icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

lory303
5. kvě 2017

@tcz aha, ja žravku teda nemam, zatim 😀 no a zavádíš ho nebo polykáš?

lory303
5. kvě 2017

No tak jsem to holky zakřikla, začalo mě pěkně bolet břicho, ze jsem si musela rozepnout i kalhoty u pasu.. citim takovy velky tlak, pichaní a tupou az řezavou bolest...

charlii
5. kvě 2017

Mne se po utrogestanu občas motá hlava a mam navaly horka, jinak ok..

tammm
5. kvě 2017

@lory303 já to měla včera,takové pálen8 a řezání,kdoví co se tam důle děje ,škoda že to nejde monitorovat 😀

lory303
5. kvě 2017

@tammm zrovna dnes jsem nad tim premyslela 😀 ze bych chtela nejakou kamerku a videla bych co se tam deje 😀 kdy jsi zacala s utrosem od pichnuti pregnylu? ja ho pichla v nedeli v utery iui a hned po iui utros, ale ted ctu, ze se ma brat az dalsi den, aby nezablokoval ovu, ale me sestra rekla jeste ten den.

tammm
5. kvě 2017

@lory303 u tebe nemá co bloknout,když ti spermie luply až do dělohy.On se má až cca 3 dny po ovu skrz to,že ti změní konzistenci hlenu.
Já píchla ve čtvrtek a utroš myslím v nedělu.Dala jsem raději později,jelikož jsem měla jeste v sobotu otevřený čípek.

tcz
5. kvě 2017

@lory303 Zavadim. Tak snad to polevi. Obema 🙂 Minuly mesic fakt v klidu a ted takovy mazec. Na druhou stranu si rikam, ze pokud mam takhle trpet tak neni boha aby to nedopadlo 🙂

mkplusmk
5. kvě 2017

Ahoj holky, já byla na prvním IUI dnes. Stimulovala jsem již už injekcema Gonalu. Clostík jsem brala 4. cykly. První 3. cykly folíky rostly a měli jsme s manželem plánované tuleníčko 🙂. Při 4. cyklu jsme se rozhodli pro IUI, ale bohužel žádný folikul nevyrostl do potřebné velikosti, takže jsem dostala injekce. Hned po IUI mně trochu pobolívá v podbříšku, ale nic strašného. V pondělí mám začít brát utrogestan.

charlii
7. kvě 2017

Holky, 26DC a dostala jsem to, takže 2.IUI a nic 😞

tcz
7. kvě 2017

@charlii to se mi nelibi ☹ dalsi pokus klapne, hlavu vzhuru ❤

babeta1
7. kvě 2017

@charlii ☹Tak do třetice všeho dobrého? 😉🍀

lory303
8. kvě 2017

@charlii jejda :( a nemela jsi to popripadne dostat az po vysazeni ustrogenu?

horvi02
10. kvě 2017

@lory303 Ahojky, tak jaké jsou tvé pocity po prvním IUI? My to museli o měsíc posunout, protože na mě působil hodně špatně Clostil a protáhl mi MS o celý týden :( Takže musíme zase čekat :( Ale ráda bych si početla nějaké nadšené zážitky z prvního IUI ;)

lory303
10. kvě 2017

@horvi02 Ahojkyy 🙂 já ti klidně cely zakrok popisu at mas trosku predstavu 🙂 V den IUI me sestricka dala na hodinku na pokoj, poté pro me prisla a odvezli me na sál. Tam byl velmi prijemny doktor a sestricka mi zdelila vysledek spermiogramu - ktery me nepotesil ☹ pri prvnim spermiogramu mel pritel progresivnich ( rychlych) spermii 15%, pri druhem uz 21%, a ted kdyz konecne doslo na IUI, tak mel jen 13% ☹. Je pravda, ze v ten den byl nervozni a nebylo mu moc dobre, ale nevim, zda to melo na to nejaky vliv... a jeste je pravda, ze zrovna tenhle mesic nejedl Goji seminka, ktere na to maji taky asi nejaky vliv... no proste na me uz sestricka videla zklamani, ale pak me potesila vetou, prece staci jen jedna spermie. i kdyz 21% by bylo lepsi. Zakrok trval asi minutu. Prvni me pochladil nejakym roztokem, prej je to vyplach, pote me tam dal tu hadicku, ktera pichla, ale do sekundy bylo po vsem... pote me odvezli na pokoj, kde jsem si pul hodinky polezela... pak jsme sla za sestrickou a ta mi rekla instrukce... dala mi Utrogestan 1-1-1 na drzení plodu + vasispiron + prednison - ten jsme teda odmitla, protoze nechapala jsem proc do sebe mam cpat kortikoidy? 😲 sestra rekla, ze kdyz nechci, tak ho brat nemusim, ale ten Utrogestan nesmim zapomenout ani jednou... rekla mi ,ze mam mit klidovy rezim coz taky nechapu 😀 jsem zvykla cvicit 3-4x tydne, tkaze je to pro me boj.. Dnes je to 8 dní od IUI a porad me picha a tlaci v podbřišku a jsme hrozne unavena.. ale cetla jsem si o tom Utrogestanu a prej ma takove vedlejsi ucinky, takze spis si myslim, ze je to tim utrogestanem... no a pristi stredu jdu na krev, kde mi reknou zda jsme tehu nebo ne.... popripadne naplanujem dalsi IUI nebo pruchodnost vejcovodu, ale ja bych rada pred pruchodnosti jeste zkusila jedno IUI, tentokrat se stimulaci, potom vejcovody a pote zase bych zkousela IUI, ale to je jeste hodne dopredu.

A co ty? jak se jinak citis? kolikaty jsi dnes DC? 🙂

tammm
10. kvě 2017

@lory303 já dnes 22 dc,tento cyklus žádné dloubání ☹ a to jsem si davku utroše zvedla,takže těžko řict z čeho to dloubání,měla jsem ho min cyklus,píchla jsem si 10000 jednotek Pregnylu,teď jen 5000.
Nezbyvá než čekat,mrcha za 5-6 dní,kéž by nám nedorazila 🙏

lory303
10. kvě 2017

@tammm a jak se citis po utrogestanu? ja silene.. jsme hrozne unavena a moc me boli podbrisek, picha a tlaci me v nem.. nemam chut na sex... v sobotu byl sice sex, ale bolelo me to ... nevim, zda je to tim utrogestanem :-/

lory303
10. kvě 2017

@tammm jinak ja dloubaní nikdy nemela 😒

tammm
10. kvě 2017

@lory303 a zavádíš?
Taky když byl sex cca 3-4 dny zpět,tak to bolelo,zrovna před ním jsem si zavedla kuličku.
Jinak jsu nějaká unavená,jinak nic.

tammm
10. kvě 2017

@lory303 když jsem měla min cyklus dloubání,tak v den ms špinění asi 3 dny,už jsem si říkala,že mrcha se nerozjede ☹

lory303
10. kvě 2017

@tammm jj zavadím... unava je silena.. nic se mi nechce.. ale spis me zarazi ta bolest v podbirsku, to je obcas fakt hodne neprijemne... pri sexu me to jako tlacilo na levem vajecniku, kde byl i folikul.... tka ja nevim.. musim vydrzet do pristi stredy.. budes testovat? a co prsa? ty me neboli vubec.

horvi02
10. kvě 2017

@lory303 No krása! Vypadá to u tebe celkem slibně si myslím s tou únavou atd - znamená to, že to na tebe má nějaký účinek a budeme doufat, že ten nejlepší ;) Moc díky za takový popis, trošku bobky z toho pořád mám 🙂 My byli na spermiogramu a manža byl tak nervozní, že jsem si poseděla třičtrvtě hodinky v čekárně, až pro mě přišla sestřička, ať se za ním zajdu mrknout, jestli je v pořádku (nevím, jestli myslela, že se umasturboval k smrti nebo tak něco :D Ale pobavili jsme se tím celkem). Výsledky skvělé, takže vážně bude chyba někde u mě. 1DC jsem měla úplně předisově v termínu jako vždy a začala jsem špinit a pak 5DC Clostík až do 9DC a 10DC se mi úplně šíleně rozjela MS až do 16DC - tak a já teď nevím, jestli vůbec jsem teď 19DC nebo to mám počítat jakoby od 1DC v den kdy se mi MS rozjela... prostě jsem z toho úplně zmatená a v pasti, Volala jsem na kliniku a tam mi sestřička řekla, že mám počkat na další cyklus a pojedeme znovu s Clostíkem a uděláme ultrazvuk atd... takže já teď napjatě čekám kdy mi vůbec začne další cyklus a jak to tentokrát dopadne :D Ty hlavně piš postupně jak se cítíš! A máš v plánu testovat doma před odběrem??

horvi02
10. kvě 2017

@lory303 A s tou bolestí v podbřišku co popisuješ - takhle mě píchalo když jsem byla těhu (doktor říkal, že si tak tělo dělá místo na prcka), takže klidně to může být i jeden z příznaků! Znáš to - naděje umírá poslední ;)

tammm
10. kvě 2017

@lory303 nebudu testovat.Prsa nic,jen semtam mě v nich píchne.

8karolina4
10. kvě 2017

me vyslo treti iui a absolutne mi nic nebylo, zadny priznaky ani ted, jen ze mi roste bricho a to jsem v 16 tt
maximalne by nejaky tri veceri bylo tak zvlastne a unava, jinak absolutne nic, takze o priznakach tehu neni.. 🙂

lory303
10. kvě 2017

@horvi02 Ten clostil ti to muze trosku pomichat, ja taky myslim tenkrat mela ms drive, ale me clostil snizuje del.sliznici, tak ho uzivat nemuzu... jinak vubec se IUI neboj, fakt je to uplna pohodicka, byla jsme spis nervozni jak mi rekla sestra vysledek spermiogramu a nemohla jsme se moc uvolnit, ale samotny zakror uplne v poho.. vecer jsme to pojistili jeste sexem 🙂 tak to je super, ze manzel ma dobre spermijky.. a ty jsi byla uz na pruchodnosti vejcovodu? ja se prave te pruchodnosti bojim vic jak IUI, protoze jsou dve formy - laparoskopie nebo HyCoSy - roztokem... je to bolestive, ale bez narkozy a je to za 2 min.hotove.. jinak tu unavu a ty bolesti v podbrisku prave nevim, zda nema za pricinu ten utrogestan. Jinak ja testovat nebudu, protoze se bojim zklamni.. pak by se mi na tu krev ani nechtelo a ja na ni musim i kdybych mela test negativni.. radeji pockam do te stredy co mi dr. rekne. Ve stredu te budu informovat 🙂 a kdy jdes na utz ? 🙂

lory303
10. kvě 2017

@8karolina4 takze ani prsa nebolely? A nidacni krvacení jsi mela? 🙂 A po utrogestanu ti neco bylo?

8karolina4
10. kvě 2017

@lory303 prsa jsem citila asi den....jinak ne. spis se zvetsovaly... tim ze jsem utros zavadela, nepocitovala jsem absolutne nic. krvaceni ani spineni nikdy, ani malicko...... a hlavne na testu byla carka az 16 den 🙂

lory303
10. kvě 2017

@8karolina4 tak to jsi me dala malinkou šanci 🙂 dekuji 😘 jen u vas asi nebyl zadny problem, ze? my mame pomalejší spermie 😖

8karolina4
10. kvě 2017

@lory303 u nas spermio ok, ale ja jsem mela blbou hodnotu stitky a tak jsem brala prasky a pak na treti pokus s clostikem vyslo

tammm
10. kvě 2017

@lory303 mě bylo taky navrhnuto hycosy nebo laparo a jsu rada,ze jsem šla na laparo.Pravy byl nepruchodny,tak me ho zpruchodnili a celkově vyčistili.U Hycosy jen vidi zda roztok proteče

Strana