icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

tammm
28. dub 2017

@babeta1 děkuji,mám dobrý pocit z toho,že jsem si ho píchla o 2 dny dřív,i když zdůrazdňoval že min v sobotu,klidně i v nedělu.
Přitom min cyklus jsem si ho píchala 11dc a myslím si že praskly už den před když měly už kolem 2 cm všechny čtyři.
Ten 2,1 cm mám na straně kde byl ucpany vejcovod a povedl se zpruchodnit,tak by to bylo super kdyby to vyšlo.
Bohužel to záleží i na hlenu,čípku a to nekontroluji ☹

babeta1
28. dub 2017

@tammm Na ten hlen ti test nedelali? To mam treba ja, muj hlen spermie zrejme zabije takze jedine iui🙂 jmenuje se to postkoitalni test..

tammm
28. dub 2017

@babeta1 nene,to mě nedělali.Láká mě to iui čímdal víc,usnadnila bych si hodně zbytečného doufání a přemýšlení kde je u mě chyba.

babeta1
28. dub 2017

@tammm Jestli se snazite vic jak rok tak si nechte udelat vsechna vysetreni nejdriv, usetrite cas a hlavne stres ;)

tammm
28. dub 2017

@babeta1 já vysadila v lednu 2016 a v červenci byla řeč a oboustranná snaha.

tammm
28. dub 2017

Pregnyl pichnut před cca 29 h a dnes bolestivy sex,jako by mě do něčeho nabodával,au au ☹ kdoví jestli je už po nebo teprv před ☹

charlii
29. dub 2017

@lory303 já jsem si o tom dopředu radši nic moc nečetla 🙂 ale pak jak mě bolelo břicho, tak všichni psali, že v pohodě...nic jsem nenašla...u každého zákroku podepíšeš všechno možný, takže je to nebezpečné, tak asi jako každý zákrok..já jsem nechtěla jít zbytečně do narkózy a ležet v nemocnici několik dní...tady jsem přišla a za 40 min odešla domů, bylo to v pátek a mohla jsem normálně fungovat jen mě bolelo břicho týden, ale někoho nebolí vůbec...a teď úplně v pohodě 🙂

lory303
1. kvě 2017

Ahoj holky, vcera ve 21:00 jsem si do bricha pichla pregnyl a zitra prvni iui v 9:40. Dr.mi rekla, ze po pregnylu nemam zvedat nic tezkeho a jen odpocivat, ale dnes jsme se stehovali a ja musela nosit tezke veci. Taky vam tohle dr.rekla? Me prijde divne, ze bych mela odpocivat🙄

babeta1
1. kvě 2017

@lory303 Moc drzim palce! O odpocivani slysim prvne, prijde mi to jako blbost.. Ja i po IUI hned sla do prace a dal delala vse jako jindy a vyslo to i tak🙂

pasteta
1. kvě 2017

@lory303 Ahoj,tak hodně štěstí. Já měla pregnyl dvakrát a nijak jsem se neomezovala.Jen jsem měla pěkně nadouklý břicho a celkově mně nebylo moc příjemně.Ale normálně jsem si na IUI jen odskočila z práce a pak šla hned zpět.Měla jsem strach a nic to nebylo.

simciq
1. kvě 2017

@lory303 ne po IUI Jsem dělala vše jako normálně. Šla jsem normálně do práce. 2 IUI vyšly. Takže mi to přijde jako blbost.

lory303
1. kvě 2017

@babeta1
@pasteta
@simciq moc vam holky dekuju, jste zlate :* taky mi to prijde blbost. Dr.rikala i sport vynechat do IUI, nevim proc. Po pregnylu me je trosku boli bricho, ale jinak uplne v pohode. Uz se tesim na zitra, keez by to vyslo 🙂🙏

tammm
1. kvě 2017

@lory303 držím palce.Ja dnes 13 dc začala s Utrogestanem.Po Pregnylu žádne bolesti břicha.

lory303
1. kvě 2017

@tammm a od pichnuti jsi mela sex za kolik hodin? Ja si ho pichla vcera v 9 vecer a iui zitra v 9:40, takze po 36 hod. Jinak moc dekujuuu :-*

charlii
2. kvě 2017

@lory303 mě po iui taky nenakázali žádný speciální režim...píchla jsem si pregnyl v sobotu ve 22hod a v pondělí 24.4. 10:40 inseminace a ještě nám řekli ať to další den "požehnáme" 🙂 beru utrogestan, prednison a vasopirin, první týden se mi trochu motala hlava, ale teď už dobré...včera jsme ujeli 56 km na kole 🙂 bolí mě úplně všechno 🙂

tammm
2. kvě 2017

@lory303 ve čtvrtek Pregnyl,sex 2 x v ten den,pak v pátek 1x a v nedělu 2x 🙂 utrogestanu mám zásobu,tak jsem od včera zavedla 2x denně 🙂do ms.

evik19
2. kvě 2017

Holky, můžu se zeptat, jak dlouho potom, co jste začaly navštěvovat car, jste si dopracovaly k iui? Třeba hned za měsíc anebo spíš za několik měsíců? A kolik se platí za takovou tu metodu, při níž se spermie před zavedením upravují? Díky moc za odpovedi🙂

fialka77
2. kvě 2017

@evik19 Ahoj, hned následující cyklus bylo iui. Záleží na tom, jestli při kontrole dorůstá folikul. Za iui jsem nic nedoplácela, jenom doplatky za předepsané léky.

evik19
2. kvě 2017

Super, to je dobrá zpráva, mně folkový dozrávají, tak snad by to mělo být v pohodě... A upravovali vám předtím spermie?

fialka77
2. kvě 2017

@evik19 Nevím, jestli je nějak upravují, ale byly v růžovém roztoku.

lory303
2. kvě 2017

Ahoj Holky, tak akorát jsem dojela z IUI do práce a jsem trošku smutná. Při posledním spermiogramu měl přítel 21% pohyblivých spermii a dnes měl pouze 13% ☹ ☹ nevím, zda to bylo stresem, ale trošku mě to zamrzelo ☹ dr. mi nasadila 3x denně utrogestan, 1x denně Vasopirin a 1x denně Prednison. Ví některá k čemu je ten Vasorpirin a prednison? Vím jen na co je utrogestan. Díky za odpověď 🙂

lory303
2. kvě 2017

@charlii ty jo mam taky ten Prednison a Vasorpirin, k čemu to prosim te je? slysim to poprvé. Výsledek spermiogramu pouze 13% ☹ kdyz byl na kontrolním spermiogramu pred mesicem a pul, tak mel 21%, ted jen 13% ach jooooo... vy jste meli jaky spermiogram? 🙂

tammm
2. kvě 2017

Holky,ten Prednison jsou kortikoidy,pěkné svinstvo.Dáváme to 4 měsíce naši fence,má chemoterapii.
Vím že se tím i léči alergie na sperma,ale musi se používat během léčby kondom.

lory303
2. kvě 2017

@tammm coo? Fakt? jako co mam delat? dr. rikala at to uzivam, tak ja nevim ☹

tammm
2. kvě 2017

@lory303 aha,a ani neřekla proč?
Naš pes bral jednu denně a byla vytřepaná a počůrávala se 🙂 tak jsem ji začala dávat půlku a je cajk,ale na lidi to nejspíš působí jinak.
Nechceš na kliniku zavolat?
Jinak spermio mě mrzí,ale stačí jedna mrška 😉

tammm
2. kvě 2017

@lory303 vasopirin je na krevní sraženiny co jsem našla.

lory303
2. kvě 2017

@tammm takže jsem volala do centra rekla mi, ze ten prednison jako nemusim uzivat, ze to není povinné, ale že je to lepší... ale ja ho uzivat nechci.. takže necham je utrogestan a Vaspirin.

efijil
2. kvě 2017

@lory303 Hlavu vzhůru 🙂 Pozitivní mysl je teďka důležitá, pakliže je 13% kvalitních, tak je to na dobré cestě. Prednison je kortikoid. Máš-li nějaký imunologický problém (např. protilátky proti embryu atd…), tak zvyšuje šanci na uhnízdění a event. úspěšné těhotenství. Vasopirin je na ředění krve - zvyšuje šanci na zdárné těhotenství (konkrétně na vyživování embrya a plodu). Dává se v případě, že máš zvýšenou krevní srážlivost.

lory303
2. kvě 2017

@efijil ty jo, ja zadne problemy nemam a hned mi nasadi takove leky? dekuji moc za informaci 🙂 ten prednison jíst nebudu, neslysela jsem na nej nic dobreho.. utrogestan a vaspirin budu uzivat... dekuji za povzbuzení :-*

Strana