icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

lory303
7. dub 2017

@tammm joo taky jsem ted dolecila zanet, ale jsou i čípky, které muzes uzivat kdybys byla tehu... ale je pravda, ze ja taky pred ovulaci i po pouzila canesten cipek, nejvíc mi zabíra...

lory303
7. dub 2017

@gabra29 ach jo, to je opravdu nekdy o nervy,co? jako kdyz me zacala vaginalne vysetrovat, tak hned rekla jee to je krasne narostly folikul, pak uvidela tekutinku a rekla ze no vlastne ne, je sisaty, ovulaci uz jste mela včera, je tam ta tekutinka, takze to nechame na dalsi mesic, no a o dva dny pozdeji jsem citila silene ovulaci, takze se dr. asi sekla a ja to nemuzu jeste ted prekousnout :-/ tak jsem se tesila,a ted musim cekat zase do kvetna, ach joooooo! Tobe drzim moc palce 🙂

gabra29
7. dub 2017

@lory303 naprosto ti rozumím a taky by mě to naštvalo. Mohla to zkusit. Když jsem byla na první IUI u jiné doktorky než u té své, tak ta naopak říkala, že to je lepší, když folikul praskne a pak se dělá IUI, ta moje zase tvrdí, že by tam měli spermie být dřív než to praskne, tak pak si vyber. Ta moje by podle mě ani tekutinu nepoznala, takže je dost možný, že to u mě taky proběhlo už dřív, ale je pravda, že mě v den IUI hrozně bolelo břicho, tak jako vždy při ovulaci, tak snad se to nějak v tom termínu okolo stihlo. Já si říkám, že co má být tak bude a asi to stejně neovlivním. Manželovi tentokrát nevyšel moc dobře spermiogram, takže uvidíme, jestli to bylo k něčemu nebo ne. Držím ti moc palce a věř, že v květnu to klapne.

tammm
7. dub 2017

Zas je lepší,že ti zbytečně nečerpala iui...šanci,když si nebyla jistá.Pro příště víš,že se máš objednat na dřív 😉

lory303
7. dub 2017

@gabra29 taky ti drzim moc palce 🙂 a to je tvoje první teda IUI? jak dlouho se snazite o mimcoo?

lory303
7. dub 2017

@tammm jo to máš asi taky pravdu.. jen se citim nejiste ted u ni, zda vubeec pozna ovulaci ? 😀 🙄

tammm
7. dub 2017

@lory303 pozná,jen ji zmátlo že nějaký folik praskl dřív.Jinak mě ty moje 4 nepřipadaly nějak kulaté 🙂 takový tmavý šišatý flek na uzv 😀

lory303
7. dub 2017

@tammm no to jsem mela i ja a tvrdila, ze to není folikul dominantní ,že zanikne :-/ ty o IUI nepremyslis?

tammm
7. dub 2017

@lory303 uvažuji,ale až na podzim.Ted jezdime každych 14 dni na chemo s pejskem,od ledna furt u doktora.Takže se me nechce už nikam jezdit.
A můj nechce,pry tomu mám dat jeste šanci,pro chlapa je rok snažení nic 🙂

lory303
7. dub 2017

@tammm a vy se snazite rok intenzivne? u nas je to naopak, ja bych klidne i pockala, ale pritel chce stasne moc miminko a IUI navrhnul on a ja jsem ted rada, protoze ja uz v prirozene poceti moc neverim ☹ takze uz jsem to zavrhla a IUI je pro nas další nadeje... o vikendu me pritel pozadal o ruku, takze ted je tezke naplanovat svatbu kdyz nevim kdy budu v tom 😀 tehu nechci byt na svatbe, nejlepe po porodu.. premyslim pristi rok v zari, ale to by se muselo co nejdrive zadarit 🙏

tammm
7. dub 2017

@lory303 plánuj svatbu na letos a otěhotníš ani nebudeš vědět jak 🙂
Ano rok si hlídám ovu.

luciasek1987
7. dub 2017

Holky jsem 10.den po IUI vidite neco?

tammm
7. dub 2017

@luciasek1987 takovy test vidím poprvé,kde ta čarka má být? 😀

tammm
7. dub 2017

@luciasek1987 te fotky nahoře jsem si nevšimla,nic nevidím,a ty

luciasek1987
7. dub 2017

@tammm je to klasicky test jen v negativu. Carka ma byt tam kde byva i u ostatnich testu, 😋

luciasek1987
7. dub 2017

@tammm ja prave vidim.,, ale muzu byt jen zblba uz. Vic hlav vic vi

tammm
7. dub 2017

@luciasek1987 mě zmatl ten černý test 🙂 počkej,je brzo.

tammm
7. dub 2017

Zkus za dva dny @luciasek1987

gabra29
7. dub 2017

@luciasek1987 já bohužel nic nevidím, ale myslím, že je ještě brzo. Dej tomu čas a ono to vykoukne 🙂 držím palce.

katkavfr
7. dub 2017

Teď ještě test neřeš a hlavně bacha v negativů se ukáže i ryska

luciasek1987
7. dub 2017

@gabra29
@tammm tohle je test po zaschnuti...

efijil
8. dub 2017

Holky, mám na Vás dotaz... Kolikátý den chodíte na IUI vzhledem k vaší přirozené ovulaci? Jde mi to, že z pravého vaječníku ovuluji přirozeně 21. DC a lékař si stojí za tím, že když se to podpoří Ovitrelle, že je jedno, že půjdu na IUI o týden dříve.... Jak to máte vy? Řeší to jinde lékaři jinak? Děkuji 🙂

babeta1
8. dub 2017

@efijil ahoj, ja byla na IUI 12 DC a ovu byla 13 DC.. Ovitrelle jsem pichala 24 hodin pred IUI, tj 11 DC (byl to uspesny pokus).
Ted pujdu na druhe IUI, nejspis 10 DC na IUI a Ovitrelle zaroven, ovu bych mela mit asi 12 DC..bohuzel jsou svatky tak to vychazi blbe, ale uvidime co ultrazvuk. Nechapu proc bys mela jit na IUI tyden pred ovulaci? Ovitrelle je sice na dozrani vajicek, ale ze by to uspisil o tyden slysim prvne tak nevim 😕

gabra29
8. dub 2017

@efijil rozhodně blbost, já mám ovulaci taky okolo 19.dne a někdy i 20. DC a byla jsem teď 19.DC na injekci Ovitrelle a druhý den IUI. 12 DC jsem neměla žádný folikul, tak nevím co by ti chtěl podpořit. Ovitrelle je na podporu prasknutí folikulu, ale musí tam nějaký už velký být, jinak je to k ničemu.

efijil
9. dub 2017

@gabra29 Jjj, taky si myslím, že to tak je a je to i logické... Já totiž posledně jsem šla na folikulometrii nějaký 10. DC a už tam něco bylo vidět... V pátek jsem ho slušně požádala, zda by to šlo o týden posunout a on se docela rozčílil s tím, že ať tyhle věci nechám na lékaři.... To je jako kdyby Ti, které ovulují 14. DC šly o týden dříve na IUI.... Fakt nevím, co mám dělat.... Děkuju, holky, za odpovědi 🙂

veruszt
9. dub 2017

@luciasek1987 zdravím,mě se zdá,že tam vidět něco je 😉.Jak to dopadlo?Já jsem dneska 12 den po iui,myslela,že zkusím test,ale bojím se zklamání 😏

luciasek1987
9. dub 2017

@veruszt ahojky tak ja dnes takhle..

katkavfr
9. dub 2017

@luciasek1987 juuu juuu no potichounku gratuluji 😍😘

veruszt
9. dub 2017

@luciasek1987 super!!! Tak to by mohlo klapnout 👍.Já zkusím zítra

luciasek1987
9. dub 2017

@veruszt