Vy jste dostaly datum, kdy testovat ? Já ne..... ☹

valuse
27. bře 2011

s IUI nemám zkušenost, ale je to ta klasika, 1. den očekávané menstruace. U IVF s prodlouženou kultivací se může dřív

valuse
27. bře 2011

@kaluka typovala bych, že první aspoň nějaké příznaky mohou být, když je embryo ve fázi morulky a snaží se zavrtat. zaznamenala jsem větší bolestivost v podbřišku 3. a 4. den po ET a bolesti mi převrvávají do teď. což by na tohle období vycházelo.. myslím si ale, že u mě hraje velkou roli sugesce. minulý ET jsem si to taky nalhala...

kaluka
autor
27. bře 2011

@valuse No to mi povídej.......... Kolikrát jsem si už byla jistá, že je to tutovka a prd.......... O to větší slzy přišly s MS... ☹ Ale tohle je první IUI. To břicho už mě dneska taky nebolí - a to jak píšeš, by teda teď mělo, kdyby se povedlo........ ☹ Nehážu flintu do žita, ale dala jsem si víno..... 🙂

barabasek
28. bře 2011

@kaluka pověřuji tě tabulkou 😉 já jsem byla 18.3. 5IUI

kaluka
autor
28. bře 2011

Holky teď mi volal Čutka - genetika. Jsem nosička nějaký trombofilní mutace.......... ☹ ☹ ☹ Co jsem komu udělala ? ☹ Asi to druhý dítě neni dobrej nápad - všechno tomu nasvědčuje...... ☹

domca1221
28. bře 2011

@valuse ahoj, já byla 18.3 a testovat v pátek 1.4, - nevim zda to ale vydžím 🙂

domca1221
28. bře 2011

@kaluka , tabulku raději nechám na tobě, byla jsem na 1.IUI 18.3

barabasek
28. bře 2011

@kaluka 😢

pepek007
28. bře 2011

@barabasek a už jsi testíkovala Barabášku? 😵 😵 😵

kaluka
autor
28. bře 2011

Tak už jsem se trochu uklidnila, tak teď tu tabulku 🙂
Kaluka - 23.3. (1 IUI )
Barabášek - 18.3. ( 5 IUI )
Domča1221 - 18.3 ( 1 IUI ) - testovat 1.4
Valuse - 19.3 - testovat 5.4
Dvojčata2 - 21.3 ET
Haaninaa - 18.3
Snad je tam všechno, kdyby něco k doplnění, stačí říct.... 😀
Koukala jsem na tu mojí chorobu, snad to nebude tak hrozný - jedno dítko máme, píchají se pak nějaký injekce denně do břicha. .. To neni nepřekonatelný........ Musíme myslet pozitivně..........

haaninaa
28. bře 2011

Ahojky, dovolila jsem si dopsat, po čem jsem....🙂
Kaluka - 23.3. (1 IUI )
Barabášek - 18.3. ( 5 IUI )
Domča1221 - 18.3 ( 1 IUI ) - testovat 1.4
Valuse - 19.3 - testovat 5.4
Dvojčata2 - 21.3 ET
Haaninaa - 18.3 (6.IUI)

@kaluka - tak držím palce, ať mutace brzy zmizí...

haaninaa
28. bře 2011

@domca1221 - folíci krásný, tak držím palec, ať se aspoň jeden bobek chutnul....🙂

haaninaa
28. bře 2011

@barabasek - tak to mi to měli přesně obráceně, nejdřív IVF a pak IUI, ale nikdo z dr.. to nechápe,proč nám to takhle udělali..

kaluka
autor
28. bře 2011

@haaninaa Jasně, doplň... 🙂 No ono to asi nezmizí, ale snad to podchytí práškama, aby to nemělo vliv na případný mimčo...

kaluka
autor
28. bře 2011

Holky po jaký době plánujete testovat ? Po těch 14 dnech ? Já četla, že dřív to může být ovlivněný pregnylem.... Řekli vám k tomu mudrové něco ?

Strana