Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Ahoj! Jdu se zeptat, jestli některá nemate stejnou zkušenost... Od IUI mam utrogestan..dnes je to 15 dni...a v praci kdyz sem sla na záchod tak jasne cervena...jen na toaletaku...ale dost...a od te doby...vubec nic...myslela sem ze to je MS...ale ta se rozjíždí ve velkým a ne takhle jednorazovym krvacenim... Tak nevim...jestli ma vůbec cenu ty 3 dny jeste utrogestan zavádět...
@petranesl Vidím i na prvním. Počkej si, jak se to vyvrbí.. Tyhle testy dřív než je MS jsou tak hrozně zbytečný, ale dělala jsem to taky i když ne dřív než 12 dní po IUI.. Blbý je, že se to může podělat a ty takhle brzy už víš, že si byla těhotná..
Každopádně podle mě to tam je.. 🙂
@efijil nene, na zjištění folíků a dozrávání vajíček je i speciální vyšetření. Poměrně nové, nebo my to alespoň takhle řekli, je to vyšetření z krve, je nad rámec běžného ošetření, tudíž není hrazen ze zdravotního pojištění a musíš si za něj připlatit. Chodím do státního caru při nemocnici a doplácela jsem za něj 500 korun. Má zkratku AMH, můžu přepsat celý název + celé info z papírku co od něj mám, ale ve zkratce - napovídá o množství folikulů, které ve vaječníku jsou. Jak dozrávají, nízké hodnoty vyšetření ukazují na malou ovariální reservu, která se projevuje poruchami ovulace a potížemi s otěhotněním.....tolik krátce z letáčku. Krev na toto vyšetření se doporučuje odebírat 2, 3, nebo 4 den menstruačního cyklu. Snad jsem trochu pomohla😉
@petranesl // čárky vidím taky, a celkem zřetelně. Určitě by mě nenechaly chladné, píšeš že jseš 15tý den, to už vidět být může. A testovat si měla až 17tý, ano? Mně řekli testovat 13tý den (včera), 14tý (zítra) přijít na krev. Testovala jsem a bílo, včera ji dnes. Menstruaci jsem ještě nedostala. Volala jsem tam, přesto mi řekli ať určitě přijdu, že zítra jsem teprve 14tý den a že je to úplně ten nejskorejší možný pro testování, a že přesto to nemusí znamenat ještě nic, hodnota těhu hormonu, nemusí být ještě tak vysoká, a na volně prodejném testu ani zachytitelná. Prý. Takže tak, pro tebe, i pro Vás, kteří už to vše vidí černě jako já. Ale naději mi to nepřidalo, jen doufání...... Ale v tvém případě si dva dny předemnou a test může pomalu, pomaličku začít reagovat. Tak zkus i zítra, zda bude sílit, nebo vydržíš až do toho pátku? A jen prosím, chci se zeptat, test sis dělala teda až teď - ten 15tý den, nebo i nějaký den předtím? A co? Ptám se teď kvůli sobě, že já 12, 13tý den nic. Ale už to do zítřka vydržím, co mi řeknou v caru. Podvědomě zadržuju i nějak břicho, aby se mi nespustila menses 😀 ale nevím jestli to vydržím celá, pobolívá už dost a dost dlouho. Být tebou, tak bych se trochu zabývala tím zakrvácením, zabolelo tě u toho břicho? Předtím nějak píchlo?..pokud si nejseš vědoma čím by to mohlo být (jako třeba víc ses utřela na záchodě, škrábla ses, nebo tak něco) tak bych asi zkusila zavolat doktorovi a šla tam už třeba i zítra, víš jak, jistota je jistota. A utrogestan určitě nevysazuj, už jenom proto, kdyby náhodou něco....držím palce ať se povede a seš v pořádku!
@antoaneta testovala jsem v neděli..mamatestem a pepino testem...nic na nich nebylo...myslim, ze jsem sem i vkládala fotky... Vydržím do patku...rano testnu a uvidím co pak... No mne jen rekli 18.den testovat a pak zavolat... Mam teda jen tenhle 20tkovej...tak vaham jestli se jeste nestavit v maxovi pro ty jejich testy.. Pri tom zakrvaceni sem vůbec nic necítila...zrovna se mi chtělo na malou a zjistila sem to přitom... No jsem jak na trní..po tech 3 potratech i kdyby se povedlo tak budu ve stresu cely těhotenství...
Holky 8 dc a foliky mám 2,1 a 1,9 cm ,no nechápal že tak brzo 🙂 a pak mě nemá tak bolet břicho.

@efijil dle uzv měla foliky kolem 1 cm si myslím že říkala.