icon

Čerstvě po IUI. Jaké máte pocity?

kaluka
25. bře 2011

Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂

juliia
22. kvě 2017

@lidaadil
Ahoj, tak na zítřek přeju hodně štěstí, ja byla dnes ve 13.
Od rana me boli bricho, rano teda docela fest na jedné straně, tak se to asi povedlo načasovat. Ted uz jen cekat, aby to vyšlo. Celkem moje 4.IUI, ale teď po 3 jsem si dala pul roku pauzu.

Ja jeste zvažuji koncem leta IVF...bude mi na podzim 39, tak jestli zkusit, dokud by mohlo byt jeste na pojišťovnu. ? Uvidíme, mame jeste 2 další pokusy IUI, kdyby tento nevysel...jako, že vyjde, musi!!!👍🙏

sofinka84
22. kvě 2017

@antoaneta Jéé, díky za povzbuzení 🙂 no uvidíme, jak se to ted hne, při mém štěstí mě IVF nemine, už mi po tak dlouhé době moc pozitivně myslet nejde 🙂 Ty už jsi po IUI? A určitě můžem zajít 🙂 kam jezdíš?

sofinka84
22. kvě 2017

@lory303 Věřím, že IVF nebude ani pro jednu z nás nakonec potřeba 🙂

antoaneta
22. kvě 2017

@sofinka84 já bych to IVF neviděla tak černě, nebo minimálně o něm takhle nepřemýšlela, zas tak hrozné to není a pořád je to další možnost, navíc s větší pravděpodobností k úspěchu. Já jezdím na Obilňák a teď jsem aktuálně 10tý den po 2. IUI, netrpělivě odstřihávám metr a uvidím jak to dopadne tentokrát. Kdyby náhodou zas nic, tak možná ještě nějaký IUI prubnu, ale pak půjdeme do IVF. Jasně zátěžově na tělo i pro peněženku se to nedá srovnat s IUI, ale zbytečně si to nechci oddalovat, věk a hranice dotovaných pokusů pojišťovnou mě už tlačí...

sofinka84
22. kvě 2017

@antoaneta To mas sice pravdu,ale ja beru IVF jako krajni variantu. Preci jen me tolik vek netlaci,ale pokud bude treba,co bysme pro mimco neudelaly 🙂 ze 🙂

antoaneta
22. kvě 2017

@sofinka84 jasně, ještě máš čas, kuře😅 a zvlášť ještě pokud k tomu není ani přímo důvod, obrň se trpělivostí, zkoušej, věř a určitě, určitě se povede, třeba nakonec i přirozeně když to budeš nejmíň čekat

lory303
23. kvě 2017

@antoaneta
@sofinka84 holky a kolik je vam let? me je 26... taky zatim o ivf neuvazuji... dr.mi ho zatim kvuli veku ani nedoporucuje.. chci vyzkouset vse 6 IUI, pote bych si dala par mesicu pauzu a asi bych az pak uvazovala o IVF ... ale verim, ze proste iui vyjde nam vsem 🤰

antoaneta
23. kvě 2017

@lory303 no tak ty seš úplné pískle😀 to máš ještě času....hlavně kliiiiiid, ty můžeš mít ještě dětí jako smetíííí, já už mám o 12 víc....😢

lory303
23. kvě 2017

@antoaneta jeej neboooj, jeste miminko budes mít a to urcite brzy 🙂 mas uz jednoho krasneho chlapecka vidim v tvem profilu 🙂 doufam, ze se nam brzy vsem zadarí.. .vim, ze nemam moc let, ale stejne miminko chci strasne moc... a vzdy jsem chtela mít velkou rodinu, tak abych to vse stihla 😀

sofinka84
23. kvě 2017

@antoaneta Nooo, s tím jsem počítala celý ten rok a půl, co se snažíme, jak to necháme plynout, haha 😀 skvělej byl ten doktor v CAru, udělal mi IUI a už se se mnou loučil a já mu říkám, no a na příště se kdyžtak mám zas objednat kolem 12. DC? A on na mě, tak to už nebude potřeba, ne 😀 pozitivní, jak blázen 😀 musela jsem se smát 🙂

sofinka84
23. kvě 2017

@lory303 Mě bude letos 33, takže sice nejsem úplně stará, ale nejmladší taky ne 😀

lidaadil
23. kvě 2017

Alenotak, všechny jsme mladé, ne?! Jen některé už trošku déle... :D

gabra29
23. kvě 2017

@sofinka84 to je super přístup doktora, tak by to mělo být ve všech CARech a ne, že mi doktora po inseminaci řekne, no, ale moc se na to neupínejte, úspěšnost je dost nízká. Super pocit, pak mi ještě zopakuje, že už nejsem nejmladší a zvesela domů 🙂 opravdu mi připadá, že tam člověk může jít akorát s ocelovými nervy a z ničeho si nic nedělat, jinak je to na mašli. Držím ti palce, ať to dobře dopadne a žádná další IUI není 🙂

juliia
24. kvě 2017

@sofinka84
@gabra29

Dávám za pravdu, taky na me působí pristup doktorů. Ja jsem ted taky mela skvělou doktorku. Ptala se me, jak se cítím a říkám, že me od rána bolí břicho a ona na to, že to je dobře, to je moc dobře, přeju vám hodně štěstí a byla strašně pozitivní a ja od ní odcházela a usmívala jsem se na cele kolo 😀

motolucka
24. kvě 2017

tak holky, mám teda po prvním IUI, v pátek jsem měla jet na krev, nejspíš ani nemusím, protože jsem to dneska dostala, no paráda....takže bude pokus číslo 2....máte někdo recept, jak to logicky a psychicky v klidu celé přežít? teda než začnu pít 😀 😅 😅😅

lory303
24. kvě 2017

@motolucka ahojky. Ja mela prvni iui taky bez uspechu. Cekam na pristi tyden to jdu na druhe iui. Na jednu stranu se tesim, ale uz mam zase cerne myslenky co kdyz nevyjde ani druhe iui?:-/ no jinak me kdyz nevyslo prvni iui, tak me pomohl sport a vecer vinko 😀

gabra29
24. kvě 2017

@motolucka logicky ani psychicky se to moc přežít nedá 🙂 myslím si, že rady typu "nemysli na to" máme všechny moc rády, takže tudy cesta nevede. Je to těžký, jednou si člověk celou dobu říká, mysli pozitivně, ono to dopadne. Nakonec to nedopadne, tak při dalším pokusu si říká, je to jedno, stejně to nedopadne, ono to zase nedopadne a při třetím pokusu už si neříkám nic ☹ ne, asi lepší pozitivně než negativně. Jednou to prostě vyjít musí 🙂 mě čeká 4. pokus tak nevím co si budu říkat 🙂 asi začnu trénovat s tím vínkem 🙂

tcz
24. kvě 2017

@gabra29 presne, me ceka pristi tyden posledni pokus a asi hlavu vypnu uplne. Jako by se nic nedelo. Nebudu se hlidat ani omezovat jako v minulych pripadech. Budu kit chut zajit si na pivko, zajdu si. Chytnu li u pivka chut na cigarko dam si ho. Doufam ze to tak pujde, ze to rozum dovoli 😀

juliia
24. kvě 2017

@motolucka

Jen clovek, ktery si tim sam prošel to dokáže pochopit. Na krev bych stejně jela, my si mame dělat test ikdyz MS dorazi, pro jistotu.
Jinak mě vzdycky a nejvic pomohl muj manžel. On me umi proste podržet a oak jak píšou ostani...vecer to vinko vzdy jistí 😉
Hodně stesti v dalším pokusu.🙏

juliia
24. kvě 2017

@tcz
Myslis posledni hrazeny pojistovnou jo? A co planujes dal? ...jako, že to uz samozřejmě nebude potreba.😉😘

lory303
24. kvě 2017

Ahoj holky, rano jsem se probudila se silenou anginou, tak jsem sla k dr. a mam anitibiotika na 7 dní... v pondeli nebo utery me ceka IUI, myslite ze to ma na to nejaky vliv? doufam, ze ne ☹

tcz
24. kvě 2017

@lory303 holka my jsme se snad synchronizovaly...leze na me chripa nebo neco podobneho. Boli uzliny jak byk. Ale jak to je s atb to netusim. I kdyz myslim, ze by to problem byt nemel. Bo ja dostala behem iui naordinovane na ten den antibiotika. Vlastne ani nevim proc. Ale pokazde.

lory303
24. kvě 2017

@tcz fakt? trosku jsi me uklidnila... no ja včera uz pocitovala bolest v krku a uzlin.. tka jsem pila slivovicku 😀 a na noc si dala lzici cesneku a sla to vypotit do postele, ale probudila jsem se s knedlikem v krku a velkou bolesti... marodit nemuzu jit ☹ takze jsem dr. rekla, ze neschopenku nepotrebuju, ale dnes a zitra zustanu doma, v patke mam utz... ty jo, my jsme fakt propojene 😀 doufam, ze to podchytíš hned ze začatku.. dej si zazvor, med a citron... koupila jsme si tem antibiotikum jeste probiotika...

tcz
24. kvě 2017

@juliia
Jj, posledni hrazeny. No, doufam, ze to temtokrate opravdu dopadne. A kdyby ne, tak ivf, no. Me je docela burt jak pocnu, hlavne at uz to je...ale je mi lito manzela. Pomalu toho za ty roky zacina mit dost a zda se mi, ze zacina rezignovat.

tcz
24. kvě 2017

@lory303
To bude dobry, neboj. Treba bude to telo tak oslabene po atb, ze nebude se spermiema ani bojovat a bude to rychlovka 😉

charlii
24. kvě 2017

@gabra29 s tím co jsi napsala se naprosto ztotožňuji 🙂 nemyslet na to, nejde...je to každodenní realita, že to "nejde" 🙂 taky se teď snažím nemyslet si nic 🙂 můj jde tento týden k urologovi, protože má výkyvy ve spermiogramu (je úplně na nervy, a to nemusí pořád běhat do CAR, jak já 🙂) a pak mě čeká po menší pauze 3.IUI 🙂

juliia
24. kvě 2017

@tcz
Mam na to obdobny pohled...ja si musím pospisit, protoze IVF se schvaluje so 39.narozenin, coz mam na podzim. Doufam a stale vetim, že zadny schvalovani nebude treba. Ale kdyby k tomu doslo, tak jdu do toho a jsem na to pripravena.

@lory303
Nez ta samotna ATB by spus mohl vadit ten dopad anginy na organismu, že je takový vice unaveny, ale zrovna se to muze povest, uz takových bylo případu. 😉
Jinak ta ATB beres v tak zvanem hluchem obdobi, takze na těhotenství by vliv mit nemela.😉

uzivatelkapetra
24. kvě 2017

Ahojte,dnes to mám za sebou poprvé 🙂
Taky jste dostaly na čípek takový plastový kalíšek se zbytkem spermií? A je možné, že po ovitrelle nic necítím? Čekala jsem nějakou bolest, mám volno a zbytečně 🙂

lory303
24. kvě 2017

@juliia dekuji za info 🙂 ja rekla dr. at mi da anitibotika nejake setrnejsi, ktere muzou tehotne, i kdyz tehu nejsem... ty jo,takvou anginu jsem mela naposledy v 15 letech... je mi fakt hrozne... treba minuly mesic jsem tesne pred IUI mela zanet močáku, a ted tohle.. ja mam fakt smuuulu. A co ty? co noveho?

juliia
24. kvě 2017

@lory303
Tak co nejrychlejší uzdravení preju.😘
Ted radi strepkokove, co vim z práce, delam ve zdravotnictví.

Ja dnes 2.den po inseminaci a citim se trosku otupele. Těžká hlava a obcas poboliva podbrisek. Drž mi palce.🙏

Strana