icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

luciasek1987
3. dub 2017

ahoj holky... jsem 6 den po IUI:.. bohuzel si myslim ze to nevyslo.. nemam zadne priznaky krom toho ze me skolila nejaka chripka nebo co :( v sobotu bych chtela zkusit test... po jake dobe jste jeste v tele meli Ovitrelle?

babeta1
3. dub 2017

@luciasek1987 Ja teda Ovitrelle netestovala, je to zbytecny stres;) Po 14 dnech uz v tobe nebude urcite, zato // muzou byt!🙂 Na priznaky je podle mne brzy.. Drzim palce!

simciq
3. dub 2017

@luciasek1987 nikdy jsem netestovala dřív jak za 12 dní po iui a stejně byl duch az po 14 dnech, tudíž netuším, jak dlouho je ovitrelle v tele. Každopádně kdykoliv jsem mela příznaky těhotná jsem nebyla a kdyz jsem tehotna byla příznaky přišly az tak týden a déle po vynechani MS. Naděje umírá poslední, nehazej flintu do žita.

luciasek1987
3. dub 2017

@simciq jojo tak uvidim... musim cekat...

gabra29
3. dub 2017

@babeta1 no vidíš, tak když to vyšlo na první pokus, vyjde i na druhý. U nás nevím, protože mám ovulaci posunutou cca o týden, byla jsem na uz minulé úterý a to prý tam nebylo nic vidět, tak jdu zítra znovu, ale mám pocit, že to proběhlo včera, takže možná budeme s křížkem po funuse, kdo ví. Moje dr. není nijak hvězdná, takže pracuju na změně doktora, možná dojde i na změnu CARU, ale kdyby to dopadlo, tak myslím, že hned třeba ve středu bychom vyrazili na IUI, ale moc na to nesázím. Zítra ti dám vědět, jak to dopadlo. A tobě držím palce ať to dáte před Velikonoci, stačí jedno vejce a máš to místo pomlázky 🙂

babeta1
3. dub 2017

@gabra29 haha dobre prirovnani 😂 no snad to vyjde zase, ms bych mela mit max zitra, porad chodi driv a ted kdyz by se to hodilo tak nic:(
Hele ja byla na uz den po ovulaci a dokorka to poznala takze ta tvoje by mela taky. Ja jsem nastesti spokojena s carem i doktorkou tak snad to vydrzi. Pristi tyden tam ale ta moje nebude tak pujdu k nejake jine tak jsem zvedava, v tomto se mi to stridat nechce, co doktor to jiny nazor:/ Zitra drzim palce at to klapne a rovnou jdete na IUI🙂

suzzikk
4. dub 2017

Tak dnes na Utz folikul 19,5mm.. dostala jsem pregnyl do břicha a v půl 11 naše poslední IUI.Testování vychází na moje narozeniny,tak doufám že to klapne.. držím všem palečky 🍀❤

babeta1
4. dub 2017

@suzzikk super, drzim moc palce! 🍀

gabra29
4. dub 2017

@babeta1 tak to máš dobré, že jsi s doktorkou spokojená, já tedy ne, ale kupodivu dnes poznala i folikul 🙂 takže to dobře dopadlo. Sliznice 1 cm, folikul 2 cm, dostala jsem žihadlo do břicha a zítra naše 3. IUI tak doufám, že do třetice by to mohlo klapnout. Budu držet palce, ať mrcha dorazí co nejdřív, ať to stihnete do Velikonoc nebo nedorazí dalších 9. měsíců, co víš, třeba už máš svůj dáreček v břiše a ještě o tom nevíš 🙂

gabra29
4. dub 2017

@suzzikk tak to jsme na tom stejně, my jdeme zítra, tak snad to vyjde. Držím palce.

babeta1
4. dub 2017

@gabra29 Takze same dobre zpravy!🙂 Zitra drzim palce a
@suzzikk samozrejme taky, mate to pekne nastejno🙂
U nas se zazrak nekona, ani jsem to necekala - ms dorazila a od zitra tedy zacinam s Clostilem a pristi tyden se uvidi, verim, ze se pridam🙂
🍀🍀🍀

gabra29
5. dub 2017

@babeta1 to je jasné, koukej přijít do party 🙂 když to nevyšlo teď, určitě to vyjde po IUI, vyšlo jednou, vyjde znovu 🙂 díky za držení palců, budeme to potřebovat 🙂 jdu na IUI k jiné doktorce než k té své, ale vzhledem k tomu, že ta moje žádný zázrak, tak to snad horší být nemůže 🙂 večer začínám s Ultrogestanem a rovnou 2 tablety, tak jsem na to zvědavá jak to budu snášet ☹

babeta1
5. dub 2017

@gabra29 Tak jak?;)

gabra29
5. dub 2017

@babeta1 tak to mám zasebou. Sice manželův spermiogram žádná sláva, nebylo jich moc a zrovna si dávaly pohov, žádný spěch, ale zase na druhou stranu stačí jedna kvalitní, tak snad. Mám brát Ultros a za 14 dní test. Jenom nevím kdy Ultros nasadit, protože jedna doktorka mi napsala od pátku a druhá od zítra, tak nevím. Máš zkušenost?

babeta1
5. dub 2017

@gabra29 super!🙂 To bude ok;)
S utrousem zkusenost nemam, nastesti jsem ho brat nemusela.. Ale urcite ti tu nekdo z holek poradi🙂

gabra29
5. dub 2017

@babeta1 takže ti po IUI nedali na podporu nic? Mě taky u předchozích IUI nedali nic, ale tentokrát mi řekla, že Ultros pomáhá podpořit a udržet těhotenství a že mám brát 2 večer. Jak snasis ten Clostik? Dobrý?

simciq
6. dub 2017

Utros jsem brala vždy a myslím, ze 3 dny po IUI. Zavolej si tam. Podívala bych se ti do papíru, ale ležím v Motole.

tammm
6. dub 2017

Nechápu jak někdo může mít víc jak jednu tabletu Utrogestanu,mám jednu a pěkný bordel to nechava v pipině.Přítel se i zhrozil po sexu co mu zůstalo na ... Jak sraženina ☹

simciq
6. dub 2017

Jo no, taky jsem brala 1 a byla zhnusena. Naposledy, když se ta iui povedla jsem jela na dovcu a vyhejkala si Duphaston, který se polyká. No bomba cela dovca super. Pak jsem brala utros a asi ve 12tt si zase na posledních 14 dni vyprosila Duphaston.

tammm
6. dub 2017

@simciq a řekni si,že někdo ten utroš polyká...chudák žaludek 🙂

babeta1
6. dub 2017

@gabra29 ne, ja to ani nechtela a povedlo se i tak takze dobrovolne kdyz to tu ctu ani omylem😂 Ono asi taky zalezi jaky mas hormonalni profil a tak, jestli je treba tomu pridat..Ale asi to taky nekde davaji plosne vsem, jak placebo, nevim..
Jinak Clost jsem snasela dobre predtim, ted jsem brala vcera prvni pulku a uvidime, snad to pujde..

@simciq Jezis, co delas v Motole?? Doufam, ze nic vazneho?

simciq
6. dub 2017

@babeta1 podezření na preeklampsii, která se včera vyloučila. Ale ležím tu pořád. Jinak výsledky mám ukazkovy i malá. Ještě měsíc musíme vydržet 2v1.

babeta1
6. dub 2017

@simciq aha, no tak hlavne ze se to vyloucilo a jste v poradku! Drzim palce at je vse ok a jdete brzy domu ;)

absintka19
6. dub 2017

@tammm já brala utrogestan 2-0-2 🙂 bez intimky ani ránu 🙂

tammm
6. dub 2017

@absintka19 to věřím,já si zapoměla dnes do práce vzít a musela jsem to pojistit toaleťákem.Chytl mě totiž zánet a musela jsem si rano zavest Canesten 🙂

lory303
6. dub 2017

@tammm Ahoj Tami, kolikáty jsi dnes DC? 🙂 já měla jít v úterý na IUI den před jsem byla na folikulometrii a dr.mi řekla, že folik praskl v neděli, že tam mam jeden jeste velky, ale ze není kulaty, ale šišaty, že zanikne, že tam vidi tekutinku po prasknutí, tkaže prej byla v nedeli, takze se IUI nekonalo a navic mi prijde, že to dr.moc nevychytala, protože ovulku jsem šíleně cítíla včera, mela jsem i ovulační hlen, tak to fakt nechapu... ten zanet jsem mela taky. Od stredy do nedele jsem mela canesten čípky, ale pokud máš po ovulaci, tak se nesmí uzivat, vyvolava potrat.

tammm
6. dub 2017

@lory303 ahojky,jsu 17 dc ,cca 5-7 dpo taky nevim kdy praskl.
To je teda zahada,no on ti nejspiš praskl jeden než jsi byla na uzv,a ten co videla včera.Proto ty zmatky.Měla te iui nechat podstoupit,bud by se spermie spojily s předešlým,vajíčko taky čeka nebo by se spermie spojily ze včerejším,počkaly by.
Já si dnes dala tabletu na mykozu,jelikož jsem si ji uhnala asi na skutru,ovu neovu,byla to bolest to pálení.

gabra29
6. dub 2017

@simciq díky, budu to brát tak jak to mám v protokolu, což je 3. den po IUI.

gabra29
6. dub 2017

jak to tak čtu, tak se mám s tím Ultrošem na co těšit ☹ ještě že to mám na noc, snad to bude o.k.

gabra29
6. dub 2017

@lory303 trochu mi to připomíná mojí doktorku, nejdřív mě 2x poslala na IUI protože byl krásný folikul a když už byl třetí měsíc stejný a pořád 9. den tak mi to nedalo a zeptala jsem se, jestli to náhodou nemůže být cysta. Chvilka trapného ticha a pak, ano, to je cysta. Takže vlastně IUI k ničemu. Teď jsme snad konečně zjistili po velkém pátrání, že je cysta mimo vaječník a na vaječníku vykoukl folikul, tak snad to tak skutečně je. Je to boj. Jenom když nad tím přemýšlím, tak já teda na ultrazvuku nepoznám nic, jenom tu cystu ale když jsem byla v úterý tak jsem viděla folikul, ale nepřišel mi moc kulatý, naopak jak píšeš ty, byl šišatý a normálně mi IUI udělali. Tak uvidíme, bolel mě podbřišek tak jako vždy při ovulaci a hlen taky byl, tak snad to konečně klaplo a bylo to ve správný čas. Držím palce, ať to příště dobře načasují a vyjde to.

Strana