Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Holky, já uz 32, budte v klidu 🙈 V dubnu snad IUI cislo 2 🙂
A co mam říkat já 🙂 37 a iui možná taky zkusím pokud se do podzimu nezadaří.
@gabra29 no tak každý rok mas 6 pokusu iui... no já právě ivf no nevím nevím. .. ale zase si říkám ze když nevyjde 3 nebo 4 iui tak si nechám udělat základní ivf za to neplatím ani korunu proste dají vajíčko a tu nejlepší spermií do kalisku a to už by se snad spermie mohla pochlapit a zavrtat ne? 😂😂😂😂😂😂 u nás jsou totiž spermie jediný problém. ..
@lory303 my to mame rozdelene tu motilitu na a,b, c, d a soucet a+b muso byt 32% a vyse ....nám to strašně litá :( 1- 12.5mil na 1ml - 5%+25% (3.3.2016)
2-10mil na 1ml - 2%+28% (24.2016)
3-2.5mil na 1ml - 10%+20% (1.4.2016)
4- 20 mil na 1ml- 5%+25% (14.6.2016)
Tady 4. teho bylo IUI a nevyšlo
5- 10mil na 1ml- 0%+20% ( 8.3.2017)
opět bylo už 2 IUI a zase nevyslo
@katkavfr až zjistíš jak pochlapit spermie, dej vědět 🙂 u nás to je taky tak, jednou výsledky o.k. podruhé katastrofa, takže manžela cpu vitamíny už asi 4.měsíc, tak uvidíme jak to zabralo nebo nezabralo. IVF si nechávám jako úplně poslední možnost, děsí mě ty hormony, říkala jsem si, že bych jako první zkusila nativní IVF i když u toho není moc velká úspěšnost, ale přijde mi to pro tělo šetrnější.
O věku to fakt není, já 30 manžel 32 a opravdu jediný problém jsou spermie....
Holky, poradím Vám dobrý doplněk stravy, který je přírodní a nám pomohl, můj muž měl tak krásný spermiogram, že sama dr říkala, že už dlouho takový neviděla ☺ Jedná se o českou firmu JUKL kotvičník+maca každý den 2 tablety. K tomu zdravá strava a pohyb 😉
@babeta1 bohužel i já mám jedno mínus, před 6 lety jsem otehotnela, ale bylo to mimodelozni těhotenství, takže mi odebrali jeden vejcovod a od te doby ani ťuk. Šance tedy ob měsíc a myslím že hodně velkou roli hraje psychika. Potřebovala bych to vypnout a neresit, že něco nedopadlo a že to znovu nepůjde, jenže jak na to?
@gabra29 my používali od toho Jukla přímo kotvičník+macu a já užívala na doporučení jedné moc zkušené lékařky dýňový olej s aktivním jodem od firmy Fortuna vitae na podporu štítné žlázy a navíc jsem měla ještě jako bonus k tomu, krásné vlasy a pleť 🌝 po necelých 3 letech snahy o mimi jsme navštívili centrum a hned 1. IUI bylo úspěšné a teď čekáme holčičku. Všem Vám tady držíme pěsti! I my jsme věřili, že se to jednou povede 🌝
Tak holky 4.4 jdeme na třetí a poslední IUI,snad už to konečně klapne 🙂 Chci se jen zeptat.. Určitě berete clostik,ale jakou dávku ? Já ho měla celkem už 7x.. Napřed 2x denně a teď druhý cyklus už 3x denně.. Berete taky někdo takovou dávku ? Mám už docela strach a těším se až ho zítra doberu 😀

@katkavfr tak budeme zrale maminy no 🙂)