icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

luciasek1987
28. bře 2017

@katkavfr tak budeme zrale maminy no 🙂)

gabra29
28. bře 2017

@katkavfr ahoj, jsem na tom podobně, snažíme se již skoro 6 let, 2x neúspěšné IUI a do IVF se zrovna 2x nehrnu, říkám si, že chci vyčerpat všech 6 pokusů IUI a pak uvidím co dál, doufám, že to klapne a nebudu to muset řešit. Držím palce ať vám to klapne co nejdřív.

babeta1
28. bře 2017

Holky, já uz 32, budte v klidu 🙈 V dubnu snad IUI cislo 2 🙂

tammm
28. bře 2017

A co mam říkat já 🙂 37 a iui možná taky zkusím pokud se do podzimu nezadaří.

katkavfr
28. bře 2017

@gabra29 no tak každý rok mas 6 pokusu iui... no já právě ivf no nevím nevím. .. ale zase si říkám ze když nevyjde 3 nebo 4 iui tak si nechám udělat základní ivf za to neplatím ani korunu proste dají vajíčko a tu nejlepší spermií do kalisku a to už by se snad spermie mohla pochlapit a zavrtat ne? 😂😂😂😂😂😂 u nás jsou totiž spermie jediný problém. ..

lory303
28. bře 2017

@katkavfr ahojky, jaky mate vy vysledek spermiogramu? ja se chystam 4.4. na první iui, tak mam obavy, ze to nevyjde ☹ my máme 21% progresivních a 40% neprogresivních spermii.

katkavfr
28. bře 2017

@lory303 my to mame rozdelene tu motilitu na a,b, c, d a soucet a+b muso byt 32% a vyse ....nám to strašně litá :( 1- 12.5mil na 1ml - 5%+25% (3.3.2016)
2-10mil na 1ml - 2%+28% (24.2016)
3-2.5mil na 1ml - 10%+20% (1.4.2016)
4- 20 mil na 1ml- 5%+25% (14.6.2016)
Tady 4. teho bylo IUI a nevyšlo
5- 10mil na 1ml- 0%+20% ( 8.3.2017)
opět bylo už 2 IUI a zase nevyslo

lory303
28. bře 2017

@katkavfr ja to tak rozepsane nemam :-/ a kdy jdes na dalsi?

katkavfr
28. bře 2017

@lory303 no teď si chci dat pauzu měsíc možná dva.... a pak zas🙂

gabra29
29. bře 2017

@babeta1 můžu tě uklidnit, já 35 pryč, takže paráda ☹

gabra29
29. bře 2017

@katkavfr až zjistíš jak pochlapit spermie, dej vědět 🙂 u nás to je taky tak, jednou výsledky o.k. podruhé katastrofa, takže manžela cpu vitamíny už asi 4.měsíc, tak uvidíme jak to zabralo nebo nezabralo. IVF si nechávám jako úplně poslední možnost, děsí mě ty hormony, říkala jsem si, že bych jako první zkusila nativní IVF i když u toho není moc velká úspěšnost, ale přijde mi to pro tělo šetrnější.

gabra29
29. bře 2017

@tammm a jak dlouho se snažíte? 37 nemusí být vůbec problém, pokud je vše o.k. tak bych se nijak neděsila.

katkavfr
29. bře 2017

@gabra29 no zjišťují to skoro 7 let a furt sem na to neprisla😂😂😂😂 hele já kdysi dávno darovala vajíčka 3x a hormony mi vůbec nedělali problém měla sem vždy kolem 35-50 vajuch a ani ohss sem nemela, dr mi dycky říkal vy jste taková naše slepička 😂😂😂😂

tammm
29. bře 2017

@gabra29 14 mesiců.Nevzdávám to 😉

babeta1
29. bře 2017

@gabra29 no ono o veku to evidentne neni, jen uz na tu snahu neni tolik casu:( krome spermii u vas vse ok nebo v cem by mohl byt problem?

katkavfr
29. bře 2017

O věku to fakt není, já 30 manžel 32 a opravdu jediný problém jsou spermie....

ondego
30. bře 2017

Holky, poradím Vám dobrý doplněk stravy, který je přírodní a nám pomohl, můj muž měl tak krásný spermiogram, že sama dr říkala, že už dlouho takový neviděla ☺ Jedná se o českou firmu JUKL kotvičník+maca každý den 2 tablety. K tomu zdravá strava a pohyb 😉

gabra29
30. bře 2017

@ondego manžel pije kotvicnik už asi půl roku,k tomu bere fertilman, příští měsíc chceme jít na další IUI tak uvidíme jaky bude spermio, macu mužeme přidat, pak budu mít doma asi největšího dárce jaký kdy byl 🙂

gabra29
30. bře 2017

@katkavfr no tak to je mazec🙂 35-50 vajec je pěkná snuska. Já se bojím aby to něco nevyvolalo nebo třeba nezlikvidlovalo stitnou zlazu, bohužel znám i případ kdy to dopadlo hodně špatně. Sázím na to, že vyjde IUI a hotovo, na nic jiného nemyslím.

gabra29
30. bře 2017

@babeta1 bohužel i já mám jedno mínus, před 6 lety jsem otehotnela, ale bylo to mimodelozni těhotenství, takže mi odebrali jeden vejcovod a od te doby ani ťuk. Šance tedy ob měsíc a myslím že hodně velkou roli hraje psychika. Potřebovala bych to vypnout a neresit, že něco nedopadlo a že to znovu nepůjde, jenže jak na to?

gabra29
30. bře 2017

@tammm to je ještě o.k. zkus třeba Gynex, hodně holkam pomohl, já ho beru 4 měsíc a zatím ani ťuk, ale cítím se po něm líp. Žádná bolest prsou před menstruaci, takže dobrý.

tammm
30. bře 2017

@gabra29 ten jsem měla loni.Dnes uzv,2 foliky na prave straně 18 mm a 2 foliky na leve cca 20 mm,zitra rano si mam do zadku pichnout Pregnyl,bojim bojim,ale to zvladnu,2 ampule 😝 a od soboty zavadet Utrogestan.

ondego
30. bře 2017

@gabra29 my používali od toho Jukla přímo kotvičník+macu a já užívala na doporučení jedné moc zkušené lékařky dýňový olej s aktivním jodem od firmy Fortuna vitae na podporu štítné žlázy a navíc jsem měla ještě jako bonus k tomu, krásné vlasy a pleť 🌝 po necelých 3 letech snahy o mimi jsme navštívili centrum a hned 1. IUI bylo úspěšné a teď čekáme holčičku. Všem Vám tady držíme pěsti! I my jsme věřili, že se to jednou povede 🌝

suzzikk
30. bře 2017

Tak holky 4.4 jdeme na třetí a poslední IUI,snad už to konečně klapne 🙂 Chci se jen zeptat.. Určitě berete clostik,ale jakou dávku ? Já ho měla celkem už 7x.. Napřed 2x denně a teď druhý cyklus už 3x denně.. Berete taky někdo takovou dávku ? Mám už docela strach a těším se až ho zítra doberu 😀

lory303
30. bře 2017

@suzzikk ahojky, taky jdu 4.4. na IUI, ale na první... proč chceš podstoupit poslední? nechces vyuzit vsech 6? JInak ja podstoupi IUI uplne bez hormonu.

suzzikk
30. bře 2017

@lory303 Ahojky,protože mám PCOS a musím brát vysokou dávku clostilu,tak to zkusíme jen 3x a pak umělé.. 🙂 Ten clostík se může jen párkrát 🙂

lory303
30. bře 2017

@suzzikk já clostík brala 2x, ale jen jednu tabletu denně... budu drzet palecky at vam to vyjde 🙂 budou ti pichat i pregnyl?

suzzikk
30. bře 2017

@lory303 Děkuji,tobě taky držím 🙂 Pregnyl mi píchají vždy v den IUI 🙂

katkavfr
30. bře 2017

@suzzikk pregnyl v den iui? Hmm tak to jsou dobří když ovu po pregnylu je 36 až 48 hodin to asi těm spermiim dávají kridla😂

lory303
30. bře 2017

@suzzikk to mi taky prijde divne... ja jdu v pondeli na folikulometrii a pocitam, ze mi pichnout i pregnyl a v utery na IUI... vetsinou se picha den pred IUI..

Strana