Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Holky ještě vám sem pošlu jeden článek, který mě osobně hrozně pomohl pochopit, proč to nejde a já teda prožila ty potraty, tak mi to pomohlo se s tím i nějak vyrovnat a neobviňovat se.
Každopádně teorie s dobrým vajíčkem mě při nezdaru u IUI držela nad vodou. Třeba taky někomu z vás pomůže 🙂
http://bartak-alexandr.webnode.cz/news/proc-se-...
@simciq dekuji..za podporu.
@katkavfr to jsem měla taky a nedošla. 😄
Ony ty pocity jsou bohužel stejný, jak před MS, tak pri tehu.
Tohle tehu začalo stejně jako ms: bolest jako pri ms, pocity na zvracení, bolavá prsa. Ale byly tři pozoruhodný veci jinak, než obvykle. Hrozně moc akné všude možné. Fakt velký hnusy se mi dělala na místech, kde jsem je neměla ani v pubertě, zvláštní ciry výrok a to nejzajímavější byla jsem hrozně blbá. Skutečně tak blbá, ze jsme se s mužem oba divili. Řídila jsem cestu z dovolený 1000 km a tak jak jsem to dala v poho tam, tak zpět jsem to nedávala. Musela jsem si několikrát zdrimnout. Total kantare.. 🙂
Takže na pocity teď prdte. Ale já vím. Je to těžký, taky jsem byla každý měsíc těhotná nebo to měla sto pro dostat.
@katkavfr to čekání ja mazec vid, hlavne bud v pohode a nestresuj se 🙂. Jedno děťátko mas a az se bude chtit tomu druhému , tak taky bude ☺️. Ja ted taky budu cekat ma ms zda rorazi i kdyz u me to nejni moc směrodatné, protoze ms moc nemam, tak jsem objednána na krev pristi tyden, kdyz to nedostanu ....
To čekání je nejhorsi.... to jo... ale teď už se to dá když je termín MS tento týden to už zvládnu 😂😂 @simciq no já právě mívala pms takže sem vlastně taky těhotná každý mesic😂😂😂😂 teď je u mě jiné jen to že prsa neboli hned od ovu žácli až fakt dost pozdě no ten spodek bolí snad ještě víc než je běžné před MS.... jinak co se týče vytoku tak kolem cupku mám hustý bílý mazlavy ale kdyz se utru tak je hustý táhly jak žvýkačka. ... tak si vyber😂😂😂
Ne cupku ale čípku 😂😂😂😂😂
@katkavfr Tak to já PMS neměla nikdy žádný, až od té doby, co jsem se začala snažit a po roce snahy mi jeblo a byla jsem těhotná furt. Naprosto jasný příznaky 🙂)) Když jsem byla skutečně těhotná, tak ty příznaky byly jiný a hlavně, nevolnosti atd jsem začala mít nejdřív od 5-6tt. Prsa mě hrozně bolí cca od 7tt.
Jako tělo je mrcha, neuvěřitelný, co si člověk dokáže vsugerovat, když něco tak moc chce. Já se dost divím, že jsem neskončila někde u psychouše. Jeden čas to bylo fakt zlý, než jsem se s tím popasovala..
Podle mě to je, ale přirozený vývoj a projde tím dřív nebo později každá, která se snaží dýl jak rok a půl. Je to hrozně náročný na psychiku.
Joo a ode dnes mě bolí normálně svaly v pažich ale obe jako bych cvičila ale nic sem nedělala vůbec nic... a za krkem takový ten pocit jako když na vás jde chřipka.... ale to nejde protože sem teď tak akorát doléčila zánět průdušek který sem chytla hned po iui 😉
@katkavfr covece to mame jak pres kopírák .... ja jsem taky po iui chytla tenhle bacil.... chrchlam z toho jeste ted, to vis delam ve školství , tak tam jsou bacily na dennim poradku. Mela jsem strach bych si pracně vyprávění sprmijky nebyla skála, mela jsem k tomu i teploty 👎Co břicho ?me uz se bolesti zmenšily , tak nevim zda to je dobre nebo spatne...
@hadach bricho cítím furt... chvilku min a pak zas zaboli dost tak nevím.... jinak Joo taky ještě dochrchlavam a byl to mazec rozjelo se mi to druhý den po iui... ale hodně holek ve skupině mi říkalo ze to je super že sem nemocna ze imunita je oslabená a je to lepší na zavrtání vajicka ;) tak uvodime ;)
@katkavfr no to mas pravdu, takhle o nemoci me nenapadlo vubec přemýšlet , ze by to mohlo byt pro dobrou věc😹👏🏻👍. Predevcirem se mi jeste pusa osypala oparama.... tak doufam ze uz to je vse 😯....přestala jsem vcera brat utros, tak jestli tim mi břicho trochu povolilo, ale cítím ho porad.... no u mne za 8 dnů bude rozhodnuto. Prala bych nam aby to vyšlo ....😍. Me jinak bude cekat nejspis zase operace kvuli endometrioze ☹.
To cekas měsíční dodávku nebo jdes na krev ☺️❓ja budu testovat v patek 🙈

@radunka87k Zkus se soustředit na další IUI. Pokud to dostaneš, vybreč se a další den s hlavou vzhůru, soustředit se na další IUI. Jedna sto pro klapne. Musíš trpělivě počkat na to správný vajíčko, ne všechny jsou dobrý a přeci by si nechtěla řešit nějaký pozdější nezdar. Příští vajíčko je tvoje. Uvidíš! 😉
Jinak testovala jsem 14 den po IUI včetně dne IUI.
@hadach Testuješ moc brzo. Nejdřív za 14 dní po IUI.