Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?
Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
Pregnyl pichnut před cca 29 h a dnes bolestivy sex,jako by mě do něčeho nabodával,au au ☹ kdoví jestli je už po nebo teprv před ☹
@lory303 já jsem si o tom dopředu radši nic moc nečetla 🙂 ale pak jak mě bolelo břicho, tak všichni psali, že v pohodě...nic jsem nenašla...u každého zákroku podepíšeš všechno možný, takže je to nebezpečné, tak asi jako každý zákrok..já jsem nechtěla jít zbytečně do narkózy a ležet v nemocnici několik dní...tady jsem přišla a za 40 min odešla domů, bylo to v pátek a mohla jsem normálně fungovat jen mě bolelo břicho týden, ale někoho nebolí vůbec...a teď úplně v pohodě 🙂
Ahoj holky, vcera ve 21:00 jsem si do bricha pichla pregnyl a zitra prvni iui v 9:40. Dr.mi rekla, ze po pregnylu nemam zvedat nic tezkeho a jen odpocivat, ale dnes jsme se stehovali a ja musela nosit tezke veci. Taky vam tohle dr.rekla? Me prijde divne, ze bych mela odpocivat🙄
@lory303 mě po iui taky nenakázali žádný speciální režim...píchla jsem si pregnyl v sobotu ve 22hod a v pondělí 24.4. 10:40 inseminace a ještě nám řekli ať to další den "požehnáme" 🙂 beru utrogestan, prednison a vasopirin, první týden se mi trochu motala hlava, ale teď už dobré...včera jsme ujeli 56 km na kole 🙂 bolí mě úplně všechno 🙂
Holky, můžu se zeptat, jak dlouho potom, co jste začaly navštěvovat car, jste si dopracovaly k iui? Třeba hned za měsíc anebo spíš za několik měsíců? A kolik se platí za takovou tu metodu, při níž se spermie před zavedením upravují? Díky moc za odpovedi🙂
Super, to je dobrá zpráva, mně folkový dozrávají, tak snad by to mělo být v pohodě... A upravovali vám předtím spermie?
Ahoj Holky, tak akorát jsem dojela z IUI do práce a jsem trošku smutná. Při posledním spermiogramu měl přítel 21% pohyblivých spermii a dnes měl pouze 13% ☹ ☹ nevím, zda to bylo stresem, ale trošku mě to zamrzelo ☹ dr. mi nasadila 3x denně utrogestan, 1x denně Vasopirin a 1x denně Prednison. Ví některá k čemu je ten Vasorpirin a prednison? Vím jen na co je utrogestan. Díky za odpověď 🙂
Holky,ten Prednison jsou kortikoidy,pěkné svinstvo.Dáváme to 4 měsíce naši fence,má chemoterapii.
Vím že se tím i léči alergie na sperma,ale musi se používat během léčby kondom.
@lory303 Hlavu vzhůru 🙂 Pozitivní mysl je teďka důležitá, pakliže je 13% kvalitních, tak je to na dobré cestě. Prednison je kortikoid. Máš-li nějaký imunologický problém (např. protilátky proti embryu atd…), tak zvyšuje šanci na uhnízdění a event. úspěšné těhotenství. Vasopirin je na ředění krve - zvyšuje šanci na zdárné těhotenství (konkrétně na vyživování embrya a plodu). Dává se v případě, že máš zvýšenou krevní srážlivost.

@babeta1 děkuji,mám dobrý pocit z toho,že jsem si ho píchla o 2 dny dřív,i když zdůrazdňoval že min v sobotu,klidně i v nedělu.
Přitom min cyklus jsem si ho píchala 11dc a myslím si že praskly už den před když měly už kolem 2 cm všechny čtyři.
Ten 2,1 cm mám na straně kde byl ucpany vejcovod a povedl se zpruchodnit,tak by to bylo super kdyby to vyšlo.
Bohužel to záleží i na hlenu,čípku a to nekontroluji ☹